Şimdi Ara

Football Manager 2007 { Çıktı } (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
0
Favori
83.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quesillo

şimdi benim kadromda 5 yabancı vardı ben rene mihelic,millan ve mauro zarate ile anlaştım hepsi 1 temmuz herhalde o tarihte imza atıcak ama hangisi atıcak???GARİP OLDU AMA

Alıntıları Göster
    VE KAYSERISPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLDU

[img=http://img523.imageshack.us/img523/4104/uefacpxu2.th.png]

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quesillo -- 5 Temmuz 2007; 15:40:01 >

• quote:

[

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

[

nasıl becerdin len. hile yaptın demi. öyle oyunun hiç tadı olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 5 Temmuz 2007; 16:33:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

[

nasıl becerdin len. hile yaptın demi. öyle oyunun hiç tadı olmuyo

Alıntıları Göster
    YOK LO HILE YAPMADIM İSTERSENİZ KADROYU YAYINLAYAYIM AMA HİLE YAPMADIM...
    BİDE BUNUN ŞİFRESİ FALAN MI VAR???

• quote:

YOK LO HILE YAPMADIM İSTERSENİZ KADROYU YAYINLAYAYIM AMA HİLE YAPMADIM...
    BİDE BUNUN ŞİFRESİ FALAN MI VAR???

Alıntıları Göster
    VE KAYSERİSPOR UEFA SUPER KUPASINI KAZANDI

[img=http://img118.imageshack.us/img118/2488/supercpxn8.th.png]

• hoşgeldin efe aramıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

ya bu yohan gourcuff neymiş ya riberyden bile daha süper hemde daha ucuz

Alıntıları Göster
    arakdaşlar fm2007 türkçe vista için uyumlu yamasını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdooo123

arakdaşlar fm2007 türkçe vista için uyumlu yamasını nerden bulabilirim?

Alıntıları Göster
    yav hala dil ayarı yapmadan türkçe windows a yüklenmiyor mu bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

yav hala dil ayarı yapmadan türkçe windows a yüklenmiyor mu bu oyun

Alıntıları Göster
    ya oyunu kuruyorum sol menü falan gözükmüyor

options a giriyorum bu sefer de direk hata veriyor ( sanki oyun açılırken dil ayarlarını yapmadıysanız veren hata gibi bi hata )

karşılaşan yada sebebini/çözümünü bilen var mı acaba?

formattan önce sorun yoktu

acaba formattan sonra c/p ile yedeğini almıştım nası olsa installsız kuruluyor diye açmaya kalkıştım o mu etkiledi?
    ama sıfırdan (save file ı bile sıfır olacak şekilde) yükleyeyim dedim onda da aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

ya oyunu kuruyorum sol menü falan gözükmüyor

options a giriyorum bu sefer de direk hata veriyor ( sanki oyun açılırken dil ayarlarını yapmadıysanız veren hata gibi bi hata )

karşılaşan yada sebebini/çözümünü bilen var mı acaba?

formattan önce sorun yoktu

acaba formattan sonra c/p ile yedeğini almıştım nası olsa installsız kuruluyor diye açmaya kalkıştım o mu etkiledi?
    ama sıfırdan (save file ı bile sıfır olacak şekilde) yükleyeyim dedim onda da aynısı

Alıntıları Göster
    İspanya Ligi için forma paketi varmı güncel?

• quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

bir takımla 3-4 sene oynayınca kesin başarı geliyor. biraz kolay olmuş. mesela alttaki resimler; bir oyuncum 2 sezonda 100 gol attı nerdeyse. yaptığı 30 a yakın asist de cabası.

ilk sezonunda 48 gol---http://img504.imageshack.us/my.php?image=paez48golit8.jpg

2.sezonda 50 gol----http://img292.imageshack.us/my.php?image=paez50ax0.jpg

bu adam regen mi?

Alıntıları Göster
    benim kadrom fenerbahcede

........................volkan demirel............................
    önder.......servet...............deniz................umit ozat
    ...........................aurellio.....................................

.......nakamura........................tumer.....................,
    ............................alex..........................................

....................vagner love...............kezman.............

yedekler:necati,okan yılmaz,devied,mehmet yozgatlı,semih,can,serhat akın olcan adın

nasıl sizce iyimi defansa devied satıp bir yabancı alıcam şuan 2 yabancı daha alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

yedekler:necati,okan yılmaz,devied,mehmet yozgatlı,semih,can,serhat akın olcan adın

nasıl sizce iyimi defansa devied satıp bir yabancı alıcam şuan 2 yabancı daha alabilirim

Alıntıları Göster
    deniz in yerine iyi bi defans almalısın bence garay gibi mesela..

kadron iyi gözüküyo ligde zorlanmazsın da avrupayı bilemem

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben'm bir sorunum var Fm yi daha once xp de oynama firsatini bulmustum ama format atmam gerekti suanda bilgisayarimda vista yuklu.Java ve dil ayarlarini yapmama ragmen siyah ekranda donup kaliyor (eger silip yuklemem gerekiyorsa hangi dosyalari silmem gerekiyor soylersenix sevinirim.)Simdiden herkese tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

Ben'm bir sorunum var Fm yi daha once xp de oynama firsatini bulmustum ama format atmam gerekti suanda bilgisayarimda vista yuklu.Java ve dil ayarlarini yapmama ragmen siyah ekranda donup kaliyor (eger silip yuklemem gerekiyorsa hangi dosyalari silmem gerekiyor soylersenix sevinirim.)Simdiden herkese tesekkurler

Alıntıları Göster
    abi deniz çok iyi oldu özellikler fln gol de atıuyor ama yinede alıcam yabancı bir defans avrupada uefa kupasında final oynadım milana kaybettim 5-1

• quote:

abi deniz çok iyi oldu özellikler fln gol de atıuyor ama yinede alıcam yabancı bir defans avrupada uefa kupasında final oynadım milana kaybettim 5-1

Alıntıları Göster
    Aurelio yerine Nuri yada Gago'yu al. Bi tanede stoper alman lazım paran azsa Garay olabilir. Para sorun değil diyosan Kompany, Barzagli, Richards, Taylor bunlardan birini al.

• quote:

Orijinalden alıntı: foals

Aurelio yerine Nuri yada Gago'yu al. Bi tanede stoper alman lazım paran azsa Garay olabilir. Para sorun değil diyosan Kompany, Barzagli, Richards, Taylor bunlardan birini al.

Alıntıları Göster
    yeni data güncellemesiyle başladığım oyunda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor oldum ve 6 yabancı aldım ( 5 arjantinli ve 1 brezilyalı) onlardan biri gerçekten yetenekli çıktı 2. sezonu bitirmeden patlama yaptı
    arjantin liginden bi takımdan £ 26K ' ya almıştım şimdiki değeri ise £ 4.500.000 ortadaki ve sağ özellikleri berbat ama teknik abidesi ilk sezon gol kralı oldu , bu sezonda da iddialı... bu genci satmayacağım kariyerini burada noktalayacak...

Football Manager 2007 { Çıktı }

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_motive

yeni data güncellemesiyle başladığım oyunda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor oldum ve 6 yabancı aldım ( 5 arjantinli ve 1 brezilyalı) onlardan biri gerçekten yetenekli çıktı 2. sezonu bitirmeden patlama yaptı
    arjantin liginden bi takımdan £ 26K ' ya almıştım şimdiki değeri ise £ 4.500.000 ortadaki ve sağ özellikleri berbat ama teknik abidesi ilk sezon gol kralı oldu , bu sezonda da iddialı... bu genci satmayacağım kariyerini burada noktalayacak...

Alıntıları Göster
    'welcome to the best update in the world..'
    &
    CFF SUPER UPDATE v5.2 - SummerUpdate- UsYouthSoccer

Bu Yama Ile Birlikte Oyununuzda Neler Degisecek

- Bu yamada Turkcell Süper Ligi basta olmak üzere tam tamina 27 Dünya ligi transferleri girilmis, kulüpleri, personelleri düzenlenmis, liglerdeki tüm degisimler oyuna yansitilmistir.

Türkiye Liginde Yapilan Degisiklikler Neler?

- 06 Agustos 2007 tarihine kadar Turkcell Süper Ligi ve Telekom Lig A transferlerinin yüzde 90'i, Lig B ve 3.Lig transferlerinin ise yüzde 60'lik dilimi oyuna aktarilmistir.

- Futbolu birakan, birakma tarihini açiklayan tam tamina 59 Türk ligi oyuncununun emeklilik tarihleri ayarlanmistir. (El Saka & Konyaspor gibi...)

- Süper Lig ve Lig A takimlarinin oyuncularinin hatali olan mevkileri düzenlenmis, yeni mevkiler eklenip, hatali olanlar silinmistir.

- Süper Lig ve Lig A takimi oyuncularinin kisisel özellikleri oyuna aktarilmistir. (Yattara & Defalarca adam geçmeyi sever gibi...)

- Yeni eklenen ve iptal edilen pilot takimlar oyuna eklendi. (Trabzonspor Ana, Arsinspor Pilot Takim gibi...)

- Tam tamina 38 Takim ve 156 oyuncunun kisisel sevgi düzeyleri oyuna eklendi. (Fenerbahçe'nin Rüstü Reçber'i sevmemesi, Sabri Sarioglu'nun Hakan Sükür'ü sevmesi, Ahmet Dursun'un Nouma'yi sevmesi, Malatyaspor'un G.Antepspor'u sevmmesi, Runje'nin BJK'yi sevmemesi gibi...)

- Tüm Süper Lig ve Lig A takimlarinin taraftar baskilari ve fan sertlikleri ayarlandi. (Bursaspor 20, Gaziantepspor 11 gibi...)

- Süper Ligde'ki teknik direktörlerin oyun mentaliteleri dataya yansitildi. (Ziya Dogan 4-2-3-1 gibi...)

- Takimlarin finanslari, gelir gider dengeleri resmi rakamlara dayanarak düzenlendi.

- Vestel Manisa, Etemesgut Sekerspor gibi kulüpler Sugar Dady modundan çikarildi.

- Türkiye'den tam 29 stad oyuna eklendi. ( Ankara Yenikent Stadi, Kadir Has Sehir Stadi, Orduzu Pinarbasi Tesis Stadlari, Arsin Sehir Stadi, Seyrantepe AliSamiYen gibi...)

- Galatasaray, Kayserispor gibi kulüplerin yeni stadlari oyuna yansitildi.

- Türkiye Süper Ligi popülerligi diger updateler'de 15 olan orandan 14'e çekildi.

- Efsanelerde unutulmadi ve takim favorilerine eklendi. (Metin Oktay & Galatasaray,
    Lefter & Fenerbahçe, Hakki Yeten & Besiktas gibi...)

- Milli Takim Personeli düzenlendi. (Abdullah Ercan, Hami Mandirali gibi...)

- Leon Osman'in Türkiye Milli Takimina seçilmesi hatasi giderildi.

- Tam 38 oyuncudaki uyruk ve milli takim deklare etme sorunu giderildi. (Jaba,Tita,Wederson, Bebbe, Kazim Richard, Hussein Mumin, Zafer Yelen gibi...)

- Son dönemde olan ve dataya eklenmeyen oyuncularin Millilikleri oyuna aktarildi. ( Aydin Toscali, Selçuk Inan, Bilal Kisa, Serkan Kirintili gibi...)

- Gelecegin yildizi olarak gösterilen Türk gençlerinden 19 tanesi oyuna eklendi. (Emre Alagöz, Serdar Eylik gibi...)

- Tüm Süper Lig ve Lig A takimlarinin seyircileri, forma nolari, forma biçimleri, renklerindeki hatalar giderildi.

- Süper Ligde ve Lig A'da geçmisin popüler oyuncularindan 256 tanesinde güncelleme yapilip, son durumlarina göre güncceleme yapildi. ( Zafer Özgültekin, Ramazan Tunç, Murat Hacioglu, Ismail Güldüren, Erhan Albayrak, Güngör Öztürk gibi...)

- Süper Lig, Lig A ve Lig 'de tüm düsen çikanlar ayarlanirken kupaya kaçinci turdan katilmalari gerektiginden, Avrupa Kupalarindaki Türk takimlarinin son puanlarina kadar hepsi düzenlendi.

- Tam tamina 1112 Süper Lig Ve Lig A oyuncusu üzerinde güncceleme yapildi. Anadolu takimlarinin yildizlarinda ayarlamalara gidildi. ( Giray Kaçar, Sadi Çolak, Mustafa Sarp, Serhat Gülpinar, Engin Baytar gibi...)

- Duran toplar'da ki Türk takimlarinin yildizlari unutulmadi, 76 oyuncuda ayarlamaya gidildi. ( Ivankov'un iyi penalti kullanmasi gibi...)

- Büyük ayrintiya inilerek 256 Türk genç sporcunda düzenlenmeye gidildi. Pozisyonlari girildi, millilik ve kisisel özellikleri ayarlandi. Alt milli takimlara seçilmeleri saglandi. (Ufuk Ceylan,Emre Balak, Orhan Bahadir, Özer Hurmaci, Ediz Bahtiyaroglu, Engin Baytar, Samet Kiliç gibi...)

- Denizlispor, G.Antep Belediye, Mardinspor, Samsunspor gibi onlarca takimin maddi sorunu oyuna girildi.

- Daha önce yapilmayani yaptik ve Türk Ligine tam 52 ödül girdik.Hemde bu ödülleri alan oyuncularin, teknik direktörlerin ve kulüplerin popülerliklerinin artmasini sagladik. ( Ayin Oyuncusundan tutunda, 100.golünü atana seref ödülü gibi...)

- Yeni cezalar, banlar oyuna eklenirken, eskileri kaldirildi. (Bülent Ataman, Yattara, Hamed Kavianpur gibi...)

- Eskiden var olan 73 medya organina, 43 tane daha eklendi. (Diyarbakir Söz, Samsun Klas TV, 4-4-2 gibi...)

- Süper Lig takimlarinin Sponsor Bültenleri Ayarlandi. (Adidas & Fenerbahçe, Cola TURKA & BJK gibi...)

- Türkiye Liglerinde görev alan ve datada olmayan 14 menajer oyuna eklendi. (Feldkamp, Kadir Özcan, Sercan Sucan gibi...)

- Süper Lig ve Lig A takimlarinin kombine ve bilet ücretleri oyuna yansitildi.

- Türkiye'de vefat eden 11 oyuncu datadan kaldirildi.

- 7.0.2'de düzenlenen ve gözden kaçmis olan ufak iklim ve boylam hatalari düzenlendi.

- Süper Lig'de ki tüm sahalarin boyutlari ayarlandi.

- Önceki sürümlerin devami olarak Türkiye AB'de sayildi.

- Geçici menajer özelliginin daha aktif görünmesi saglandi.

- Yaziya dökülemeyen 45 degisiklik ile önceki sürümlerdeki tüm degisiklikler...

Avrupa Ve Dünya'da Neler Degisti?

- Asagida ismi olan liglerdeki transfelerin yüzde 70'ine yakini güncellendi.

French Ligue 1
    French Ligue 2
    English Premiership
    English Championship
    English League One
    English League Two
    Scotland Premier League
    Netherlands Eredivisie
    Netherlands Jupiler League
    Spanish Primera Division
    Spanish Segunda Division
    Italian Serie A
    Italian Serie B
    Italian Serie C1A and C1B
    Swedish Allsvenskan
    German Bundesliga 1
    German Bundesliga 2
    Denmark Superligaen
    Argentina Primera Division
    Belgium Jupiler League
    Austria Bundesliga
    Mexican Primera Division
    Mexican Primera A
    Norway Tippeligaen
    Portugal Bet and Win League
    Australia A-League
    Turkey Turkcell Super League
    Turkey Lig A and B

and =))

Argentina Primera Dision (1st div)
    Chile Primera Division (1st div)
    Bolivia Liga (1st div)
    Colombia Copa Mustang (1st div)
    Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
    Greece A Ethniki (1st div)
    Venezuela Primera Division (1st div)
    Mexico Primera (2nd div)
    Paraguay Division Profesional (1st div)
    Sweden Superettan (2nd)
    Ireland Eircom Premier League (1st div)
    Croatia HNL Ozujsko (1st div)
    Ecuador Serie A (1st div)
    Serbia Prva Liga (1st div)
    Romania Divizia A (1st div)
    Russia Premier League (1st div)
    Peru Primera Division (1st div)
    Austria A-League (1st div)
    Albania Championship (1st div)
    Portugal Liga de Honra (2nd div)
    Scotland Bell's league (2nd div)
    Finland Veikkausliiga (1st div)
    Iceland Premier League (1st div)
    Brazil Serie B (2nd div)
    Brazil Paulista (regional league)
    Brazil Carioca (regional league)
    Brazil Gaucho (regional league)
    Argentina Segunda Div (2nd div)
    Slovenia Si Mobil Liga (1st div)
    Slovakia SuperLiga (1st div)
    Hungary Borsodi Liga (1st div)
    Germany Regionalliga Nord (3rd div)
    Germany Regionalliga Sud (3rd div)
    Germany Oberliga best of (4th div)
    Lithuania A Lyga (1st div)
    Uruguay Primera Division (1st div)
    Israel Ligat Al (1st div)
    Netherlands Jupiler League (2nd div)
    Czech Gambrinus League (1st div)
    Ukraine Premier League (1st div)
    Hungary NB II Kelet (2nd div)
    Hungary NB II Nyugat (2nd div)
    Japan J-League (1st div)
    Switzerland Challenge league (2nd div)
    Bulgary Grup A (1st div)

- Avrupa Liglerinde Gol Krali Olan Oyuncularin Özellikleri Ile Özellikle Ilgilenildi. (Nikolaos Lyberopoulos (AEK), Liedson (Sporting Lizbon), Kris Boyd (Glasgow Rangers), Francois Sterchele (GBA), Afonso Alves (Heerenveen),Theofanis Gekas (Bochum),Pauleta (PSG), Francesco Totti (AS Roma), Didier Drogba (Chelsea), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid) gibi...)

- Dünya'da süper Star Adayi Gösterilen 289 oyuncunun özellikleri güncellendi, mevkileri düzenlendi, kisisel özellikleri girildi, kisisel profilleri düzenlendi. ( sergio aguero, freedy adu, dos santos, maxi moralez, alexandre pato, esteban granero, dawid janczyk, carlos vela, mauricio isla, josmer altidore, diego capel, rubin okotie, ratinho, alexis sanchez, gerard pique, sal zizzo, angel di maria, edinson cavani, amaral, veli kavlak, tsukasa umesaki, ondrej mazuch, emiliano insua, toselli, sebastian prodl, ebrima sohna, alfanso blanco , bruno gama, ezekiel bala, lubos kalouda, arda turan, bojan krkic gibi...)

- Dünya'da Özellikleri artan azalan 1156 oyuncunun özellikleri ayarlandi. (rolando bianchi,max tonetto, rafael schafer, bkari sagna, gonzalo castro, aruna dindane, nadir belhadj, shunsuke nakamura gibi...)

- Duran toplar, penalti ve benzeri özellikleri tam ayarli olmayan oyuncular güncellendi. (nakamura, mariano pernia, nihat kahveci, predrag djordjevic, bosko jankovic, darijo srna, chevanton, marcos assuncao, tsartas, alvora recoba, ronaldinho, pirlo, alex de sousa gibi...)

- Avrupa ve Dünya'da ki birçok kulüp ve oyuncunun favori ve derby güncellemeleri yapildi.
    (roma & man.utd. nefreti , chelsea & barcelona nefreti , messi & del horno nefreti, messi & maradona sevgisi gibi...)

- Milli Takimlarin FIFA puanlari düzenlenirken, UEFA puanlamasida düzenlendi.

- Milli takimlarin yeni rakip ve güncellemeleri eklendi.

- Sampiyonlar Ligi, UEFA Kupasi gibi organizasyonlara yeni katilanlar düzenlendi.

- Dünyada bir ilk olarak ileride oyuna eklenecek olan tam tamina 116 stad eklendi. (Soccer City Stadium, Mubarak Int'l Stadium, José Pinheiro Borda gibi...)

- Avrupa Liglerinde düsen ve yükselen takimlar ayarlanirken, popülerlikleri gerçek oranlara getirildi. ( Real Sociedad,Leeds United, Celta gibi ekipler düserken, Groningen, Graafschap, Larisa, Panionios takimlarinin yükselmesi gibi..)

- Avrupa Liglerinde Avrupa Kupalarina katilan, Üst Liglere Yükselen ve Düsen Takimlarin Moral Dengeleri Yapildi.

- Profesyonel olan ama amatör görünen takimlar düzenlendi. ( FCV Dender gibi...)

- Avrupa'ya yepyeni medya organlari eklendi.

- Avrupa'da ki 48 oyuncunun uyruk hatasi giderildi. ( Ivan Campo, Benjamin Zarandona gibi...)

- Dünyada vefat eden, emekli olan 143 oyuncu datadan kaldirildi. ( Mirsha Serrani )

- Takimlarin güçleri, gelir giderleri, taraftar baskilari, yönetimleri, hocalari ve Türk liglerinde yapilan tüm degisiklikler yapildi.

- Milli Takimlarindan emekli olan oyuncular dataya eklendi. ( Alessandro Nesta ve Francesco Totti gibi...)

- Avrupadaki kombine, bilet fiyatlari, derbiler, Lig popülerlikleri, düsen oyuncu fiyatlari ve Türk liglerinde yapilan degisikliklerin birebir benzerleri güncellendi.

Peki Bu Yama Nasil Kurulur?

Bilgisayarda kurulu olacak oynunuzun FM 2007 oldugunu unutmadan =))) resmi versiyon olarak 7.0.2 sürümü kullanmalisiniz. Oyundan tam verim almak için silip yeniden kurmaniz önerilir.

Eski sürümlerde de çalistirma sansiniz olan bu yamadan çok iyi verim alamama durumunuz söz konusu olabilir.

Sıkıştırılmış dosyadan çikacak olan klasörün içindeki CFF SUPER UPDATE v5.2 - Summer Update isimli klasörü C:\Documents and Settings\K.Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db
    içerisine atınız.

En iyi Verim Nasil Saglanir?

Oyun versiyonunuz 7.0.2 ise ve oyunu silip tekrardan kurduysaniz, yamadan en iyi verimi elde edebilirsiniz. Eski sürümlerde de oyunun çalisma sansi olmasina ragmen, oyun içerisinde çikabilecek sorunlarda hüküm kabul etmemekteyiz.

Kimdir Bu Yamayi Yapanlar?

Bu yama CFF yöneticileri ve Ingiliz Danisman sirketi UsYouthSoccer'daki birçok arkadasimizin destegi ile yapilmistir. Yama yapiminda 2 eski profesyonel oyuncu ve 1 teknik direktör danismanlik görevi yapmistir.

- Ekip Sorumlusu: Burak Inan
    - Arastirma: Ender Cihan Ceylan
    - Düzenleme: Abdullah Apaydin
    - Danisman: Osman Pepe (Erc.Üni.),Serdar Sucan (Erc.Üni.)
    - Haber Koor.: Onur Yildirim

Yasal Sorumluluklar

Bu yama geis bir ekip çalismasi ile 15 gün sürede tamamlanmistir. Yamanin herhangi bir sekilde degistirilmesi, bu okunan dosyanin silinmesi ve farkli amaçlarda kullanilmasi yasaktir. İzlerle takip edilen dosyanin önceki sürümü noter onayli oldugu için yasal hak içermektedir. Yama testlerden geçirilip yayinlanmistir, sisteminizde olusacak sorunlari sitemiz kabul etmemektedir.

Eglence amaçli yapilan bu yamanin para karsigi satildigini görürseniz lütfen info[at]cmfmfan.com adresi ile iletisime geçiniz.

LİNK 1

http://www.turkmenajer.com/CFF_SUPER_UPDATE_v5.2-SummerUpdate.rar

YEDEK LİNK

http://www.yetenekavcisi.net/CFF_SUPER_UPDATE_v5.2-SummerUpdate.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfmfan

'welcome to the best update in the world..'
    &
    CFF SUPER UPDATE v5.2 - SummerUpdate- UsYouthSoccer

Bu Yama Ile Birlikte Oyununuzda Neler Degisecek

- Bu yamada Turkcell Süper Ligi basta olmak üzere tam tamina 27 Dünya ligi transferleri girilmis, kulüpleri, personelleri düzenlenmis, liglerdeki tüm degisimler oyuna yansitilmistir.

Türkiye Liginde Yapilan Degisiklikler Neler?

- 06 Agustos 2007 tarihine kadar Turkcell Süper Ligi ve Telekom Lig A transferlerinin yüzde 90'i, Lig B ve 3.Lig transferlerinin ise yüzde 60'lik dilimi oyuna aktarilmistir.

- Futbolu birakan, birakma tarihini açiklayan tam tamina 59 Türk ligi oyuncununun emeklilik tarihleri ayarlanmistir. (El Saka & Konyaspor gibi...)

- Süper Lig ve Lig A takimlarinin oyuncularinin hatali olan mevkileri düzenlenmis, yeni mevkiler eklenip, hatali olanlar silinmistir.

- Süper Lig ve Lig A takimi oyuncularinin kisisel özellikleri oyuna aktarilmistir. (Yattara & Defalarca adam geçmeyi sever gibi...)

- Yeni eklenen ve iptal edilen pilot takimlar oyuna eklendi. (Trabzonspor Ana, Arsinspor Pilot Takim gibi...)

- Tam tamina 38 Takim ve 156 oyuncunun kisisel sevgi düzeyleri oyuna eklendi. (Fenerbahçe'nin Rüstü Reçber'i sevmemesi, Sabri Sarioglu'nun Hakan Sükür'ü sevmesi, Ahmet Dursun'un Nouma'yi sevmesi, Malatyaspor'un G.Antepspor'u sevmmesi, Runje'nin BJK'yi sevmemesi gibi...)

- Tüm Süper Lig ve Lig A takimlarinin taraftar baskilari ve fan sertlikleri ayarlandi. (Bursaspor 20, Gaziantepspor 11 gibi...)

- Süper Ligde'ki teknik direktörlerin oyun mentaliteleri dataya yansitildi. (Ziya Dogan 4-2-3-1 gibi...)

- Takimlarin finanslari, gelir gider dengeleri resmi rakamlara dayanarak düzenlendi.

- Vestel Manisa, Etemesgut Sekerspor gibi kulüpler Sugar Dady modundan çikarildi.

- Türkiye'den tam 29 stad oyuna eklendi. ( Ankara Yenikent Stadi, Kadir Has Sehir Stadi, Orduzu Pinarbasi Tesis Stadlari, Arsin Sehir Stadi, Seyrantepe AliSamiYen gibi...)

- Galatasaray, Kayserispor gibi kulüplerin yeni stadlari oyuna yansitildi.

- Türkiye Süper Ligi popülerligi diger updateler'de 15 olan orandan 14'e çekildi.

- Efsanelerde unutulmadi ve takim favorilerine eklendi. (Metin Oktay & Galatasaray,
    Lefter & Fenerbahçe, Hakki Yeten & Besiktas gibi...)

- Milli Takim Personeli düzenlendi. (Abdullah Ercan, Hami Mandirali gibi...)

- Leon Osman'in Türkiye Milli Takimina seçilmesi hatasi giderildi.

- Tam 38 oyuncudaki uyruk ve milli takim deklare etme sorunu giderildi. (Jaba,Tita,Wederson, Bebbe, Kazim Richard, Hussein Mumin, Zafer Yelen gibi...)

- Son dönemde olan ve dataya eklenmeyen oyuncularin Millilikleri oyuna aktarildi. ( Aydin Toscali, Selçuk Inan, Bilal Kisa, Serkan Kirintili gibi...)

- Gelecegin yildizi olarak gösterilen Türk gençlerinden 19 tanesi oyuna eklendi. (Emre Alagöz, Serdar Eylik gibi...)

- Tüm Süper Lig ve Lig A takimlarinin seyircileri, forma nolari, forma biçimleri, renklerindeki hatalar giderildi.

- Süper Ligde ve Lig A'da geçmisin popüler oyuncularindan 256 tanesinde güncelleme yapilip, son durumlarina göre güncceleme yapildi. ( Zafer Özgültekin, Ramazan Tunç, Murat Hacioglu, Ismail Güldüren, Erhan Albayrak, Güngör Öztürk gibi...)

- Süper Lig, Lig A ve Lig 'de tüm düsen çikanlar ayarlanirken kupaya kaçinci turdan katilmalari gerektiginden, Avrupa Kupalarindaki Türk takimlarinin son puanlarina kadar hepsi düzenlendi.

- Tam tamina 1112 Süper Lig Ve Lig A oyuncusu üzerinde güncceleme yapildi. Anadolu takimlarinin yildizlarinda ayarlamalara gidildi. ( Giray Kaçar, Sadi Çolak, Mustafa Sarp, Serhat Gülpinar, Engin Baytar gibi...)

- Duran toplar'da ki Türk takimlarinin yildizlari unutulmadi, 76 oyuncuda ayarlamaya gidildi. ( Ivankov'un iyi penalti kullanmasi gibi...)

- Büyük ayrintiya inilerek 256 Türk genç sporcunda düzenlenmeye gidildi. Pozisyonlari girildi, millilik ve kisisel özellikleri ayarlandi. Alt milli takimlara seçilmeleri saglandi. (Ufuk Ceylan,Emre Balak, Orhan Bahadir, Özer Hurmaci, Ediz Bahtiyaroglu, Engin Baytar, Samet Kiliç gibi...)

- Denizlispor, G.Antep Belediye, Mardinspor, Samsunspor gibi onlarca takimin maddi sorunu oyuna girildi.

- Daha önce yapilmayani yaptik ve Türk Ligine tam 52 ödül girdik.Hemde bu ödülleri alan oyuncularin, teknik direktörlerin ve kulüplerin popülerliklerinin artmasini sagladik. ( Ayin Oyuncusundan tutunda, 100.golünü atana seref ödülü gibi...)

- Yeni cezalar, banlar oyuna eklenirken, eskileri kaldirildi. (Bülent Ataman, Yattara, Hamed Kavianpur gibi...)

- Eskiden var olan 73 medya organina, 43 tane daha eklendi. (Diyarbakir Söz, Samsun Klas TV, 4-4-2 gibi...)

- Süper Lig takimlarinin Sponsor Bültenleri Ayarlandi. (Adidas & Fenerbahçe, Cola TURKA & BJK gibi...)

- Türkiye Liglerinde görev alan ve datada olmayan 14 menajer oyuna eklendi. (Feldkamp, Kadir Özcan, Sercan Sucan gibi...)

- Süper Lig ve Lig A takimlarinin kombine ve bilet ücretleri oyuna yansitildi.

- Türkiye'de vefat eden 11 oyuncu datadan kaldirildi.

- 7.0.2'de düzenlenen ve gözden kaçmis olan ufak iklim ve boylam hatalari düzenlendi.

- Süper Lig'de ki tüm sahalarin boyutlari ayarlandi.

- Önceki sürümlerin devami olarak Türkiye AB'de sayildi.

- Geçici menajer özelliginin daha aktif görünmesi saglandi.

- Yaziya dökülemeyen 45 degisiklik ile önceki sürümlerdeki tüm degisiklikler...

Avrupa Ve Dünya'da Neler Degisti?

- Asagida ismi olan liglerdeki transfelerin yüzde 70'ine yakini güncellendi.

French Ligue 1
    French Ligue 2
    English Premiership
    English Championship
    English League One
    English League Two
    Scotland Premier League
    Netherlands Eredivisie
    Netherlands Jupiler League
    Spanish Primera Division
    Spanish Segunda Division
    Italian Serie A
    Italian Serie B
    Italian Serie C1A and C1B
    Swedish Allsvenskan
    German Bundesliga 1
    German Bundesliga 2
    Denmark Superligaen
    Argentina Primera Division
    Belgium Jupiler League
    Austria Bundesliga
    Mexican Primera Division
    Mexican Primera A
    Norway Tippeligaen
    Portugal Bet and Win League
    Australia A-League
    Turkey Turkcell Super League
    Turkey Lig A and B

and =))

Argentina Primera Dision (1st div)
    Chile Primera Division (1st div)
    Bolivia Liga (1st div)
    Colombia Copa Mustang (1st div)
    Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
    Greece A Ethniki (1st div)
    Venezuela Primera Division (1st div)
    Mexico Primera (2nd div)
    Paraguay Division Profesional (1st div)
    Sweden Superettan (2nd)
    Ireland Eircom Premier League (1st div)
    Croatia HNL Ozujsko (1st div)
    Ecuador Serie A (1st div)
    Serbia Prva Liga (1st div)
    Romania Divizia A (1st div)
    Russia Premier League (1st div)
    Peru Primera Division (1st div)
    Austria A-League (1st div)
    Albania Championship (1st div)
    Portugal Liga de Honra (2nd div)
    Scotland Bell's league (2nd div)
    Finland Veikkausliiga (1st div)
    Iceland Premier League (1st div)
    Brazil Serie B (2nd div)
    Brazil Paulista (regional league)
    Brazil Carioca (regional league)
    Brazil Gaucho (regional league)
    Argentina Segunda Div (2nd div)
    Slovenia Si Mobil Liga (1st div)
    Slovakia SuperLiga (1st div)
    Hungary Borsodi Liga (1st div)
    Germany Regionalliga Nord (3rd div)
    Germany Regionalliga Sud (3rd div)
    Germany Oberliga best of (4th div)
    Lithuania A Lyga (1st div)
    Uruguay Primera Division (1st div)
    Israel Ligat Al (1st div)
    Netherlands Jupiler League (2nd div)
    Czech Gambrinus League (1st div)
    Ukraine Premier League (1st div)
    Hungary NB II Kelet (2nd div)
    Hungary NB II Nyugat (2nd div)
    Japan J-League (1st div)
    Switzerland Challenge league (2nd div)
    Bulgary Grup A (1st div)

- Avrupa Liglerinde Gol Krali Olan Oyuncularin Özellikleri Ile Özellikle Ilgilenildi. (Nikolaos Lyberopoulos (AEK), Liedson (Sporting Lizbon), Kris Boyd (Glasgow Rangers), Francois Sterchele (GBA), Afonso Alves (Heerenveen),Theofanis Gekas (Bochum),Pauleta (PSG), Francesco Totti (AS Roma), Didier Drogba (Chelsea), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid) gibi...)

- Dünya'da süper Star Adayi Gösterilen 289 oyuncunun özellikleri güncellendi, mevkileri düzenlendi, kisisel özellikleri girildi, kisisel profilleri düzenlendi. ( sergio aguero, freedy adu, dos santos, maxi moralez, alexandre pato, esteban granero, dawid janczyk, carlos vela, mauricio isla, josmer altidore, diego capel, rubin okotie, ratinho, alexis sanchez, gerard pique, sal zizzo, angel di maria, edinson cavani, amaral, veli kavlak, tsukasa umesaki, ondrej mazuch, emiliano insua, toselli, sebastian prodl, ebrima sohna, alfanso blanco , bruno gama, ezekiel bala, lubos kalouda, arda turan, bojan krkic gibi...)

- Dünya'da Özellikleri artan azalan 1156 oyuncunun özellikleri ayarlandi. (rolando bianchi,max tonetto, rafael schafer, bkari sagna, gonzalo castro, aruna dindane, nadir belhadj, shunsuke nakamura gibi...)

- Duran toplar, penalti ve benzeri özellikleri tam ayarli olmayan oyuncular güncellendi. (nakamura, mariano pernia, nihat kahveci, predrag djordjevic, bosko jankovic, darijo srna, chevanton, marcos assuncao, tsartas, alvora recoba, ronaldinho, pirlo, alex de sousa gibi...)

- Avrupa ve Dünya'da ki birçok kulüp ve oyuncunun favori ve derby güncellemeleri yapildi.
    (roma & man.utd. nefreti , chelsea & barcelona nefreti , messi & del horno nefreti, messi & maradona sevgisi gibi...)

- Milli Takimlarin FIFA puanlari düzenlenirken, UEFA puanlamasida düzenlendi.

- Milli takimlarin yeni rakip ve güncellemeleri eklendi.

- Sampiyonlar Ligi, UEFA Kupasi gibi organizasyonlara yeni katilanlar düzenlendi.

- Dünyada bir ilk olarak ileride oyuna eklenecek olan tam tamina 116 stad eklendi. (Soccer City Stadium, Mubarak Int'l Stadium, José Pinheiro Borda gibi...)

- Avrupa Liglerinde düsen ve yükselen takimlar ayarlanirken, popülerlikleri gerçek oranlara getirildi. ( Real Sociedad,Leeds United, Celta gibi ekipler düserken, Groningen, Graafschap, Larisa, Panionios takimlarinin yükselmesi gibi..)

- Avrupa Liglerinde Avrupa Kupalarina katilan, Üst Liglere Yükselen ve Düsen Takimlarin Moral Dengeleri Yapildi.

- Profesyonel olan ama amatör görünen takimlar düzenlendi. ( FCV Dender gibi...)

- Avrupa'ya yepyeni medya organlari eklendi.

- Avrupa'da ki 48 oyuncunun uyruk hatasi giderildi. ( Ivan Campo, Benjamin Zarandona gibi...)

- Dünyada vefat eden, emekli olan 143 oyuncu datadan kaldirildi. ( Mirsha Serrani )

- Takimlarin güçleri, gelir giderleri, taraftar baskilari, yönetimleri, hocalari ve Türk liglerinde yapilan tüm degisiklikler yapildi.

- Milli Takimlarindan emekli olan oyuncular dataya eklendi. ( Alessandro Nesta ve Francesco Totti gibi...)

- Avrupadaki kombine, bilet fiyatlari, derbiler, Lig popülerlikleri, düsen oyuncu fiyatlari ve Türk liglerinde yapilan degisikliklerin birebir benzerleri güncellendi.

Peki Bu Yama Nasil Kurulur?

Bilgisayarda kurulu olacak oynunuzun FM 2007 oldugunu unutmadan =))) resmi versiyon olarak 7.0.2 sürümü kullanmalisiniz. Oyundan tam verim almak için silip yeniden kurmaniz önerilir.

Eski sürümlerde de çalistirma sansiniz olan bu yamadan çok iyi verim alamama durumunuz söz konusu olabilir.

Sıkıştırılmış dosyadan çikacak olan klasörün içindeki CFF SUPER UPDATE v5.2 - Summer Update isimli klasörü C:\Documents and Settings\K.Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db
    içerisine atınız.

En iyi Verim Nasil Saglanir?

Oyun versiyonunuz 7.0.2 ise ve oyunu silip tekrardan kurduysaniz, yamadan en iyi verimi elde edebilirsiniz. Eski sürümlerde de oyunun çalisma sansi olmasina ragmen, oyun içerisinde çikabilecek sorunlarda hüküm kabul etmemekteyiz.

Kimdir Bu Yamayi Yapanlar?

Bu yama CFF yöneticileri ve Ingiliz Danisman sirketi UsYouthSoccer'daki birçok arkadasimizin destegi ile yapilmistir. Yama yapiminda 2 eski profesyonel oyuncu ve 1 teknik direktör danismanlik görevi yapmistir.

- Ekip Sorumlusu: Burak Inan
    - Arastirma: Ender Cihan Ceylan
    - Düzenleme: Abdullah Apaydin
    - Danisman: Osman Pepe (Erc.Üni.),Serdar Sucan (Erc.Üni.)
    - Haber Koor.: Onur Yildirim

Yasal Sorumluluklar

Bu yama geis bir ekip çalismasi ile 15 gün sürede tamamlanmistir. Yamanin herhangi bir sekilde degistirilmesi, bu okunan dosyanin silinmesi ve farkli amaçlarda kullanilmasi yasaktir. İzlerle takip edilen dosyanin önceki sürümü noter onayli oldugu için yasal hak içermektedir. Yama testlerden geçirilip yayinlanmistir, sisteminizde olusacak sorunlari sitemiz kabul etmemektedir.

Eglence amaçli yapilan bu yamanin para karsigi satildigini görürseniz lütfen info[at]cmfmfan.com adresi ile iletisime geçiniz.

LİNK 1

http://www.turkmenajer.com/CFF_SUPER_UPDATE_v5.2-SummerUpdate.rar

YEDEK LİNK

http://www.yetenekavcisi.net/CFF_SUPER_UPDATE_v5.2-SummerUpdate.rar

Alıntıları Göster
    Arkadaslar FM modifier haricinde kayıtlı oyun editörü bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: @pi

Arkadaslar FM modifier haricinde kayıtlı oyun editörü bilen var mı?

Alıntıları Göster
    üstteki kadroma takviye yaptım

hamit altıntop.....önder..............naldo................marcelo

................................aurellio.....................................

.................................tumer.....................,

......................nakamura............alex..........................................

uefa da yarı final oynadım m.unitede kaybettim

• quote:

Orijinalden alıntı: pau_gasoll

bulduğunuz genç yeteneklerin ismini paylaşırsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar cok sayfa var okuyamadim k bakmayin ama ben takimdan kovuldum milandaydm beni kovdular ve simdi bir takimim yok yardim lutfen nasil gene milana gecicem

• quote:

Orijinalden alıntı: L1NK1N ParK

quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Bu da benden - yil 2016
    Javier Marino

Özellikle orta saha özellikleri çok iyi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L1NK1N ParK

quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Bu da benden - yil 2016
    Javier Marino

Özellikle orta saha özellikleri çok iyi

o ne yaa marino 1 metre mi boyu :):):)

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.