Şimdi Ara

Football Manager Handheld 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusunu goremedim ama dun indirdim ve birkac mac yaptim. Barcelona'yla basladim ve Sneijder'i aldim. Oyun rezalet. Senijder maca cikmadan 3 ay sakatlandi, sonraki ilk macinda 1 ay sakatlandi. Messi sakat, iniesta sakat, pedro sakat, puyol sakat. Oyuna cok mudahale edilemiyor oyle ayrintili taktikler yok ve cok sikici. Zaten mac icinde Sadece golleri ve onun disinda 1-2 pozisyonu 2d izliyosunuz, kalani hep commentary. Sampiyonlar liginde macar dandik bi takimla mac yaptim ve 4-4-2 attack oynarken 90 dakikada barca nin kaleyi bulan sutu yok. Toplamda ise 3 sut. Tam rezillik.

• bende satın almayı düşünüyordum bunları sölediğin ii oldu ;)

zaten ingilizce oyun yani bize gelmez
  • Oyun portable konsol fm leri arasındaki en iyilerinden. psp de çok fm oynadım bu pspdekinden daha iyi. Eğer menejerlik oyunlarını seviyorsanız cm 2011 den çk daha iyi tavsiye ederim
  • oyun iyi ama üzerine düşmek lazım... zamanı bol olanlar için çok iyi. ah ah gençken sabahlara kadar oynardık cm.
  • psp mi iphone oyunundan mı bahsediyorsun?
  • iphone da fazla ayrinti yo k zannedersem. bilgisayar da daha detayli diye biliyorum ama iphone daki çok kötü değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.