enayimiyim 90tl vercem en fazla 30 dur diyip gittim baktım 90 :D
Alanlar enayi mi ?
Türkçe olsun olmasın, 90tl olsun olmasın, orjinal alacağım.
enayi
Ondan sonra ülkemizde neden oyunlar pahalı, neden Türkçe seçeneği yok diye söylenirsiniz. Oyunlara vakit ayıramadığım için son zamanlarda orijinal olarak Bad Company 2 ve Modern Warfare 2'yi alabildim. Verdiğim her kuruş helal olsun. İsteyen enayi desin isteyen istediğini desin sorun değil. FM 2011'i Türkçe olursa ne kadar menejerlik oyunlarını sevmesem de gözüm kapalı orijinal alırım. Ama Sigames'in forumunda öyle bir ilan görmedim. Belki de almışlardı bilemiyorum artık.
ben orjinal oyun alma demiyorum sadece 90tl fazla diyorum çok gerekli bi ihtiyaçta değil paraya yazık hiçde ülkemizde neden oyunlar pahalı neden türkçe çıkmıyo deöiyorum
Saçmasapan konuşma.Hayatında kaç kere orjinal oyun aldın ki ?Şimdiden hergün kenara 1 lira koysan oyunun çıkış tarihinde oyunu orjinal olarak alırsın.
Adamlar Türkçe yapmamakta haklılar ve yapmasınlarda."Türkçe yapsınlar öyle alırım" zihniyetine Türkçe oyun filan olmamalı.
Sen orjinal alacaksın ki adamlar "bak burada oyunumuz fazla satıyor, kendi dillerinde çıkarsak daha da satar" diyecek.Yoksa %90'u korsan oynayan bir ülkenin dilini niye eklesinler?
Adamların garantileri yok.Oyunun ne kadar satıp satmayacaklarını bilmiyorlar.
Acaba türkçe çıkacak mı bir sonraki sene diye kimse orijinal oyun almaz. Koskoca sega 3 kuruş verip oyununu türkçeye çevirtemiyorsa tepki olarak almam ben.
Hadi hayırlısı. FM 2010 çok ayrıntılı geldi uğraşmak istemedim es geçtim ama 11 oynamak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: x_tol
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Orijinalden alıntı: nehmeter
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
enayimiyim 90tl vercem en fazla 30 dur diyip gittim baktım 90 :D
Alanlar enayi mi ?
Türkçe olsun olmasın, 90tl olsun olmasın, orjinal alacağım.
enayi
Ondan sonra ülkemizde neden oyunlar pahalı, neden Türkçe seçeneği yok diye söylenirsiniz. Oyunlara vakit ayıramadığım için son zamanlarda orijinal olarak Bad Company 2 ve Modern Warfare 2'yi alabildim. Verdiğim her kuruş helal olsun. İsteyen enayi desin isteyen istediğini desin sorun değil. FM 2011'i Türkçe olursa ne kadar menejerlik oyunlarını sevmesem de gözüm kapalı orijinal alırım. Ama Sigames'in forumunda öyle bir ilan görmedim. Belki de almışlardı bilemiyorum artık.
ben orjinal oyun alma demiyorum sadece 90tl fazla diyorum çok gerekli bi ihtiyaçta değil paraya yazık hiçde ülkemizde neden oyunlar pahalı neden türkçe çıkmıyo deöiyorum
Saçmasapan konuşma.Hayatında kaç kere orjinal oyun aldın ki ?Şimdiden hergün kenara 1 lira koysan oyunun çıkış tarihinde oyunu orjinal olarak alırsın.
Adamlar Türkçe yapmamakta haklılar ve yapmasınlarda."Türkçe yapsınlar öyle alırım" zihniyetine Türkçe oyun filan olmamalı.
Sen orjinal alacaksın ki adamlar "bak burada oyunumuz fazla satıyor, kendi dillerinde çıkarsak daha da satar" diyecek.Yoksa %90'u korsan oynayan bir ülkenin dilini niye eklesinler?
Adamların garantileri yok.Oyunun ne kadar satıp satmayacaklarını bilmiyorlar.
Acaba türkçe çıkacak mı bir sonraki sene diye kimse orijinal oyun almaz. Koskoca sega 3 kuruş verip oyununu türkçeye çevirtemiyorsa tepki olarak almam ben.
Alan alıyor.Ben emeğe saygı duyduğum için orjinal alacağım.Ayrıca 3 kuruş filan değil bu iş.Kolay değil bütün oyunu Türkçe'ye çevirmek.
@abcgrup Neden çıktı biliyor musun?Çünkü Fmnin karşısında hiçbir şansı olmayacağını biliyordu.Bu yüzden oyununu aldırtmak için -korsan olarak da oynansa- potansiyeli olan ülkenin dilini ekledi ve çok ucuza sattı.Ama çok zarar yaptılar bu olaydan.
Bu sene çıkacak oyun yine 20-30 tl olmayacak.Satılması gereken fiyattan satılacak.
Süper olur
quote:
@abcgrup Neden çıktı biliyor musun?Çünkü Fmnin karşısında hiçbir şansı olmayacağını biliyordu.Bu yüzden oyununu aldırtmak için -korsan olarak da oynansa- potansiyeli olan ülkenin dilini ekledi ve çok ucuza sattı.Ama çok zarar yaptılar bu olaydan.
Bu sene çıkacak oyun yine 20-30 tl olmayacak.Satılması gereken fiyattan satılacak.
cm için söylüyosan cm 11 çıkmayacak zaten
Bir an heyecanlandım ama inanmıyorum türkçe olacağına
Kesin birşey yok ortada hemen heveslenmeyin :) Resmi sitede açıklanmayana kadar umutsuzluğum devam edecek ^^
quote:
Orijinalden alıntı: abcgrup
quote:
cm11 neden çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: abcgrup
quote:
cm11 neden çıkmıyor
Açıklama yaptılar çıkmayacak.İki sene de bir çalışıyolar.Daha güzel olsun diyeymiş
Her sene Türkçe çıkacak deniyor sonra hevesimiz kursağımızda kalıyor.
Klasik bir cevap belki ama ben de türkçe olursa ve 50 tl civarında olursa ilk orjinal oyunumu alacağım.
fm 11 ile ilgili bilgiler ne zaman açıklanacak ya ? ağustos geldi daha bi açıklama yok.
Yenilenen Antrenman Sistemi – Daha basit antrenman programları ve futbolcuların 14 farklı yetenek alanında eğitilebileceği bireysel antrenmanlar bulunacak. Ek olarak, takımınızı maçta fark yaratabilecek olan belli bir odak noktası ve özel taktikler üzerinde çalıştırabileceğiniz yeni bir maç hazırlık alanı olacak.
Geliştirilen Etkileşimler - Daha önce görülmemiş seçenekleriyle beraber etkileşim kurmaya yeni bir boyut getiren oyuncu etkileşimi modülünün yanında yönetimden yeni istek seçenekleri ve yeni personel tavsiyeleri de geliştirildi.
Yeni Abonelik Sistemi – Daha kullanıcı dostu ve detaylı olacak şekilde geliştirlen haberler ve postalar yapıldı. Düzinelerce yeni haber maddeleri ve haber maddelerini daha mantıklı hale getirecek yeni bir modül tasarlandı.
Maç Görünümü – Gece maçları için stadyum ışıkları altında ilk defa sahaya çıkın ve oyuncu modelleri, stadyumlar, gol sevinçleri ve fazlasını içeren 100′ün üstünde animasyona şahit olun. Varolan ve pazardaki en iyi futbol simulasyonu olan şeylerde de geliştirmeler yapıldı.
Dinamik Lig İtibarı – Takımlar uluslararası alanda güçlü ve başarılı oldukça içinde bulundukları lig de güçlenecek ve daha çok futbolcunun ilgisini çekerek onların bu ligde oynamasını sağlayacak. Bu da dünya futbolunun gidişini daha doğru bir şekilde değiştirecek. Football Manager 2011 Hakkında İlk Bilgiler
Eğer Türkçe çıkarsa ilk defa gidip korsanını alıcam poşetin kokusunu merak ediyorum genelde hep netten çekerim Maddi durumlar yaş yanlış anlaşılmasın oyuna vercek para yok
40 liranın altında olursa orjinal alırım.41 lira olursa korsan. bir oyuna 40 lira üstü vermek bu ülkede bu gelirle lükse girer.
Türkçe çıkarsa alırım hiç düşünmeden.Managerlik oyunlarının en kralı sonuçta