Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUBATLI_SOUNESS

kaldı 5 gün hade çıkta hemen alak

ÇIKIŞ TARİHİ: 19 Ekim 2007

1 ay 1 hafta var daha ne 5 günü ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

oyun 5 10 yıl sonra güzel olmuyor kimseyi tanı mıyorsun

dogal olarak abi... sen 5-10 yil sonra hangi yeteneklerin cikip buyuk takimlara gidebilecegini biliyor musun

bende acayip adamlar çıktı , türkler baya iyi çıkıyolar. zevkli oluyo bi nebze yeni yetenekler keşfetmek

evet ben de onu dedim zaten yeni elemanlar bulmak cok zevkli oluyor oyunda...

• quote:

aaa yapma esas o zmn zevklı oluo . yenı oyuncular buluosun ızlıosun alıosun yetstrıosun esas o zmn zevkını anlıosun oyunun tabı bana gore. . .
  • quote:

quote:

ayları karıştırdık

• quote:

quote:

quote:

ayları karıştırdık

bence de fm 07 ye devam

• cm4 de fenerbahçeyle 4 sezon oynamıştım, son üç fm de türkiye, ingiltere, ispanya, portekiz liglerini denedim ama hiç biri rusyada zenith petersburg kadar zevk vermedi. şu an 4. sezonum ve fm08 e kadar devam edecem herhalde...
  • bence fm 2007 süper ah bide şu sakatlıklar olamasatakımı şampiyonluktan ediyolar.

İnş fm 2008 güzel olurda rahat ederiz görünüşe göre ii ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

aaa yapma esas o zmn zevklı oluo . yenı oyuncular buluosun ızlıosun alıosun yetstrıosun esas o zmn zevkını anlıosun oyunun tabı bana gore. . .

O dedigin de dogru da bir ülke falan yüklersen o ülkeden cok iyi oyuncular cıkıyor. Diger ülkelere göre biraz avantajı oluyor. Bu sfer ister istemez o ülke takımları ve milli takımı gücleniyor digerlerine göre biraz daha denge kurulsa iyi olur bence. Ben 2014deyim. Barcelonada 3, interde 2 Türk oyuncu var, real, sevilla, villareal, Münih gibi takımlarda 1er Türk oyuncu var. Yani bir süre sonra oynadıgın ülke gücleniyor digerleri mevcut oyuncuları jubile yapmaya basladıgında daha gücsüz kalıyorlar.

• Bu oyun çıkınca her oyun yalan oluyor yaa sabahlara kdr devam.
  • Bir an önce çıksa.Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyenpe

Cok erken cikiyor yaa soyle Subat 2008 gibi ikinci transfer doneminden sonra cikarsalarmis belki GS bir iki adam daha alir da bizim paralara yazik olmaz(!)

Yine uykusuz geceler,ekran basinda goz bozmalar baslayacak ama bu kadar gec olmaz hakkaten ayip bir sey kardesim.

bır erken cıkıo demıssın bı gec cıkıo demıssn ama anladım ben senı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beyenpe

Cok erken cikiyor yaa soyle Subat 2008 gibi ikinci transfer doneminden sonra cikarsalarmis belki GS bir iki adam daha alir da bizim paralara yazik olmaz(!)

Yine uykusuz geceler,ekran basinda goz bozmalar baslayacak ama bu kadar gec olmaz hakkaten ayip bir sey kardesim.

bır erken cıkıo demıssın bı gec cıkıo demıssn ama anladım ben senı

• Bi zamanlar bizim okulda ben bu oyunla akım başlatmıştım.Beni gören sınftakiler sonra okuldakiler herkes bu oyuna merak salmıştı.Ama sonra 2007 deki yükleme problemleri ve oyundan sıkılmam beni oyundan soğuttu.Bi zamanlar kraldım ben bu oyunda.
  • Bu ne ya? Şaka dimi? FM böyle olmıcak dimi? Ağlarım valla Görüntüler falan iğrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Bu ne ya? Şaka dimi? FM böyle olmıcak dimi? Ağlarım valla Görüntüler falan iğrenç

nie ya nesı var ben begendım valla. ajanda fixtür olayı fln gzl olms oyun ve daha ayrıntılı bır hal almıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Bu ne ya? Şaka dimi? FM böyle olmıcak dimi? Ağlarım valla Görüntüler falan iğrenç

neresi iğrenç her yıl oyun geliştiriliyor. sade arayüz her zaman daha iyidir, beyaz arkaplan da gözü yormaz iyi olmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

quote:

O dedigin de dogru da bir ülke falan yüklersen o ülkeden cok iyi oyuncular cıkıyor. Diger ülkelere göre biraz avantajı oluyor. Bu sfer ister istemez o ülke takımları ve milli takımı gücleniyor digerlerine göre biraz daha denge kurulsa iyi olur bence. Ben 2014deyim. Barcelonada 3, interde 2 Türk oyuncu var, real, sevilla, villareal, Münih gibi takımlarda 1er Türk oyuncu var. Yani bir süre sonra oynadıgın ülke gücleniyor digerleri mevcut oyuncuları jubile yapmaya basladıgında daha gücsüz kalıyorlar.

güzel ouyorda futbolcu bulursan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

quote:

güzel ouyorda futbolcu bulursan

oyunun ustaligi da orda hacum... oyuncu bulucaksin

• Ben 98 den beri takip ederim eski adıyla cm yi ,çok fazla oynardım son seneler de bıraktım biraz ama yinede alırım hep,ve bu yaz dönüş oldu benim için kardeşle evde 2 bilgisayarda yine eskileri yadederek italya seri C2A dan seçtik takımları aynı ligdeyiz yine o eski zevki yakaladık zaten 98 den beri 1 kez türkiye ligi onun dışında devamlı italya dan ya seri b ya da genellikle seri c takımlarını ile başlarım, yalnız 2007 de o kadar çok sakatlık oluyorki tam kadro maça çıktığımız az oldu bu yaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.