Şimdi Ara

Football Manager 2019 | Voidu | 40,12 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Football Manager 2019 | Voidu | 40,12 ₺

Football Manager 2019 - Voidu

Fiyat : 40,12 ₺

Almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir. Genellikle çok daha üst fiyatlardan satışı yapılıyor son yıllarda, indirim dönemlerinde olsa bile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobesahin -- 30 Temmuz 2019; 17:3:52 >

• 2020 gelmiş çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

2020 gelmiş çöp
    aynen 3 ay sonra yani Kasım'ın ilk haftasında FM2020 çıkacak. bekleyip alabilirsiniz.
  • Ben 2020'yi sabırsızlıkla bekliyorum
  • 2019 2018'e göre nasıl. Valla yalan söylemiyim uzun aradan sonra 2018 almıştım ama bir türlü beceremedim başarılı olmayı. Herhalde ilk defa cm de dahil bir fm serisinde takım düşürüyordum onda da kovdular zaten

Bana biraz zor yapmak için saçmalamışlar gibi geldi. 50k lık oyuncuya birden 10 milyon dolar isteyen takımlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

2019 2018'e göre nasıl. Valla yalan söylemiyim uzun aradan sonra 2018 almıştım ama bir türlü beceremedim başarılı olmayı. Herhalde ilk defa cm de dahil bir fm serisinde takım düşürüyordum onda da kovdular zaten

Bana biraz zor yapmak için saçmalamışlar gibi geldi. 50k lık oyuncuya birden 10 milyon dolar isteyen takımlar falan
    Tam tersi bana kolay geliyor 18de 19da gs ile cl şampiyonlugu aldim 3. Senesinde kocaelisporla cl yari final yapmistim superligde 3. Senemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 39,75TL elim gidiyor almaya ama 20 çıkacak bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Tam tersi bana kolay geliyor 18de 19da gs ile cl şampiyonlugu aldim 3. Senesinde kocaelisporla cl yari final yapmistim superligde 3. Senemde

Alıntıları Göster
    O zaman ben beceremedim.
  • Alayım dedim biraz geç kaldım
  • 1 ay sonra steamda 30 tlye falan düşer zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

2019 2018'e göre nasıl. Valla yalan söylemiyim uzun aradan sonra 2018 almıştım ama bir türlü beceremedim başarılı olmayı. Herhalde ilk defa cm de dahil bir fm serisinde takım düşürüyordum onda da kovdular zaten

gerçektede öyle, kim gelişeceğini düşündüğü, memnun olduğu oyuncusunu bedava satmak isterki?
    Sen küçük külüp menejeri olsan, bunu istiyorlar demekki bu adam değerli, milyon dolar isteyeyim dersin.

ama işte o dengeyi tutturamıyorlar bazen. Sorun orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.