Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper haber ya çok sevindim aylardır merakla bekliyordum sonunda bu güzel haberi duydum size bi sorum olacak yeni menager çıktığına göre sizce bu oyun için artık herkezin beklediği %100 yama çıkabilirmi artık istiyoruz ya çıkarsınlar biran önce siz ne düşünüyosunuz
  • valla bekliorm oyunu yeni sezon accam ama oyunun cikmasini bekliorm ozlemis bir sekilde basliycam oyuna ama daha cok var ya offff
  • Bazi arkadaslar aralikta cikacak diyor oyun hakkinda ben yalnis mi gordum acaba ben son ceyrek kala cikacak biliyorum yani ekim gibi
  • üff bu oyunda sıktı yav,2 sene öncesine kadar deli gibi oynardım ama giderek daha az heyecanlandırıyor beni,artık yapmasalar iyi ederler bu seriyi,boşu boşuna yüzlerce saatimi çaldı bu oyun hatta binlerce..son oyun bence serinin en kötüsüydü,sakatlanmalar yüzünden kaç kere monitöre tokat attım..
  • Yav Bu FM çOk karışık ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Yav Bu FM çOk karışık ya

Football Manager 2008 (ÇIKTI)

Maryo seni çağırıyor.
  • @Makkarna

ahaaha koparttın gece vakti
  • Bu FM serisini kısa kısa oynar dururum her sene. FM 2007'yi de geçen hafta yükledim. Atletico Madrid ile bir sezon bitirdim. Yedinci oldum. Sonuncu takımlara kendi sahamda paso yeniliyordum. Ama Barcelona'yı hem deplasmanda hem de kendi sahamda mağlup ettim. Hatta Valencia'yı yarı finalde Barcelonayı da finalde eleyerek İspanya kupasını kazandım. Eğer FM'yi doğru dürüst takip eden biri oynasa bu takımla ilk üçe girer. Fernando Torres dört ay, Maniche iki ay, Antonio Lopez iki ay, Pablo iki ay sakat kaldı. Bir hafta süren çoğu sakatlığı saymıyorum bile. wildlove arkadaşımızın da dediği gibi bu sakatlanma olayını düzeltmeleri lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bazi arkadaslar aralikta cikacak diyor oyun hakkinda ben yalnis mi gordum acaba ben son ceyrek kala cikacak biliyorum yani ekim gibi

evet aralıkta çıkcak diye söylendi.
  • hakkaten sakatlanmalar ve gereksiz defans hataları sacma olmus hataların taktikle bi alakası yok hızlı forvetler durdurulamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar24

hakkaten sakatlanmalar ve gereksiz defans hataları sacma olmus hataların taktikle bi alakası yok hızlı forvetler durdurulamıyo

defans yavassa durmaz tabi puyol u koy gecebiliolar mi
  • hocam galatasaray da nereye koyuyosun puyol u servet le oynuyoruz
  • görüntülere bakılırsa güzel bir oyun ama futbolcu resmi dantik ve anlamsız inşallah dil problemi olmaz paşa paşa oynarız biz bu oynu
  • abi ben fm 5 ten sonraki 2 fmyi hiç doğrudüzgün oynayamadım çünkü güzel değildi bence ama bu fm güzele benziyo
  • ilk cıktıgından beri (98 den beri) tutkuyla oynadıgım hatta emınım turkıyede bu oyuna ılk baslayanlardan bırı olarak yenısını sabırsızlıkla beklıorum ama tarıh gercekten cok gec.Yanı ne maksatla o tarıhte verıorlar bılen var mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar24

hocam galatasaray da nereye koyuyosun puyol u servet le oynuyoruz

Ehehehehe...
  • çok sabırsızlanıyorum
  • aralık cok gec ya okullar acıldıkdan sonra gelmıomuydu oyun hep
  • İnşallah çabuk çıkar da zevkine varırız
  • Oyunun Screenshots larında yine maç içi grafikler yok bu da demek oluyo ki bize yine bir süpriz yapacaklar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.