Şimdi Ara

Football Manager 2022 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.219
Cevap
21
Favori
98.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyapıdan 21 yaşaltı 2 oyuncu oynatma zorunluluğunu düzelten bir yama gelmeden TR ligi açmayın bence. Sonra büyük heves kaçırıyor.

Oyun içi editör de yayınlandı gece. Biz değiştirebiliyor muyuz bu kuralı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFener1907

Altyapıdan 21 yaşaltı 2 oyuncu oynatma zorunluluğunu düzelten bir yama gelmeden TR ligi açmayın bence. Sonra büyük heves kaçırıyor.

Oyun içi editör de yayınlandı gece. Biz değiştirebiliyor muyuz bu kuralı?

bir arkadas edıtorle hersey mumkun dedı yapabiliyorsak alıp yapmak ıstıyorum ben bi öğrensem işin aslını

• raymondrony70 R kullanıcısına yanıt

Yeni kural ekleyip çıkarıyorsunuz işte sonra oyunu sıfırdan başlayıp o databaseden giriyorsunuz olay bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

Yeni kural ekleyip çıkarıyorsunuz işte sonra oyunu sıfırdan başlayıp o databaseden giriyorsunuz olay bu :)

iyi güzel hosta satın aldım editörü giremiyorum data'ya kutuphane ye gelmedi..sadece oyun ıcı editör aktif su anda en sonunda iade edicem o olucak ya

sizin aldığınız oyun içi editörde o özellik varmı bilmiyorum birde gerçek editör vardı. kural takım vs eklenebilen.

• quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

sizin aldığınız oyun içi editörde o özellik varmı bilmiyorum birde gerçek editör vardı. kural takım vs eklenebilen.

haydaaa bosunamı aldım ben bunu tek bir editör vardı. gecen senekılerde aynıymıs halbukı ama ızledım vıdeoda ın game editör yazıyor ıste 24 lira.bır alt yapı kuralını kaldırıp kenara koyamadık ya kafayı yıcem

eğer oyuna şuan girmiyorsanız bekleyin veya iade edin ben inceleyeyim eskiden editör vardı sonra oyun içi geldi ben kullanmadığım için o editörü ama inceleyip size yazacağım.

• The-Keysi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

• MA11 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

• furandor kullanıcısına yanıt

Fm 20 Editör var ama 21 için göremedim. 20 olanı 21 de denemek istedim ama hata veriyor :(

• editor u lıstede sadece oyunlar eklı oldugu ıcın goremıyoruz...araclar rı muzıklerı aktıf edın goreceksınız... ben gırdım 1-2 saat ugrastım su an kaldırdım o sacma kuralları sımdı karıyer acıp denıcem

Full sürümü yükleyince geldi ben güncelleme yapmamıştım. Fm 2021 editörden database oluşturup yapabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: raymondrony70

editor u lıstede sadece oyunlar eklı oldugu ıcın goremıyoruz...araclar rı muzıklerı aktıf edın goreceksınız... ben gırdım 1-2 saat ugrastım su an kaldırdım o sacma kuralları sımdı karıyer acıp denıcem

Hocam nasıl yapıldığını tarif edebilir misiniz? Steam’den mi satın alıyoruz bunu?

• Mobile satın alan oldu mu acaba 2020 den sonra gelişme varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Galatasarayı betada oynadım 1 sezon şimdi oynayıp tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem:) O hatalar full sürümde kalkmıştır. Türkiye liginde 3 büyükleri aldıktan sonra 4-5 seneden sonra hedefsiz kalıp ve rakipler zayıflayınca tadı kaçıyor.

Ingilterede rekabet her daim var. Championship aşırı zorla ve zevkli EPL ise gerçekteki gibi. EPL'de 5 sezon sonrada Six6 iyi transferler yapıyor ve rekabet hiç azalmıyor. Hele Liverpool ve City'i geçip şampiyon olmak aşırı derecede zor.

Ben çok oyamadım betayı. O yüzden şimdi bir Gs kariyeri olur. :)

Evet, ligde bir süre sonra farkı açıp gidiyorsun ama avrupa falan var işte. Bir de belki bu oyunda rakipler daha dişli olur.

• Beta sürümünü 2,5 sezon oynamış biri olarak, dün gece gelen tam sürüm güncellemesini yükledim

Arayüzde değişen pek birşey görmedim.

Taktik ekranında mevkiye uygunluk hala görünmüyor, kondisyon bilgisi hala kalp emojisi ile gösteriliyor. Gelen mesej kutuları hala göz yakan beyaz fonlara sahip. Ben bunları düzeltirler diyordum ama hiç ellememişler

5-6 maç yaptım. Onlarla ilgili gözlemim de şöyle

Dortmund ile ligde 85 maçtır yenilmiyordum. Güncellemeyi yükledikten sonraki ilk maçta ligin 15. sırasındaki takıma yenildim

Güncelleme öncesi neredeyse hiçbir maçta pozisyon bile vermiyordum rakibe. Güncelleme sonrası ilk maçta bayağı baskı kurdu rakip.

Özellikle deplasmanlarda rakibin direnç seviyesini artırmışlar sanırım.

Bekler hücuma çıkınca daha çok gol atabiliyor. Güncelleme öncesi 100 maçta beklerim toplam 1 gol atmışken, güncelleme sonrası 5 maçta beklerim 3 gol birden attı.

Maç başlangıcında önceden sadece önemli maçlarda kadrolar ekrana yansıyordu. Şu an tüm maçlardan önce kadroların sahaya yansıması ve puan durumu yansıyor

Şimdiye kadar Beta sonrası gördüğüm ilk değişikliler bunlar. Yeni şeyler farkedersem paylaşırım

Ekleme : Kaleciler daha kritik kurtarışlar yapabiliyorlar. Bir de bu kaleci ve defansif orta sahaların maç sonu puanları niye düşük oluyor çözemedim. Kaleme hiç pozisyon gelmedi diye kalecime niye 6,2 puan veriliyor ki. Maçı 5-0 kazanmışım. Ama kaleye pozisyon gelmiyor diye kalecinin yıl sonu ort puanı düşük görünüyor. Defansif orta sahalar için de benzer bir durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 24 Kasım 2020; 16:23:1 >

• FM 20'yi 1,2 sezon dışında oynayamadım. Oyunu da almamıştım. 15'i hiç oynamadım. Bu iki seriyi es geçtik. FM 20 Mobile baya oynamışlığım var.

FM 21 güzel olmuş. Verdiğimiz paraya değecek bir oyun olmuş. Güncelleme geldikçe, alıştıkça oyun dahada güzel gelecektir.

Oyunun 3D'sinde sıkıntı yok ama günleri ilerletirken diğer maçları oynatıyor. O kısımda bende oyun epey kasıyor ama bir şekilde devam ediyorum. O yüzden Milli maç aralarında sıkıntı oluyor. Belki güncelleme ile düzelir. Varsa günleri hızlı geçmenin yolu yazın uğraşmayım. Dün akşam beta kısmında takılmıyordu.

Milan ile yeni oyun açtım. 10 maç oynadım. Şöyle güzel bir taktik oturttuktan sonra oyunun tadına varacağız. Bende oyun ne kadar detaylı olursa olsun belli bir süreden sonra oyun çok sade gelmeye başlar.

FM 20 Mobile aldık PC almadık. Bu seride PC aldık Mobile almayacağım.

• Bu arada isteyen olursa elimde 200 lira maliyetli Football Manager 2021 Steam key'i var, Steam'den almıştım DurmaPlay'den geç geldiği için elimde kaldı onu satıyorum. Aldığım fiyattan vereceğim, anında gönderirim...

• Fmscouta gelen dark enchanded temasını öneririm. En az göz yoran tema şimdilik bu bence.

• Oyunu kredi kartına taksitli olarak alabiliyor muyuz?

Türk telekom store olayını biliyorum ama ben superonline kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.