Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.457
Cevap
0
Favori
123.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe olsun bende orjinal alıcam. Fiyatıda uygun olursa, tadından yenmez
  • Dünyada En Çok Konuşulan Diller Arasında 5. Olan Bir Dili Koymasalar Ayıp :)
  • Ne zaman çıkacak peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Hiç orjinal oyun almadım.. Fakat FM 2011 Türkçe ve 50 TL den fazla olmazsa ilk orjinal oyunumu alırım :)

Aynen bnde bu zmana kadar çıkarmamş olmamaları ayıp yani...
  • Türkçe olursa gerçekten çok güzel olur bende orjinal alırım uygun fiyatı olursa
  • Valla heves ettim şimdi...
  • İhtimali bile heyecanlandırıyor
  • böyle birşey olursa kesinlikle orijinal kopya alımında patlama olur(özellikle steam üzerinden). bende alacaklardan biri olurum.
  • süper olur Türkçe olursa, orjinalini alırız tabiikide destek oluruz
  • ne zaman kesinleşir acaba ? İngilizcemiz olsa forumlarında göz atarız ama...
  • ingilizcesi olan arklar varsa bakarsa çok iyi olur, eğer varsa böyle bir düşünce oyunun çıkmasına çok bişi kalmadı açıklamışlardır heralde ya da forumlarında falan bellidir
  • Gelsin artık Türkçe yeter.
  • Türkçe
  • Türkçe Olması Sürpriz Olmaz Çünkü geçen sene 9500 imza toplamışlardı 10000 olsaydı türkçe olurdu ama bu sene türkçe gelebilme ihtimali oldukça fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

90 TL fiyat çekerse çok bekler Sports İnteractive orjinal almamı...

Niye böyle yapıyorsunuz ki şimdi adamlar bizim için Türkçe oyun yapıyo, bazı insanların bilgisayarında oyun olarak sadece bu oyun yüklü. Bir kere aldığında da en az 1 yıl idare eder seni ayrıca orjinal aldığın için rahat rahat update de yapabilme imkanın oluyor. Olmadı taksitle alırsın ayda 15 TL'ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 9 Temmuz 2010; 10:15:02 >
  • Türkçe koyarlarsa bende orijinal alırım, her sene istisnasız bilgisayarıma yüklediğim bir oyundur, türkçeyi de koyarlarsa orijinal almamak için hiç bir sebep kalmaz...
  • var mı gelişme Türkçe için?
  • Umarım Türkçedir, gerçekten öyleyse kesinlikle orjinal alırım.
  • İngilizce olması benim için önemli değil ama Türkçe olursa +60 TL vermeye hazırım.
  • türkçe olursa şu ana kadar almamış olmama rağmen bu oyunun serisini ben de alırım orijinalini...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.