Hocam bu durum bizim ligin yöneticilerin aldığı bir kararın sonucu Oyuna niye tepki gösteriliyor anlamadım Adamlar biz hangi kuralı koyduysak, onu direk oyuna aktarmışlar Diğer ligler için de durum aynı. Şimdi bize özel niye olmayan bir kuralla değiştirsinler ki Yani evet bizdeki saçma yabancı kuralı yüzünden bizim lig can sıkıyor Ama tepki niye oyunu yapan firmaya olmuş hala çözemedim :) |
Football Manager 2022 [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: akgun17Scout lara oyuncu araştır demekten farkı yok bence bunun
Ben internetten araştırıyorum açıkcası. Scout oyuncu bulana kadar ben kendi listemi oluşturmuş oluyorum
Sonra onları takibe başlıyorum.
Hani hiç araştırmamış olsak bile, bir takımla kariyer yapıp bitirdikten sonra zaten hangi oyuncuların iyi olduğunu öğrenmiş oluyorsunuz. Eğer zevki çıkmayacağını düşünseler, kimse ikinci kez başka takımla kariyer yapmak istemezdi
Gerçek hayatta da takımların scoutları artık gidip yerinde oyuncuları ne kadar izliyor tartışılır
Gelişen teknoloji sayesinde onlar da digital ortamlardan araştırma yapıyorlar bizim gibi
Alıntıları GösterTercih meselesi tabii bu, ben böyle oynamayi yillar önce biraktim daha cok keyif aliyorum. Bir cok sebebinden biri de oyuncunun fos cikmasi. Günümüzde enn büyük yasanan gercekcilik bu olsa gerek 10 oyuncu transfer ediliyorsa iclerinden bir tanesi yararli cikiyor türkiye ligi icin konusuyorum.
Kendim bulup, güvenerek transfer ettigim bi oyuncudan verim almak ayri bi keyif oluyor benim icin ama dedigim gibi bununla vakit öldürmekten zevk alan var almayan da var
-
quote:
Orijinalden alıntı: MA11
Sanırım geliyor:)Geldi mi? ona göre gidip indirmeye baslayayim
-
Mesele yabancı kuralı değil yalnız. Attığım linklerdeki sıkıntıları okursanız daha net anlaşılmış olacak. Yoksa yabancı kuralı ekstra ketif bile katıyor.
Oyun altyapısını hazırlamadığı bir kuralı, Türkiye'de uygulanmayacağı kesin olduğu halde dayatıyor.
Yapay zeka kaleciyi forvete koyuyor, Anadolu takımları altyapıları olmadığı için kaleye forvet oyuncusu koyuyuor. Üstelik henüz 1. dakikada zorla oynatılan 2 amaçsız oyuncuyu çıkartıp kuralı da delebiliyorsun.
Yani oyun da uygulanmayacak kuralın saçmalığının farkında. O sezon o kuralla başlarsa FM 23'ü öyle çıkartırsın.
-
Hımm o zaman haklılar hocam
Genelde yıldan yıla azalan yabancı sayısı üzerinden konuşmalar dönüyordu
Onunla ilgili şikayetler vardı . Ben de niye bununla ilgili oyuna kızıyorlar anlam verememiştim. Ama dediğiniz gibi farklı durumlar varsa ok
Ben Türkiye ligi oynamayı düşünmedim. O nedenle araştırmamıştım detaylı
Bence alt liglerden de olsa bir takım alıp yıldızlar karması kurma düşüncesi olanların ilk hedefleri İngiltere, Almanya veya İspanya olmalı. Yabancı sınırı konusundaki esneklik bakımından Almanya ve İngiltere çok daha avantajlı
-
benim merak ettiğim şu; ben kalkıpta yabancı sınırlaması kalksın falan demiyorum. nasıl olması gerekıyorsa oyle olsun eyvallah ok...ama sımdı beta dan cıkınca, ben edıtoru satın alınca, herşeyi aynı bırakıp, sadece 3 yıl boyunca alt yapıda oynamıs sımdıde ılk 1 ınde oynucak bu 3 adam davasını kaldırabılıyormuyum? gece gece onun ıcın beklıyorumda o yuzden sordum
-
Çıktı oyun
-
quote:
Orijinalden alıntı: KelepceGeldi mi? ona göre gidip indirmeye baslayayim
Alıntıları GösterGeldi:)
-
834 MB update ile çıktı:
-
Sesli spiker var mı? Bir umutlanmıştık ki...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BR9Çıktı oyun
e hani nerede editör modu bunun şimdi
-
Editorle her şey mumkun hocamquote:
Orijinalden alıntı: raymondrony70benim merak ettiğim şu; ben kalkıpta yabancı sınırlaması kalksın falan demiyorum. nasıl olması gerekıyorsa oyle olsun eyvallah ok...ama sımdı beta dan cıkınca, ben edıtoru satın alınca, herşeyi aynı bırakıp, sadece 3 yıl boyunca alt yapıda oynamıs sımdıde ılk 1 ınde oynucak bu 3 adam davasını kaldırabılıyormuyum? gece gece onun ıcın beklıyorumda o yuzden sordum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neler oluyoquote:
Orijinalden alıntı: EmreFener1907Türkiye Ligi, 3. sezondan itibaren oynanmaz hale geliyor. Boşa para vermeyin derim. Üstelik bu kadar güzel maç motoru olan bir senede...
https://community.sigames.com/topic/531219-turkey-data-issues/page/2/#comments
https://community.sigames.com/topic/531429-turkey-official-league-specific-issues/page/2/#comments
Burada da tepki yoğun ama anlamsız bir inat var. Henüz 3. sezonu bitirmeyenler keyfini çıkarsın. Çünkü devamı gelmeyecek...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Editorle her şey mumkun hocam
Alıntıları Göstere geldı oyun ben editör falan göremiyorum :S
-
Daha cikmadi editorquote:
Orijinalden alıntı: raymondrony70e geldı oyun ben editör falan göremiyorum :S
Alıntıları Göster
betada lizbon yapmıştım oyun çıkınca da real sociedad yaparım demiştim umarım buda lizbon kadar zevkli olur:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Daha cikmadi editor
Alıntıları Göstere ben bide onu beklicem o zaman... bi alalhın kuluda şu işe el atıyım demicek heralde
-
Bir haftaya 3. Parti yama cikar bence herkes muzdarip superligdenquote:
Orijinalden alıntı: raymondrony70e ben bide onu beklicem o zaman... bi alalhın kuluda şu işe el atıyım demicek heralde
Alıntıları Göster
Oyunu güncelleyip tam sürüme geçtim
Beta da başladığım kariyeri yükledim
Ama umarım düzeltirler dediğim şeyleri olduğu gibi bırakmaları biraz hayal kırıklığı yarattı
1-Oyuncunun mevkisi ile en iyi oynadığı pozisyonlarda hala tutarsızlıklar var. Bu adam saf forvet. Ama en iyi mevkisi hala sol kanat diyor
2-Şu inbox kısmındaki göz yoran beyaz arka planı koyu yaparlar diyordum. Çoğu kişi şikayetçiydi. Gene olduğu gibi kalmış
3-Taktik ekranında oyuncunun mevkisindeki uyumu hala görünmüyor. Eski oyunlarda o mevkiye uygunluğu görünüyordu
Ayrıca şu kondisyonu kalp olarak göstermelerini de çoğu kişi eleştirmişti. Orayı eskisi gibi % şeklinde göstermelerini bekliyordum
Orda da bişey değişmemiş. 1 GB lık yamada neyi değiştirdiler anlamadım.
Kayıtlı oyundan devam ettiğim için mi böyle görüyorum diyeceğim ama sanmıyorum
Sanki arayüze hiç dokunmamışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFener1907Mesele yabancı kuralı değil yalnız. Attığım linklerdeki sıkıntıları okursanız daha net anlaşılmış olacak. Yoksa yabancı kuralı ekstra ketif bile katıyor.
Oyun altyapısını hazırlamadığı bir kuralı, Türkiye'de uygulanmayacağı kesin olduğu halde dayatıyor.
Yapay zeka kaleciyi forvete koyuyor, Anadolu takımları altyapıları olmadığı için kaleye forvet oyuncusu koyuyuor. Üstelik henüz 1. dakikada zorla oynatılan 2 amaçsız oyuncuyu çıkartıp kuralı da delebiliyorsun.
Yani oyun da uygulanmayacak kuralın saçmalığının farkında. O sezon o kuralla başlarsa FM 23'ü öyle çıkartırsın.
Doğru, bu kural önümüzdeki yaz epey konuşulacak ve her şeyi muhtemelen değişecek hatta 1-2 sene sonra o da değişecek belki ama şu anda bu sistem uygulanacak dendi. O yüzden adamlar kendi açılarından haklı.
Tabi bu arada oyunun yapay zekası yetersizliği yüzünden ileri kaleci koyma falan hata. Belki bu konuda bir şey yapabilirler ama kuralları değiştireceklerini sanmıyorum.
Bir ihtimal şubat-marttan önce tff bu konuyla ilgili bir açıklama yapar, o zaman son yamada bu konuyu da değiştirebilirler.
Tabi editörle, ek yamalarla bu kurallar değiştirilebilir, yakında çıkar piyasaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X