Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.457
Cevap
0
Favori
123.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe olması gayet normal hatta geç bile kaldılar. Korsanı bahane etmesinler 90TL fiyat biçerlerse tabi korsan artar. Maximum 40TL olmalı bence...
  • Türkçe olursa orjinali alırım abi istisnasız her sene yüklüyorum bilgisayarıma
  • Geçen sene Türkiye de bilmem kaç bin oyun satarsak 2011 türkçe olarak çıkıcak diye bi duyuru vardı. bi yerde yeterli sayıda satmamıs diye okumustum. yinede cıkartırlarsa çok güzel olur
  • İnşallah Türkçe olur. Türkiye çapında oyunun fanı azımsanmayacak kadar yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

Türkçe olması gayet normal hatta geç bile kaldılar. Korsanı bahane etmesinler 90TL fiyat biçerlerse tabi korsan artar. Maximum 40TL olmalı bence...

Bir arkadaşınla ortak alabilirsin yada internette kampanyalar olabiliyor.
    Ben de Türkçe olursa büyük ihtimalle orjinal alırım.
  • türkçe olursa çok iyi olur ama olmasada bizim bilgisayarcılarımız çok iyi Türkçe yapıyorlar cm 2010 benim ilk orjinal oyunumdu ve aldığıma kesinlikle pişman olmadım fmde max 50 ye gelirse 2. orjişnal oyunum olur tabi türkçe
  • türkçe olursa çok iyi olur ama olmasada bizim bilgisayarcılarımız çok iyi Türkçe yapıyorlar cm 2010 benim ilk orjinal oyunumdu ve aldığıma kesinlikle pişman olmadım fmde max 50 ye gelirse 2. orjişnal oyunum olur tabi türkçe
  • yok mu resmi bir açıklama ???
  • ingilizcesi iyi olan biri sitesinde sorsa çıkış tarihi ve Türkçe olup olmayacağı hakkında bilgi alabilir sanırım
  • çok iyi haber
  • enayimiyim 90tl vercem en fazla 30 dur diyip gittim baktım 90 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRWoLf

ingilizcesi iyi olan biri sitesinde sorsa çıkış tarihi ve Türkçe olup olmayacağı hakkında bilgi alabilir sanırım

bir mail adresi yok mu mail atıp sorsak ??
  • 50 TL olsun çıktığı gün gider alırım.
    Tabii Türkçe ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehmeter

enayimiyim 90tl vercem en fazla 30 dur diyip gittim baktım 90 :D

Alanlar enayi mi ?

Türkçe olsun olmasın, 90tl olsun olmasın, orjinal alacağım.
  • Muhteşem bir haber.
    İnşallah Türkçe olur vede FM'nin suyunu çıkartırız oynaya oynaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Muhteşem bir haber.
    İnşallah Türkçe olur vede FM'nin suyunu çıkartırız oynaya oynaya.

Aynen, umarım Türkçe olur.
  • turksportalda, turksportal görevlisi 15 haziranda ;

merhaba oyunun Türkçeleştirme konusunda çalışmalar sürmektedir, gerekli bilgilendirme çok yakında yapılacaktır. Sabırınız için teşekkür ederiz.

diye bir yazı yazmış, o günden başka bir bilgi eklememiş. Ne kadar doğrudur bilemem ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 19 Temmuz 2010; 13:00:27 >
  • İnşallah Türkçe olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Alanlar enayi mi ?

enayi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Alanlar enayi mi ?

enayi

Ondan sonra ülkemizde neden oyunlar pahalı, neden Türkçe seçeneği yok diye söylenirsiniz.
    Oyunlara vakit ayıramadığım için son zamanlarda orijinal olarak Bad Company 2 ve Modern Warfare 2'yi alabildim. Verdiğim her kuruş helal olsun. İsteyen enayi desin isteyen istediğini desin sorun değil.
    FM 2011'i Türkçe olursa ne kadar menejerlik oyunlarını sevmesem de gözüm kapalı orijinal alırım. Ama Sigames'in forumunda öyle bir ilan görmedim. Belki de almışlardı bilemiyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.