Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıksın artık dayanamıyorum, finansal özellikleri de geliştirmişler
    Dil sorunu da olmaz inşallah
  • bekliyoruz 2007 ye pek ısınamamıştım bakalım bu nasıl olucak..
  • merakla bekliyoruz.
  • yeter hergün bekliyorum ya ne olurdu çıksada direk bu yaz günlerinde oynasak offfffffff.....
    keşke çıkar çıkmaz dil de olsa türkçe ne bomba olurdu yine sabahlardık pc başında
  • duyduğuma göre futbolculara pirim verebiliyoruz
  • Yenilikler beklediğim gibi olmuş. Merakla bekliyorum ama beyaz tema pek hoşuma gitmedi. Eski oyunlarda ki gibi arkada yeşil çimlerin olması daha iyi olurdu. Birde şu suratlar böyle kötü olmuş. Orjinal resim kullanmalılar. Tek hoşuma gitmeyen yanı o olmuş.
  • 2007 i bnde oynamamıştım bu yüzden 08 i daha bi heyecanla bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

bekliyoruz 2007 ye pek ısınamamıştım bakalım bu nasıl olucak..
  • ya türkçe dil paketiyle fln çıksa. bıktım artık bu tür oyunlara dil paketi aramaktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Yenilikler beklediğim gibi olmuş. Merakla bekliyorum ama beyaz tema pek hoşuma gitmedi. Eski oyunlarda ki gibi arkada yeşil çimlerin olması daha iyi olurdu. Birde şu suratlar böyle kötü olmuş. Orjinal resim kullanmalılar. Tek hoşuma gitmeyen yanı o olmuş.

Sanırım her resim öyle olmayacak. Oyunun yıllar gectikce kendi cıkardıgı oyuncuların resimleri falan öyle olacak.
    Bu arada Aralık ayı cok gec degil mi? Her zaman Eylül sonu gibi cıkıyordu sanırsam veya Ekim sonu. Aralık biraz gec gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 9 Ağustos 2007; 15:23:03 >
  • Dil sorunu yine olacak arkadaşlar şimdiden hazırlayın kendinizi...
  • Grafikler Cm'ninki gibi olmaz inşallah.
  • resimler kötü olmuş
  • bir öncekini yüklememiştim.bunu yüklerim artık.
  • resimleri dert etmeyin, grafik paketleriyle falan düzeltilebiliyor zaten bunlar, oyuna gelecek yeni eklentiler daha da zevklendirecek gibi oyunu
  • arkadaslar hersene bu oyun daha iyiye gidiyor 2007 bence en üst seviyeydi 2008 daha da aşacak sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Dil sorunu yine olacak arkadaşlar şimdiden hazırlayın kendinizi...

Neren vardın bu kanıya?
  • Ben gsyi almayı düşünüyom lincolnü AMC koycam catır catır goller gelicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26_sniper_26

Ben gsyi almayı düşünüyom lincolnü AMC koycam catır catır goller gelicek.

hele bi çıksın oynatırsın volkan yaman da gerile gerile abanır artık robi carlos ile çekişirler
  • Sabırsızlıkla bekliyorum .Oyun çıktığında ingilterede olacam ilk ben oynarım herhalde.
  • hadi yaa biraz seri geellll
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.