2.lig A kategorsinde bir takim almak istiyorum..Fakat:
1)İlk sene yönetim sampiyonluk beklemesin....Orta sıralarda bır basari tatmin etsin onlari.. 2)Kadrosu guclu olsun.. 3)Transfer butcesi orta derece olabilir...
Arkadaslar eger yonettiginiz veya daha once oynadginiz bu sartlarima uyan takımları yazarsanız cok sewinirim...Tekrar tesekkurler..
BENDE BÖYLE BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM.. SIKILDIM BÜYÜK TAKIMLARI ÇALIŞTIRMAKTAN.
arkadaşlar bu oyunun editör dosyası varya o eksik onu birisi buraya upload edebilir mi acaba
Editor Data diye bir dosya olması lazım buraya koyarsanız o dosyayı cok sevinirim muhakkak birinizde wardır yani
Oyunda isim yazarak arama yapilmiyomu ben bulamadim..
quote:
Orjinalden alıntı: semihus
sol üst tarafta var dikkatli bak
quote:
Orjinalden alıntı: Pro_Found
quote:
hangi menude cidden bulamadim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Pro_Found
quote:
hangi menude cidden bulamadim
oyuna başladınmı.. diyelimki maç yapıyorsun. ekranın sol üst kısmında var. daima ordadır.
uleennn oyunu emuleden bulup indirdim ...fakat bu java sorunumu artı nedri bilmiyorum birtürlü oyunun yükleyemedim daha sonra sanırım yüklediğim şey bozuk çıktı dedim ve oyunun sildim sonradan öğrendim oyunu yğklemeyi
ben oyunu kurdum menejer olusturdum ama bi turlu mac oynatamiyorum trasfer falan yapamiyorum karisik bise cozemedim yardimci olacak biri varmi veya resim falan mavibereli@turkei.net
quote:
Orjinalden alıntı: realitych
ben oyunu kurdum menejer olusturdum ama bi turlu mac oynatamiyorum trasfer falan yapamiyorum karisik bise cozemedim yardimci olacak biri varmi veya resim falan mavibereli@turkei.net
transfer yapamıyorum derken. ing. ondanmı yapamıyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
Orjinalden alıntı: realitych
transfer yapamıyorum derken. ing. ondanmı yapamıyorsun ?
turkce yaptim ama gene bulamiyorum nerden yapildiklarini cok karisik
burada nereyi tıklayıp oyuna başlayacam
Beyler Fm 2006 icin yapilan Fm modifier beta v 2.2 yi kullanarak oyuncunun butun ozelliklerini degistirdim fakat oynadigi takım degismiyor...?
quote:
Orjinalden alıntı: berkantsatin
quote:
Orjinalden alıntı: deniz110
quote:
Orjinalden alıntı: E.Gunes
Bu sorunun neden kaynaklandigini bulamadim.Yardim istiyorum...
güneş kardeşim deamın tools tan yüklüosun dimi
bak şimdi cd nin içinde 3 tane fm ccd mmd cdc falan filan öle şeyler war
onları sanal sürücü oluşturup sırayla koy
sonra mesela F sanal sürücü gelicek ordan set up ını bulup yükle
sonra crack le bakalım olacak mı ben de de aynı şey çıkmıştı sonra böle yaptım oldu
dil ayarlarından değil sen daha oyunu kurmamışsın
Çok teşekkürler doğru söylüyorsun ben daha kuruluma geçemedim (: Herşey için sağol...
l]lütfen bana da yardım bende de aynı hatayı verio
elimde sadece şu dosyalar var
fm07.bin fm07.cue bi de fm07 msinfo belgesi die bişe var yapamadım bitürlü
arkadaşlar kasımpaşayı aldım. şimdilik güzel gidiyor. sizlerinde almasını tavsiye ederim. hedeflerim büyük
fm2008 i nasıl türkçe yaparız turkçe yamasnı indirdim ama olmuyor.
bu oyun süper bnce dier oyunların hepsine bin basar bnce
ya Doncaster die bi takim war ingiltere de.. ilk sezonum bitti 12. olarak yani takimdan beklenende buydu ztn.. 2. sezona basladim taktik ayni..takim ayni..kadro ayni.. ama sacma sapan hatalar yapiolar yada hic bi varlik gosteremiolar yeniliom paso..favori ciktiim macta 2 fark yiorum nasil is anlamadim..
Oyun Türkçe olarak çıktımı arkadaşlar? yani türkçesi varmı? yıllar sonra ilk defa menegerlik oyunu oynayacam
quote:
Orjinalden alıntı: nvrenough
ya Doncaster die bi takim war ingiltere de.. ilk sezonum bitti 12. olarak yani takimdan beklenende buydu ztn.. 2. sezona basladim taktik ayni..takim ayni..kadro ayni.. ama sacma sapan hatalar yapiolar yada hic bi varlik gosteremiolar yeniliom paso..favori ciktiim macta 2 fark yiorum nasil is anlamadim..
taktik değiştirmen şart yoksa bişey yapamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
Oyun Türkçe olarak çıktımı arkadaşlar? yani türkçesi varmı? yıllar sonra ilk defa menegerlik oyunu oynayacam