Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    For Honor - Scars
    https://scars.forhonorgame.com
    adresine girdikten sonra doğum tarihinizi onaylayın.Karşınıza bir yükleme ekranı gelecek burası internet hızınıza bağlı olarak 1-5 dakika arasında bir sürede yüklenir. Yüklemeden sonra karşınıza gelen ekranda karakterinizi seçin. Sol tarafta Aşağı doğru inen çizgiyi ve ekranın ortasında altta ki "Scroll To Continue" yazısını gördüğünüzde farenizin 3. tuşunu aşağı kaydırmayı soldaki bar aşağı doğru inene kadar devam ettirin. Karakteriniz dizlerinin üstüne çöktüğünde ve ekranın ortasında "Create a Weapon In Their Honour" yazısı geldiğinde bu yazıya tıklayın. İkinci bir yükleme ekranından sonra gelen ekranda silahınızı seçin. Ekranın solunda içi boş, silahınızın şeklinde ki boş bara tıklayın ve önce "Validate My Weapon" ardından da "Obtain Your Beta Code" yazısına tıklayıp gelen ekran da Uplay hesabınıza giriş yapın. Ekranın ortasında gelen "My Redeem Code" altında ki kodu kopyalayın ve ekranın altında ki "Redeem My Beta Code" yazısına tıklayarak işleme devam edin. Açılan yeni pencerede ekranın ortasındaki "Redeem Your Code" yazısına tıklayarak bir önceki sayfada kopyaladığınız kodu buraya girip Beta kodunuzun mailinize gelmesini bekleyin. :slight_smile:

• kod gelmiş bana fakat kodu girilecek yeri bulamıyorum :( Tarif eder misiniz ? epostada ps4 sistemde store a gir altta redeem code var diyor.. Bulamadım ben..

epostada download link i de var,ona tıklayınca store a giriyor ama kodu orada da nereye giricez göremedim..
  • Ps4 den psn store a gir sol menuden en altin bi ustu olamsi lazm readem code var gir kodu indr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, gördüm şimdi.. Para kodları diye bir kısım varmış, oraya girince indirme sayfası açıldı.. İniyor bakalım.. Teşekkürler
  • Beta keyleri dağıtılmaya başlanmış.Banada geldi indiriyorum bakalım.Almayacağım bir oyun ama deneyeceğim.
  • Hayirli olsun kardes 😀

• Maile kod gelmemis. Siteden bakiyorum siz zaten kayit olmussunuz diyor ortada kod yok. Siteden nereden bakiyoruz koda.

• Karalamak cok sacma single story mode var

Yeni bir oyun heycan verici daha once denenmemis bir tarzi var bu handikapli iyide kotude olabilir

E online mode var

Coop oynayabiliyorsun her modu. Story dahil

Offlline olarak yanlis bilmiyorsam split screen coop ta var daha ne istiyorsunuz! :)

Dinamikleri cok kotu degilse millet guzel guzel oynar. Ben begensemde cok vakit harcayamam o yuzden alamam herhalde ama dinamiklerde sikinti yoksa coop tan oturu cok zevkli yeni bir oyunumuz olur

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, sana da

Oyun indi, ubisoft a giriş yaptırdı. Fakat sonra sunucular bakımda, sabrınız için teşekkürler yazdı :) zaten epostada 26 ocaktan itibaren yazıyormuş :) heyecandan atlamışım.. Zira sırf ryse of rome tarzı oyunu yok diye ps4 almayacaktım.. Bu oyunun haberini görünce xbox yerine ps4 almıştım..
  • Bizde sabrisizlkla beklyrz kardes bnde inince baktm kilit yok hemen grdim oyuna heycanla ama malesefki serverlar kapali bari alistrma fln koysalardi😁

• Urthas kullanıcısına yanıt
    burdan giris yap veriyo kodu ben boyle aldm sbrada mailime farkli bi kod geldi onuda burdan birine verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKart2515

burdan giris yap veriyo kodu ben boyle aldm sbrada mailime farkli bi kod geldi onuda burdan birine verdim

Saolasin ama orda da robot degilim asamasini gecemiyorum. Sitede sorun var galiba. Devamli basa atiyor. Vazgectim lanet olsun beta keyine

Edit: Bolge kilitli falan mi bu beta acaba. Ben Kanada dayim yukarida arkadasin verdigi baska bir link var oyunla ilgili oraya da giremedim. Bulundugunuz bolge de izinli degil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 25 Ocak 2017; 6:20:28 >

• Urthas kullanıcısına yanıt
    Kardes istersen ubisoft maille sifreni ver ben aliyim sana varsa kod

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKart2515

Saolasin ama orda da robot degilim asamasini gecemiyorum. Sitede sorun var galiba. Devamli basa atiyor. Vazgectim lanet olsun beta keyine

Edit: Bolge kilitli falan mi bu beta acaba. Ben Kanada dayim yukarida arkadasin verdigi baska bir link var oyunla ilgili oraya da giremedim. Bulundugunuz bolge de izinli degil diyor.

Vpn kullan .ama oyle bir bolge kilidi cin icin var galiba.

Eger kanadada varsa kilit kodu alsanda oynayamazsin

• Bu arada, bölge kilidi mevzusunu okuyunca kafama birşey takıldı.. Ben dün ps4 sistem üzerinden kodu girip oyunu indirdim, sonra farkettim ki türkçe hesaptan yapmışım işlemleri.. Oyun sorunsuz indi, fakat oyuna girişte sıkıntı olur mu acaba , ikinci konu ise ilk defa beta sürüm indirdim, tam sürüm çıktığında bunun üzerine mi indirme yapılıyor yoksa tam sürüm kendi başına ayrı mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Bu arada, bölge kilidi mevzusunu okuyunca kafama birşey takıldı.. Ben dün ps4 sistem üzerinden kodu girip oyunu indirdim, sonra farkettim ki türkçe hesaptan yapmışım işlemleri.. Oyun sorunsuz indi, fakat oyuna girişte sıkıntı olur mu acaba , ikinci konu ise ilk defa beta sürüm indirdim, tam sürüm çıktığında bunun üzerine mi indirme yapılıyor yoksa tam sürüm kendi başına ayrı mı oluyor ?

Ilki bisey olmaz.

Ikincisi bu cop sifirdan indirceksin

• Mail deki bilgiye göre beta yarın saat 17.00'da açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Mail deki bilgiye göre beta yarın saat 17.00'da açılıyor.

yarın saat 17mi ?
  • Beta kodu bana da geldi de etkinliklerden ön koşullarda ps+ gözüküyor. Benim hesapta ps+ yok. Ben şimdi oynayamayacak mıyım ? Betalarda bile plus ı zorunlu mu tutuyorlar?
  • Beta kaç gb arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.