Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musti_987

Oyunun Screenshots larında yine maç içi grafikler yok bu da demek oluyo ki bize yine bir süpriz yapacaklar

suprz olsnda . bızı uzmesın
    bıde oyunun yuklemesını setup dosyalı ve dıl sorunu olmamıs sekılde elımıze gelır umarım
  • Ya niye bu kadar geç çıkyor

Bıktım fm 2007 oynamaktan bıktım fm 2007 nin saçma sakatlık ve yapay zeka sorunlarından

Umarım yenisinde bu bahsettiğim sorunları düzeltirler
  • İkinci sezonumu bitirdim FM 2007'de. Atletico Madrid harbiden aşırı güçlü olmuş. Lig birincisi oldum bu sefer ancak İspanya kupasını kazanamadım.

Lig birinciliğini 10 puan ile 3 hafta önceden garantiledim. Diğer kalan üç maçta hiçbir as oyuncumu oynatmadım. Lig bittiğinde puan farkı 8 di. Son maçta Barcelona ile 2-2 berabere kaldım. Bazı oyuncularımı tanımıyodum resmen. Puyol felan hikaye yani. Çok acayip oyunmuş yaw. Gerçi takımda yedeği olmayan yok. Transfere gerek kalmıyor. Bana biraz saçma geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

İkinci sezonumu bitirdim FM 2007'de. Atletico Madrid harbiden aşırı güçlü olmuş. Lig birincisi oldum bu sefer ancak İspanya kupasını kazanamadım.

Lig birinciliğini 10 puan ile 3 hafta önceden garantiledim. Diğer kalan üç maçta hiçbir as oyuncumu oynatmadım. Lig bittiğinde puan farkı 8 di. Son maçta Barcelona ile 2-2 berabere kaldım. Bazı oyuncularımı tanımıyodum resmen. Puyol felan hikaye yani. Çok acayip oyunmuş yaw. Gerçi takımda yedeği olmayan yok. Transfere gerek kalmıyor. Bana biraz saçma geldi.

ıspanya lıgını cok sevemedım enfazla 2015 yılına kadar oynıyabılıorum

• vallahi manager oyunları hep heyecanla almışımdır veya heyecanla inmesini beklemişimdir ama sonra hep hayal kırıklığı bir türlü ısınamadım bu tür oyunlara birkaç gün oynuyorum 5er 10ar dakika sonra siliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

vallahi manager oyunları hep heyecanla almışımdır veya heyecanla inmesini beklemişimdir ama sonra hep hayal kırıklığı bir türlü ısınamadım bu tür oyunlara birkaç gün oynuyorum 5er 10ar dakika sonra siliyorum

cok ayrı bır zevktır yaa hele kendını kaptrdınmı. ıste o zmn bambaska bı hayatın ıcınde olursun fm serılerınde ogle oldm ama cm4u unutamam 14 15 saat kalkmadan oynadgmı bılırım hatta cmde14 saat dıe resmım vardı cekmstm seneler once

• quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

vallahi manager oyunları hep heyecanla almışımdır veya heyecanla inmesini beklemişimdir ama sonra hep hayal kırıklığı bir türlü ısınamadım bu tür oyunlara birkaç gün oynuyorum 5er 10ar dakika sonra siliyorum

cok ayrı bır zevktır yaa hele kendını kaptrdınmı. ıste o zmn bambaska bı hayatın ıcınde olursun fm serılerınde ogle oldm ama cm4u unutamam 14 15 saat kalkmadan oynadgmı bılırım hatta cmde14 saat dıe resmım vardı cekmstm seneler once

doğru olabilir herkesin zevki farklıdır sana da hak veriyorum kimi oyun günlerce oynanır kimisi ise dakikalarca

benim bide yapıma ters çok uzun süreli oyun oynamak en çok cod2 ve age of empires 3 oynamışımdır saatlerce(2-3 saat)

çabuk sıkılıyorum

• Çıkış tarihi açıklandı: 19 Ekim 2007.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çıkış tarihi açıklandı: 19 Ekim 2007.

hadi ya tarihin erkene alınması çok iyi olmuş

aralık deniyodu meğer hurafeymiş normal vaktinde gelicek bomba gibi fm08
  • quote:

kaynak gösterebilirmisin?
  • quote:

eger bogleyse cok ıyı sevındım
    konussakda bırazdaha one alsalar
  • ah öss ah

neyse yinede arada Fm'yle kaçamak yaparım artık
  • En son zevkle oynadığım menejerlik oyunu FA Premier League 2000'di
    Ama dikkat edin zevkle diyorum. Nedeni ise menü tipi ve oynanabilirliğine ısınamamam yeni menejerlik oyunlarının.
  • Doğum günümden 1 gün sonra. Yapımcılar sürpriz hazırlamış heralde bana, sağolun.
  • muhteşem olacak sabırsızlıkla beklıom
  • oyun 5 10 yıl sonra güzel olmuyor kimseyi tanı mıyorsun
  • Umarım oyunda saçma sakatlanmalar ve özellikle defans oyuncularındaki yapay gerizakalılıklar ortadan kalkar da rahat rahat oynarız
  • ekim ayı cok hareketli gecicek...

half life,PES derken birde fm gzl haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

oyun 5 10 yıl sonra güzel olmuyor kimseyi tanı mıyorsun

dogal olarak abi... sen 5-10 yil sonra hangi yeteneklerin cikip buyuk takimlara gidebilecegini biliyor musun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

oyun 5 10 yıl sonra güzel olmuyor kimseyi tanı mıyorsun

dogal olarak abi... sen 5-10 yil sonra hangi yeteneklerin cikip buyuk takimlara gidebilecegini biliyor musun

bende acayip adamlar çıktı , türkler baya iyi çıkıyolar. zevkli oluyo bi nebze yeni yetenekler keşfetmek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.