Sports Interactive Games, Football Manager 2011'i resmi olarak duyurdu. Duyurunun yanı sıra SI Games, bir de video yayınladı.
Videoda, genel olarak SI Games'in yönetmeni Miles Jacobson'ın konuşmalarına yer verilirken, oyunun içinden bazı görüntülere de yer verilmiş. Videoda oyunun içinden gördüğümüz değişikler, yeni gol sonrası sevinçler, daha detaylı transfer pencereleri ve 3D maç motorundaki daha çeşitli kamera açıları bunlardan bazıları oldu. Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncuların menajerleri de oyuna eklenmiş. Bu, artık oyuncuları transfer ederken onların taleplerine göre pazarlık edeceğiz anlamına geliyor. Ek olarak, FM 2011 ile birlikte oyundaki antrenman sistemi daha geliştirilmiş, sırf bir özelliğe odaklanma yeni oyunda karşımıza çıkacak olan gelişmelerden bir tanesi.
Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncularımızla yaptığımız konuşmalar daha da genişletilerek, konuşma başlıkları çeşitli hâle getirilmiş. Örneğin bir menajer, yönetiminden yeni bir stad satın alması veya mevcut stadın daha da genişletilmesi gibi isteklerde bulunabilecek.
Son olarak, daha küçük takımları kazanan takım haline getirdiğinizde bütün ligin profilini yükseltebileceğiniz anlamına gelen "dinamik lig saygınlığı" da oyuna eklenen yeni özellikler arasında geliyor. Tabiki bu ve yeni eklenecek olan özellikleri ileride yayınlanacak olan videolardan, ekran görüntülerinden daha iyi anlayabileceğiz.
PC, Mac ve PSP için çıkacak olan Football Manager 2011'in, bu yılbaşına doğru çıkması planlanıyor
Baya yenilik var oyunda ya. Hem de Türkçe çıkarsa Hem de 40 TL den ucuz olursa Hem de yorumlar olumlu yöndeyse düşünmeden alırım
quote:
Orijinalden alıntı: mśtfzfr Baya yenilik var oyunda ya. Hem de Türkçe çıkarsa Hem de 40 TL den ucuz olursa Hem de yorumlar olumlu yöndeyse düşünmeden alırım
Türkçe olacaksa haberleri gelirdi reklam yapmak için. 40tl de olmaz.
O zaman çekerim netten Allah Allah. Babamın oğlu değil sigames
Dediğimi yine yapmamışlar. Yetiştirdiğimiz oyuncular büyük kulüplere gidince bizi unutuyor. Favori personeli olması önemli değil. Aradan yıllar geçse de yetiştirdiğin büyük kulübe gönderdiğin oyuncu hal hatır sormalı. 30lu yaşlara gelince geri dandik takımıma çağırırsam düşünmeden gelmeli. Vefa yok bu FM'de.
Oyunun yılbaşına doğru çıkması biraz geç değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan Oyunun yılbaşına doğru çıkması biraz geç değil mi?
Evet ekim sonuna doğru çıkmıştı geçen sene.
Her yıl kasım başı çıkardı. Bu sefer aralığın sonu çıkacak herhalde. Daha erkene almaları gerekiyor.
Fm2011 oynama iştahım artsın diye fm2010 oynamıcam , fm2011 çıkana kadar :)
İyice gaza geldim şimdi.Tabi açıklanmayan özelliklerde vardır.Dinamik Lig Saygınlığı olayı bence güzel olmuş.Resimleri inceledim.Taraftarlar daha iyi olmuş ve gol sevinçleri güzelleştirilmiş gibi.Ayrıca her maç için taktik değişimleri kolaylaştırılmış sanırım.Maç içi ekranda gelişim göremedim.Ayrıca Oweviewdeki haber ekranı hoş olmuş bence.Resimlerden de anlaşılıyor transfer olaylarına renk gelecek daha eğlenceli olacak bence.Sanırım regen oyuncu tipleri yine aynı.sanırım bir yenilikte yönetimle her gün herhangi bir konuda konuşabiliyoruz,tartışabiliyoruz.Türkçe dil desteği ile tadından yenmez bu oyun.
Offf Senelerdir aynı hikaye hep bekliyoruz Türkçe çıkacak diye ama sonu hep hüsran..
bir söz vardır halk arasında onun gibi olmuş artık bu türkçe mi değil mi mezvusu..
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartamıyor... Bu iddayı ortaya atan şahsiyet kimdir nedir nerdedir nerden duymuştur, linki nerdedir öğrenmek isterdim. Yoksa herkes her oyun için türkçe çıkacak diye bir laf atar, köşesine çekilir.
Bence Türkçe çıksa bile ki hiç ümidim yok
asla oyun satışlarında bir değişme olacağını sanmıyorum
Miles Jacobson hayır demiş türkçe konusunda.Yazısını translate ile çevirdim de korsandan falan bahsetmiş.
Heralde yapmayacaklar.Korsanı önlemedikten sonra boşa beklemeyin.Yamalarla idare edeceksiniz mecbur.
8 senedir beklediğim olay.
Bizimkiside bir umut işte
quote:
Orijinalden alıntı: gunship
Miles Jacobson hayır demiş türkçe konusunda.Yazısını translate ile çevirdim de korsandan falan bahsetmiş.
bizim Türkçe hayalimiz yalan mı oldu
Arkadaşlar o değilde cm yeni oyunda türkçe çıkaracak mı?
Türkçe gelmeyecek,satış yüzdelerimiz çok az. Resmen kahroluyorum bunları görünce desem yeridir. Hoş yurtdışından sipariş edip orijinal alanların yüzdesi çok fazla. Belki Türkiye'den alsalar durum değişir. Ama Aral çok güzel bir fiyatlandırma politikası yaptığı için kimse Türkiye'den almıyor orijinal oyun. Param oldukça orijinal oyun alıyorum ama 3-5 kişi duyarlılık gösteriyor diye adamlar bize saygı göstermez.