Bildirim
Football Manager 2007 { Çıktı }
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
menüler filan güzel gözüküyor
demo çıkınca indirip denemek lazım aslında -
ben kasımda gelir falan zannediyodum.o zmn oleyyyyyyyyy -
Demosu 1 Ekim de çıkacak -
demosunu fln denemeye bile gerek yok yine iyi olacağı kesin fm nin sabırsızlıkla bekliyoruz
uykusuz geceler başlıyo desenize
-
en güzel olay pilot takım gelecekmiş, yani oynatmadığımız gençleri alt ligdeki pilot takımda oynatabileceğiz süper bişey bu -
demosuna gerek yok kendisini alıp denemek lzm şahsen demodan bişey anlamam -
Görüntü olarak hiçbir fark yok.
-
sahada yine mantıksız seyler olmaz yinea umarm..text le oynamak daa heycanlı oluo yoqsa =) -
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçen sefer Ronaldinho serbet vuruş kullanırken rakip oyuncu topun üstünden atlamıştı. -
Arkadaşlr oyunun demosu çıktı .. Ancak tamamlanmamış bi demoymuş İndirip denemek isteyen buradan indirebilir.
http://rapid-share.de/files/34898285/fm2007_demo_vanilla.rar.html
Not : Aradaki - işaretini kaldırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 30 Eylül 2006; 16:42:45 > -
inş. ben çok güzel bişey bekliyorum inşallah beklediğim gibi çıkar -
İnşallah -
öncekinden bir farkı yok gibi -
yaw server da bi sorun war zaten technical falan dio off yaa 3 gun boyunca server full olur zaten -
-
basladim zaten indirmeye inşallah selametle indircem de uyumucam bu gece -
Allahım ya indirdim hata werio 3 warning werio alt alta tuh yaa gitti bosuna bunu indirip oynayan biri yok mu bize acıklasın yaa -
inşallah sahada aptal aptal olaylar olmaz yok taça atmalar yok taç kullanırken auta atmalar yok uzaktan paso şut çekmeler -
FM'nin yine harika bir oyun olacağını düşünüyorum
Benzer içerikler
- fm 24 duran top taktiği
- fm24 en iyi asistan menajerler
- cm 03 04 indir
- advanced forward ne demek
- fm 24 fenerbahçe taktik
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X