Şimdi Ara

Football Manager 2022 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
21
Favori
98.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaganiane

Selamlar, bir şey soracağım. Beta'da başladığımız kariyere 24 Kasım'da tam sürümde devam edebiliyor muyuz?

Evet, devam edebiliyorsunuz ama devam etmek ister misiniz? Ben gelecek yama ile birlikte yeni bir kariyer açmayı planlıyorum mesela. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Evet, devam edebiliyorsunuz ama devam etmek ister misiniz? Ben gelecek yama ile birlikte yeni bir kariyer açmayı planlıyorum mesela. :)

Alıntıları Göster

Hayır, istemem :) bir arkadaşım sormuştu ondan sordum. Bu arada bi' sorum daha var. Aile ortak paylaşımı nasıl oluyor? Yani yetkilendirme falan varmış bu yetkilendirme bayağı hesap bilgilerine erişmek mi oluyor, nasıl?

• Arkadaşlar yarın Türkiye saatiyle oyun kaçta full versiyona geçecek acaba bilgisi olan var mı?

• Oyun 00:00 saatinden sonra çıkacak mı acaba? Bilgisi olan var mı? Gece başlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir yakıştırma. Çünkü diğer takımların transfer politikaları leş oğlu leş. Adamlar milyon dolarlar verip saçma sapan oyuncular alıyor. Seni zorlayan kimse kalmıyor.
    Şahsen ben Türkiye ligini ilk etapta oynayacağım, yabancı kuralını da ellemeyeceğim. Yeni bi meydan okuma gibi.. Ali Akman, Ömer Faruk, Orkun Kökçü, Altay Bayındır vs gibi oyuncularla oynayacağım hep. İkinci kariyerim için İngiltere alt ligleri gayet keyifli olacaktır.
    Geçen seride Fenerbahçe ile 5 sezonun ardından Leipzig teklif yapmıştı, burun kıvırarak kabul etmiştim ( zengin ve kültürü olmayan takımları sevmiyorum ) ama inanılmaz keyifli bir yarım sezon geçirdim. Bayern'nin bilmem kaç senelik serisine son veriyordum ama garip bir şekilde kovuldum. Ligte 11 puan farkla liderken CL çeyrek finalinde Paris SG'mene elendiğim için kovmuşlardı beni 😄
    Oyun bu akşam 12 olmadan bile çıkabilir bence.

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt

Umarım oyun cikarda bir an evvel başlarız. Önceki serilerde 1 gün evveli akşamına çıkıyordu.

Benim kafamda belirledigim takımlar var. Bu sene bunlarla kariyer yaparım.

Galatasaray,Sunderland, AFC Wimbeldon,Deportivo,Lille,Arsenal,Hamburg,Wigan...

Şimdilik aklıma gelen bunlar. FM 2022 çıkana kadar beni idare ederler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 23 Kasım 2020; 14:21:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki oyunlara bakarsak bugün çıkması lazım. Bundan önce hiç bekletmediler. Tahminim akşam 8-10 arasi gelir. En geç 12 diyorum. Yarina sarkmaz..

Benin her sene olan bi hedefim var.
    Aynı kariyerde, büyük liglerin tamamını oynayıp hepsinde şampiyon olmak ( Fenerbahçe, Arsenal, Milan, Dordmund, Lyon, Valencia gibi takımlarla ) bu sene bunu yapacağım inşallah 😄
    Birde vaktim olsa kesinlikle menajer özelliklerimi en dibe dayayıp işsiz başlangıçlı bir kariyer yaparım. Ancak çok vakit ve emek isteyen bir iş. Hanım ve çocuktan çok fırsat bulabileceğimi sanmıyorum 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Önceki oyunlara bakarsak bugün çıkması lazım. Bundan önce hiç bekletmediler. Tahminim akşam 8-10 arasi gelir. En geç 12 diyorum. Yarina sarkmaz..

Çok güzel olur hocam vallahi. Heyecanla bekliyorum. Son olarak paketleri indiriyorum. Tüm formaların olduğu paketi bulamadım birde kupaları gösteren resimler. Bilginiz var mı acaba?

Deportivoyu Roy Makaaylı, Diego Tristanlı günlerine getirmeye çalışmak oldukça keyifli bir kariyer olur. Football Manager 2022 [ANA KONU] 

• Arkadaşlar bu akşam veya gece tam sürüm çıkar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakartal5534

Arkadaşlar bu akşam veya gece tam sürüm çıkar mı?

Ben telefonun alarmını gece 3'e kurup bi kontrol edicem bakalımFootball Manager 2022 [ANA KONU] 

• Bugün gelme konusunda yanıldık sanırım bu saat oldu ses seda yok daha. Cıkmadık candan ümit kesilmez ama Miles'tan ve FM sayfalarından hiçbir işaret yok.

• Bayağıdır bu oyunu oynarım. Ama ilk kez bu oyunda daha 3. sezon bitmeden böyle bir kadro oluştu.

Tüm genç yıldızları takıma topladım. Bundan daha iyi bir kadro yapılamaz bence :)

%50 satıştan pay vererek topladım birçoğunu ucuz fiyatlara.

Ana Kadro

Football Manager 2022 [ANA KONU]

Diğer Oyuncular

Bunlar da kiralık gönderdiğim genç yıldızlar :

Yukarıdakilere ek olarak Arezo ve Zabellos da var

Bence takıma kimi alalım diye araştırma yapmanıza gerek yok. Yukarıdaki oyuncular bu oyunun en iyi oyuncuları neredeyse Football Manager 2022 [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 23 Kasım 2020; 23:23:6 >

• akgun17 A kullanıcısına yanıt

Pay vererek bu şekilde almak betanın hatası. Full sürümde boyle yapmak imkansız olacaktır. Kaldı ki bu şekilde oynamak gerçekçiliği öldüreceği gibi alınan zevki de azaltacaktır.Football Manager 2022 [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Pay vererek bu şekilde almak betanın hatası. Full sürümde boyle yapmak imkansız olacaktır. Kaldı ki bu şekilde oynamak gerçekçiliği öldüreceği gibi alınan zevki de azaltacaktır. 

Aynen hocam. Zaten full sürümde onu düzeltirler diye fırsat varken olabilecek en iyi kadroyu kurmak için kendimi zorladım :)

Zaten böyle güçlü takımlarla oynamayı da pek sevmiyorum

Full sürümde daha alt liglerden bir takım çalıştırırım.

Böyle yıldızlarla dolu bir takım olunca onları idare etmek de güçleşiyor.

Hepsi her maç oynamak istiyor. Sürekli rotasyon yapmak zorunda kalıyorsunuz

Benim için biraz oyuncu deneme sürümü gibi oldu bu beta modu

En beğendiklerim şunlar oldu:

-De Ligt, Odegaard, Haaland, Pedri, Rodrygo, Camavinga, Tonali

Odegaard ve Haaland herkesin oyun sonu hedefi olmalı bence mutlaka

• Bi sey soracagim, siz oyunu oynarken bu wonderkid listelerine filan bakiyor musunuz? Potansiyele göre transfer yapinca zevkli oluyor mu oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Bi sey soracagim, siz oyunu oynarken bu wonderkid listelerine filan bakiyor musunuz? Potansiyele göre transfer yapinca zevkli oluyor mu oyun?

Scout lara oyuncu araştır demekten farkı yok bence bunun

Ben internetten araştırıyorum açıkcası. Scout oyuncu bulana kadar ben kendi listemi oluşturmuş oluyorum

Sonra onları takibe başlıyorum.

Hani hiç araştırmamış olsak bile, bir takımla kariyer yapıp bitirdikten sonra zaten hangi oyuncuların iyi olduğunu öğrenmiş oluyorsunuz. Eğer zevki çıkmayacağını düşünseler, kimse ikinci kez başka takımla kariyer yapmak istemezdi

Gerçek hayatta da takımların scoutları artık gidip yerinde oyuncuları ne kadar izliyor tartışılır

Gelişen teknoloji sayesinde onlar da digital ortamlardan araştırma yapıyorlar bizim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 24 Kasım 2020; 0:11:27 >

• Türkiye Ligi, 3. sezondan itibaren oynanmaz hale geliyor. Boşa para vermeyin derim. Üstelik bu kadar güzel maç motoru olan bir senede...

https://community.sigames.com/topic/531219-turkey-data-issues/page/2/#comments

https://community.sigames.com/topic/531429-turkey-official-league-specific-issues/page/2/#comments

Burada da tepki yoğun ama anlamsız bir inat var. Henüz 3. sezonu bitirmeyenler keyfini çıkarsın. Çünkü devamı gelmeyecek...

• Sanırım geliyor:)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.