Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.457
Cevap
0
Favori
123.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yakita

Türkçe çıkana kadar orijinal almam. Yaptıkları açıklama sadece bir bahane. Türkçe çıkarsalar satışları en az iki katına çıkar. Zaten sadece metin çevirisi var oyunda. Düblaj olsa neyse... Forumlardan İngilizcesi iyi olan 3-5 kişi çevirirdi birkaç ayda. Onlarda yardımcı olurdu çeviri konusunda. Tamamlanırdı... Alternatifi olsa oynamazdım daha bu açıklamadan sonra.

Türkiye de bile kolaylıkla çıkarılıyor koskaca ekip mi zorlanacak.Katılıyorum sana.Bazı arkadaşlar katılmasada orjinal almam.Yapabilecekleri kolay bir şey bahaneye gerek yok.Bir sene deneyip satışların değişmediğini görseler tamam haklılar.
  • PES ve Crysis 2'yi orijinal almayı düşünüyorum. Niye? Adamlar iyi veya kötü de olsa senin dilinde çıkarıyorlar oyunu. Hem de beğendiğim oyunlar. Crysis zaten hem metin hem düblaj... Bakalım... SI Games bana göre bu sene de avucunu yalar TR satışlarında.
  • Orjinalinin fiyatı ne kadar olucak oyun çok güzele benziyor ve full türkçe olması çok güzel alınabilir.
  • Hııı, son sayfaya bakmamıştım pardon. Türkçe yoksa mamunda'dan sömürmeye devam çok beklersin FM huh
  • benim ingilizcem iyidir o yüzden türkçe beklemem ama çıkarsa bile orjinal almam açıkcası.torrentle anlaşmam var muhaahahahhaa
  • Fm 10dan sıkıldım yaa.Gel be fm gel artık özlettin
  • gelse artık fm2011 de görelim yenilikleri, ama Türkçe çıkarmamaları ayıp ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Türkçe çıkana kadar orijinal almam. Yaptıkları açıklama sadece bir bahane. Türkçe çıkarsalar satışları en az iki katına çıkar. Zaten sadece metin çevirisi var oyunda. Düblaj olsa neyse... Forumlardan İngilizcesi iyi olan 3-5 kişi çevirirdi birkaç ayda. Onlarda yardımcı olurdu çeviri konusunda. Tamamlanırdı... Alternatifi olsa oynamazdım daha bu açıklamadan sonra.

Katılıyorum
  • Beyler yanlış bilgi değilse ki emin gibiyim doğru olduğuna oyun 5 Kasımda çıkıyor. [PC/MAC/PSP]
  • evet miles jacobson'ın açıklamasına göre 5 kasımda çıkıyormuş, demosu'da büyük ihtimalle oyundan 2 hafta önce çıkacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 17 Eylül 2010; 16:43:12 >
  • 40 Tlyi geçerse almam orjinali.
  • 90 lira civarı olacaktır Türkiye'de. steam kampanyaları kolla ucuz almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

90 lira civarı olacaktır Türkiye'de. steam kampanyaları kolla ucuz almak için.

bekle alırım :D
  • 5 Kasım çok geç değil mi ya???
    Sezonun ilk yarısı bitecek oyun anca çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 20 Eylül 2010; 14:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

5 Kasım çok geç değil mi ya???
    Sezonun ilk yarısı bitecek oyun anca çıkacak.

Geçen senede 29 Ekimde çıktı , ama haklısın biraz geç :)
  • 2. top eklenmiş mi arkadaş ? saçma sapan şeyler oluyor oyunda. kaleci yarı alana kadar yürüyüp topu unuttuğunu farkediyor ve almak için kaleye kadar geri geliyor, böyle bişey olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: codeGenius

Sigames diyor ki, Türkiye'de korsan olduğu için Türkçe dil desteği olmayacak.Kusura bakmasınlar ama Türkçe dil desteği yokken orjinal satış beklemesinler.Maksimum 10 bin dolar para ayırıp Türkçe dil desteği ekleseler hem Türkiye ile barışabilirler hem de tercümana ödedikleri parayı kat kat çıkartabilirler.Bu işi gönüllü bile yaptırabilirler.

Sigames resmen oyunculara trip atıyor, böyle iş olmaz.Satış olsun istiyorsan, sen müşterine yenilik sunacaksın.Müşteriden yenilik bekleyen de ilk kez görüyorum.

Sırf bu sözlere inat ben de oyunu yıllardır orjinal alan biri olarak orjinal almamaya karar verdim.

+1

harbiden sen iyi bişey yap ki millet alsın. "millet alırsa ben yaparım" nasıl bir mantıktır anlamadım. hele ki çevireceği cümleler ahım şahım bişey olsa gam yemem. çok mu zormuş bi dil dosyası eklemek ? sanki oyunun maç motorunu baştan aşağı değiştireceklermiş gibi trip atmışlar bide.

• ingilizcesi iyi olan biri sitesinde sorsa çıkış tarihi ve Türkçe olup olmayacağı hakkında bilgi alabilir sanırım
  • Haber gerçekse yanı gerçekten %100 turkce çıkarcaklarsa kesınlıkle orjınalını alır ve saklarım cunku oyun gıt gıde gelışen bı oyun artı tamamen turkce olması da ayrı bır guzellık katıyor
  • Arkadaşlar oyunu steam den 39$ karşılığı 59 tl. şimdiden aldım. gel 5 kasım gel...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.