< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Football Manager 2022 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MA11
Oyunu kurdum ve yarın devam edeceğim. Dikkatli incelemedim ama hala tek Tema var. Dark temayı yine eklememişlerHocam, nereden kariyere başlamayı düşünüyorsun? Türkiye ise yabancı konu ve alt yapı oyuncu kuralıyla ilgili dikkat et.
-
Aranızda benim gibi yaşı 42 ve üzeri olan var mı bu oyunu oynayan ? Eskiden çok severek oynardım saatlerce çok eski managerlik oyunlarında yine istiyorum ama beta demo vs bakıyorum herşey üzerime o kadar geliyor ki daralip cikiyorum..var mı aynı hissi yaşayan acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunu 10 yıldır oynamaya çalışıyorum beceremiyorum. Ultra detaylı. Detaylarda kayboluyorum. Bu oyunu steamden alsam touch versiyonu oluyor mu?
fm 2005 ve 2006 gibi istiyorum taktik takım konuşması gir maça. yok oyuncu sabah kalkınca ne yemiş maç sonu dışarda ne yapmış bunlarla ilgilenmek daral getiriyor.
-
Oyun kendini çok fazla tekrar ediyor, her sene iki üç gün oynayıp bırakıyorum. Ben de 36 yaşındayım, daha 2006 yılında oynadığım sade, tatlı FM oyununu hatırlıyorum
sega - sigames ayrılığı ve hatta daha da öncesine gidersek zaten USM 98 olsun FA premier manager 2001 - Kevin Keegan Premier Manager 99 oynadığım zamanlar aklıma geliyor.
Oyunlar çok detaylandıkça iyice sıkıcı oluyorlar.
Sürekli sakatlık sıkıntısı, transfer yapmak istediğimiz oyuncunun gelmek istememesi, alt yapıların çok sağlam oyuncu çıkarmaması...
Editörle oyunu incelediğinizde oyunun matematiksel zemini zaten bazı arzuladığımız mevzuların önüne geçiyor.
Daha 2 sene önceye kadar instant score bile yoktu insanı beyin ve cilt kanseri edecek kadar sıkıntılı mevzu. 20 yıl önceki oyunda dahi vardı bu.
-
hadi hayırlı olsun oyun çıktı
-
O zaman siz Super Soccer Manager 2005 bilirsiniz.
Eskiden güzel olup şimdi sıkıcı olması, oyuna yeniliğin gelmemesi... Ayrıntı olarak elbet yeni şeyler geliyor ama her sene aynı şeyleri yapıyoruz. Kariyer başlat, takımı toparla, alt yapıdan oyuncu çıkar, oyuncu al-sat... 10 sene geçiyor ve gelen regenler daha 22 yaşına gelmeden Ronaldo'nun mevcut özelliklerinin kat kat fazlası oluyor. Haliyle bu noktadan sonra oyun sıkmaya başlıyor, hedefsiz kalıyorsunuz.
Eskiden "oyunu ucuza almak" vardı bir de. Şimdi FM 21 olmuş 224 lira. Üzerine 25 lira daha koysan Cyberpunk alıyorsun. Her yıl aynı şeyi yapan oyuna da bu kadar verilmez.
-
Arkadaşlar oyun içi editör steamde 24 lira ama oyunun içinde 12 lira bilginiz olsun almayı düşünenler fazla para vermesin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeHocam, nereden kariyere başlamayı düşünüyorsun? Türkiye ise yabancı konu ve alt yapı oyuncu kuralıyla ilgili dikkat et.
Alıntıları GösterSunderland ile başladım hocam. Özel database ile 220 bin oyuncuyla kariyeri açtım ve kaydedip çıktım.
Uzun soluklu olarak düşünüyorum. Ilk sene Championship'e rahatca cikariz da sonra ne yapariz bilmem. Championship tam bir kurtlar sofrası.
Türkiye ligine gelene kadar oynayacağım çok takım var bu sene. Belki GS veya ADS kariyeri yaparım. Şimdilik Ingiltere akiyorum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: furandor
Aranızda benim gibi yaşı 42 ve üzeri olan var mı bu oyunu oynayan ? Eskiden çok severek oynardım saatlerce çok eski managerlik oyunlarında yine istiyorum ama beta demo vs bakıyorum herşey üzerime o kadar geliyor ki daralip cikiyorum..var mı aynı hissi yaşayan acaba.Abi bende 32 yaşındayım 2002 yılından beri bu oyunu oynuyorum ama yeni serileride severek oynuyorum. Tam olarak neden dolayı oynayamıyorsun oyunu? Benim kardeşimde 11 senedir FM 2010 oynuyor yeni seriler çok karışık diyor. Ayrıntıdan dolayı mı oynayamıyorsun?
Evet aşırı detay boğmaya başladı beni durupdururken ve bir türlü asamadim bu durumu ..her şey karmaşık boğucu gelmeye başladı .
quote:
Orijinalden alıntı: furandorEvet aşırı detay boğmaya başladı beni durupdururken ve bir türlü asamadim bu durumu ..her şey karmaşık boğucu gelmeye başladı .
Ben bir çok şeyi asistan menajerime devrediyorum. Genel antrenman, bireysel antrenman, takım konuşması, basın toplantıları vs vs. Sende öyle yaparsan ayrıntılarla uğraşmamış olursun.
Sadece takım ve transferle ile ilgilenebilirim değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: MA11Sunderland ile başladım hocam. Özel database ile 220 bin oyuncuyla kariyeri açtım ve kaydedip çıktım.
Uzun soluklu olarak düşünüyorum. Ilk sene Championship'e rahatca cikariz da sonra ne yapariz bilmem. Championship tam bir kurtlar sofrası.
Türkiye ligine gelene kadar oynayacağım çok takım var bu sene. Belki GS veya ADS kariyeri yaparım. Şimdilik Ingiltere akiyorum:)
Alıntıları GösterBen de İngiltere alt liglerden takım kariyeri yapıyorum ama biraz oyuna ısınayım, daha zamanı değil.
İlk başta her sene olduğu gibi Gs kariyeri yapacağım da bu kurallar biraz kafamı karıştırdı. Hadi yabancı sınırı neyse ama altyapı olayı can sıkıcı, hele ki yapay zekanın ileri kaleci koyması falan iyice gerçek dışı oluyor. O yüzden belki biraz daha kolaylık açısından bu kuralı kaldırıp oynarım. Hem gerçekte de büyük ihtimalle bu kural uygulanmayacak, o yüzden daha gerçekçi olur gibi geliyor.
-
Oyunda gerçekte olduğu gibi detay çok ve bence normal olanda bu. Sonuçta menajeriz.
Fakat antrenman,başın toplantısı gibi angarya işleri iyi bir asistana devredip sadece taktik,oyuncu transferi ve gözlemci işlerini siz halledersiniz. Ben bu şekilde zevkle oynuyorum.
Galatasarayı betada oynadım 1 sezon şimdi oynayıp tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem:) O hatalar full sürümde kalkmıştır. Türkiye liginde 3 büyükleri aldıktan sonra 4-5 seneden sonra hedefsiz kalıp ve rakipler zayıflayınca tadı kaçıyor.
Ingilterede rekabet her daim var. Championship aşırı zorla ve zevkli EPL ise gerçekteki gibi. EPL'de 5 sezon sonrada Six6 iyi transferler yapıyor ve rekabet hiç azalmıyor. Hele Liverpool ve City'i geçip şampiyon olmak aşırı derecede zor.
Yeni Kariyer>Monaco>Ferran Torres Gelecek sezona kadar Kirala :D
-
yeni özeliklerini hiç bakmadım oyunun
-
quote:
Orijinalden alıntı: furandorSadece takım ve transferle ile ilgilenebilirim değil mi ?
Evet bende öyle yapıyorum zaten. Aksi taktirde bende senin gibi oynamazdım saçma salak basın toplantıları hiç bir etkisi olmayan antrenmanlar vs hepsini asistan menajerime bırakıyorum. Ben transfer yapıp taktik oluşturuyorum keyfime bakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X