Şimdi Ara

Football Manager 2022 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
21
Favori
98.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Total_01

FM 20'yi 1,2 sezon dışında oynayamadım. Oyunu da almamıştım. 15'i hiç oynamadım. Bu iki seriyi es geçtik. FM 20 Mobile baya oynamışlığım var.

FM 21 güzel olmuş. Verdiğimiz paraya değecek bir oyun olmuş. Güncelleme geldikçe, alıştıkça oyun dahada güzel gelecektir.

Oyunun 3D'sinde sıkıntı yok ama günleri ilerletirken diğer maçları oynatıyor. O kısımda bende oyun epey kasıyor ama bir şekilde devam ediyorum. O yüzden Milli maç aralarında sıkıntı oluyor. Belki güncelleme ile düzelir. Varsa günleri hızlı geçmenin yolu yazın uğraşmayım. Dün akşam beta kısmında takılmıyordu.

Milan ile yeni oyun açtım. 10 maç oynadım. Şöyle güzel bir taktik oturttuktan sonra oyunun tadına varacağız. Bende oyun ne kadar detaylı olursa olsun belli bir süreden sonra oyun çok sade gelmeye başlar.

FM 20 Mobile aldık PC almadık. Bu seride PC aldık Mobile almayacağım.

Hocam eğer kariyere başlarken çok fazla lig seçtiyseniz diğer maçlar oynanırken gelen yavaşlık bundan kaynaklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: raymondrony70

editor u lıstede sadece oyunlar eklı oldugu ıcın goremıyoruz...araclar rı muzıklerı aktıf edın goreceksınız... ben gırdım 1-2 saat ugrastım su an kaldırdım o sacma kuralları sımdı karıyer acıp denıcem

Hocam nasıl becerdin? Ben editörde tslye falan bakıyorum da kurallar bölümünü bulamadım.Football Manager 2022 [ANA KONU] 

• Football Manager 2022 [ANA KONU]

Aga bu nedir Allah Peygamber aşkına ya kendimi jiletlicem

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Hocam nasıl becerdin? Ben editörde tslye falan bakıyorum da kurallar bölümünü bulamadım. 

Alıntıları Göster

youtube da fm20 de yabancı sınırı kaldırma var o vıdeoyu ızle halledeceksın. tek sıkıntı bu sene lıgın fazla takımlı oynanması, onuda esıtledınmı tamamdır sorun cozulur

• Türkçe Spiker olmayacakmıydı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: raymondrony70

youtube da fm20 de yabancı sınırı kaldırma var o vıdeoyu ızle halledeceksın. tek sıkıntı bu sene lıgın fazla takımlı oynanması, onuda esıtledınmı tamamdır sorun cozulur

Alıntıları Göster

Yabancı sınırı, altyapıdan oyuncu kısmını buldum da ligdeki takım sayılarını değiştiremedim. İlla süper lig 18 takım olacak falan diyor test ederken.Football Manager 2022 [ANA KONU] 

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Onu oynamamışım açıkçası.

Zaten indirip denedim de arayüzü falan her şeyi çok başarısız geldi.

1996 SWOS bile daha keyifli doğrusunu söylemek gerekirse.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ekran kartsız windows 95 anca ona yetiyordu
  • Ben maalesef beğenmedim. Dün Fenerbahçe ile kariyer açtım, ilk lig maçına kadar geldim. Görüşlerim şu şekilde;
    -Takım toplantıları karman çorman olmuş, ne dediğimi anlamıyorum. Bana ne tepki veriliyor anlamıyorum. Yumruğu sık, eller havada, eller belde falan bunlar nedir abi Allah aşkına?
    -aynı şekilde soyunma odası konuşmalarından da bişey anlamadım. Kim yedek, kim ilk 11, kim ne tepki verdi hiç bir şey anlaşılmıyor.
    -Maç motoru ile teknik bilgim yok iyisini kötüsünü bilmem ama maç oynanırken gördüğümüz ekran çin genel evleri gibi olmuş. Ne nerde bulmak imkansız. Ekran karman çorman.
    -Kondisyon, moral ikonları da çok karışık olmuş. Cand Crush mı oynuyoruz abi kalp malp ne oluyor yani. Yüzde ile göstersene şu ikonları. Ya da bu seçeneği bana bırak değiştirebileyim.
    -taktik ekranında oyuncunun mevki ve role uygunluğunu gösteren ikonun olmamasıda çok kötü. Her oyuncunun detayına bakmam gerekiyor buda bir yerden sonra yoruyor.
    -sezon öncesi transfer toplantıları güzel olmuş. Böyle bir şey gerekiyordu.

Genel anlamda en büyük şikayetim oyunun anlamsızca detaylanıp karışık hale gelmesi. Ben çalışan, evli ve çocuklu bi adamım. Akşam 9'dan sonra kafam dağılsın diye bu oyun 2 saat oynuyorum. Kafa dağılsın diye oynadığım oyun beynimi daha çok yoruyor çünkü sürekli bir şeyler okumam, anlam gerekiyor. Bu kadar karışıklık ve detay anlamsız.
    Sadece maç motorunu düzeltip sade bir tema ile sade görüntüler, sade konuşmalar, sade mail kutusu yapıp oyunu sürmek çok mu zor abi?
    ( touch oyna o zaman diyen olacaktır ama oda çok basit ve eminim detay olmasa bile onda da bu karışık ekranlar olacaktır. )

• En sıkıcı seyler taktik ekranında mevki uyumluluğu olmaması,kondisyonun yüzde ile gösterilmemesi ve mac esnasındaki karışık detaylar.

Geçen seride ne güzel hızlı değişiklik vardı hemen hallederdik. Şimdi aşağıya kart misali koymak saçma ve gereksiz olmus.

Kondisyon yüzde olarak anlamsızdı da kalp çok mu mantıklı olmus?

Hele en sınır bozucu olanı mevki uyumluluğunu göstermemesi. Oyuncunun profiline girip bakıyoruz ya da taktik ekranında birkaç tik yapmamız gerekiyor.

Basit olması gereken şeyleri zorlastirmislar. Üstelik Dark ve Beyaz Temayı koymamışlar. Sadece tek skin ile oynuyoruz.
    Bir-kac forum sitelerinde illaki bunları eski haline çeviren temalar vardır. Akşam bi araştırıp onları kullanacağız mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene koyu tema çıkarmamalarının sebebini gerçekten çok merak ediyorum

• copierbond64 kullanıcısına yanıt

hangi editörle yapıyoruz bu işlemleri oyun içi editör mü fmrte mi

nerde bu gerçek editör steam de mi

18 takım olması lazım falan diyo hata verip duruyo nasıl olucak bu

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

aynen bende de aynı sıkıntı oldu şimdi

• hallettim ben sorun çözüldü

• Aşağıda bulunan database dosyasında sadece u21 kuralları kaldırılmıştır. Resim olarak yeni kuralları ekledim. Kullanmak isteyenler kullanabilir.

Not: Yeni kariyer açmanız gerekmektedir.

Link : https://disk.yandex.com.tr/d/EQvoURJ-hrP3_g

@raymondrony70

Football Manager 2022 [ANA KONU]

Football Manager 2022 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 25 Kasım 2020; 15:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: copierbond64

Aşağıda bulunan database dosyasında sadece u21 kuralları kaldırılmıştır. Resim olarak yeni kuralları ekledim. Kullanmak isteyenler kullanabilir.

Not: Yeni kariyer açmanız gerekmektedir.

Link : https://disk.yandex.com.tr/d/EQvoURJ-hrP3_g

@raymondrony70

Bu dosyada yabancı kuralı nasıl? Azalıyor mu yoksa hep 14 mü kalıyor?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sadece u21 ile ilgili konular düzenlendi. Yabancı kuralı normal duruyor.

Tamam o zaman, istediğim oydu. Teşekkürler.Football Manager 2022 [ANA KONU] 

Her ne kadar yabancı kuralının da elden geçeceğini düşünsem de şimdilik azalan yabancı kuralı ile oynayalım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 25 Kasım 2020; 15:37:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.