cok guzel olmus oyunu almak icin sabirzizlaniyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ugr7
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
oyun 5 10 yıl sonra güzel olmuyor kimseyi tanı mıyorsun
aaa yapma esas o zmn zevklı oluo . yenı oyuncular buluosun ızlıosun alıosun yetstrıosun esas o zmn zevkını anlıosun oyunun tabı bana gore. . .
O dedigin de dogru da bir ülke falan yüklersen o ülkeden cok iyi oyuncular cıkıyor. Diger ülkelere göre biraz avantajı oluyor. Bu sfer ister istemez o ülke takımları ve milli takımı gücleniyor digerlerine göre biraz daha denge kurulsa iyi olur bence. Ben 2014deyim. Barcelonada 3, interde 2 Türk oyuncu var, real, sevilla, villareal, Münih gibi takımlarda 1er Türk oyuncu var. Yani bir süre sonra oynadıgın ülke gücleniyor digerleri mevcut oyuncuları jubile yapmaya basladıgında daha gücsüz kalıyorlar.
güzel ouyorda futbolcu bulursan
oyunun ustaligi da orda hacum... oyuncu bulucaksin
tabi ya transfer sezonuna gırmeden 1 ay once aramaya baslarım saatlerce bakınırım sonra scoutları yollarım bırsuru oyuncu bulmusumdur o sekılde . ozledım bee fm yıı cıksın artık
bu oyunun sadece 20007 sini oynamadım ama bunu oynamayı düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
20007 sını bızde oynamadıK ya daha 2007 sını oynamamıstık ama
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
20007 sını bızde oynamadıK ya daha 2007 sını oynamamıstık ama
biz 2008 i bekliyoz
aslına bakarsanız 19 ekim bile geç , geçen sene daha erken çıkmıştı sanrıım ama transferler bittikten sonra eylül ayında yayınlansa sonra 2. transfer döneminden sonra bi sağlam yama daha çok güzel olur oyun tadından yenmez
cıksada oynasak
bu fm oyununa bayılıorum ya kac senedir oynuorum hala bıkmıorum ama yıl gectikce pc kasıo nie oluo bilen war mı?
quote:
Orjinalden alıntı: hovardaa
bu fm oyununa bayılıorum ya kac senedir oynuorum hala bıkmıorum ama yıl gectikce pc kasıo nie oluo bilen war mı?
oyun database'i arttığından olabilir mi acaba her geçen sene oyun gelişiyo
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
quote:
Orjinalden alıntı: hovardaa
oyun database'i arttığından olabilir mi acaba her geçen sene oyun gelişiyo
evet. sezona baslarsın oyun hızlı olur ama 2 3 sene sonra oyun daha yavaslıo kaydettgı verıler fazlalasıo
Bu adresten oyunun ön incelemesini okuyabilirsiniz.
tesekkurler dostum ozellikle mali durumlarla ilgili degisiklikler cok guzel olmus
Yapımcı: Sports Interactive Yayıncı: SEGA Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2007 Sistem: PC ve Mac
oyun 26 Ekim'de çıkacak duyurulur...
Maç motorunu merak ediyorum nasıl olacak acaba?Bi de bütün yüzler 3 boyutlu mu olacak?Umarım olmaz...Hadi çık artık FM 2008..
Oyunda yapılan ince ayrıntılar güzel olmuş, mali konular özellikle bi de takvim falan hoş eklentiler..
quote:
Orjinalden alıntı: yt1990
Yapımcı: Sports Interactive Yayıncı: SEGA Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2007 Sistem: PC ve Mac
oyun 26 Ekim'de çıkacak duyurulur...
oyun aralıkta çıkacak sanırım ama aralık ayı menajerlik oyunu içinde çok geç liglerin başlamasıyla gelse şu oyun süper olacak..
oYun 26 ekimde cıkmaz böyle bi ihtimaL biLe yok.. Sports Interactive Forumlarında oYunun yıLbasına yakın cıkacagını okumustum yani qecen seneki qbi oLacak yine 20 araLık civarı buLur oYunun cıkması
önceden 19 ekim dendi şimdiyse 26 ekim deniyor.
quote:
Football Manager 2008 Release Date
The new update to Football Manager, will be released Mid-October (19/10/07). New features include an updated finance and transfer screens.
umarım gs yi iyi yapmışlardır yardıralım biraz avrupada
Ben eskiden kuzenlerimle çok oynardım...
Artık zevk vermio...
ben fenerliyiöm ama gs yi alacam zamanı gelince harika team oldu vallaha billaaha bu sen e de şampiyonluğun en buyuk adayı nese oyuna dönim oyun güzel inşallah dil sorunu olmaz gzl oyun yeni transferler