Bildirim
★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (65. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar hala oynayanlar var mı world war z ve for honor arasında kaldım doluluk oranı nasıl serverların satın alıcam ikisinden birini. Önceden oynuyordum bu arada for honor bence ps4 e çıkmış multisi en iyi oyunlardan biriyidi ama ekip olmayınca kanser ediyor.
Teke 4 saldırma olayları falan çok fazla oluyordu oyunda bana ne kadar sevilmesede ps3 de ki god of war ascension u anımsattı onun da multisi muhteşemdi ama bi türlü tutmadı.
Bu arada almak isteyen biriyle de ortak alabiliriz bunlar haricinde MKX - Titanfall2 oynuyorum yaş 31
PSN id : MuskulPresident
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 4 Ocak 2020; 15:37:31 > -
Hocam biz arkadaşımla yakın zamanda başlamıştık oynamaya, hikaye kısmını güzelce bitirdik. Multiplayer tarafına güzelce alışır oynarız diyorduk, bir süre idare ettik ama bırakmak durumunda kaldık en sonunda. Oyuncu sayısı ciddi derecede azalmış maalesef oyun zor buluyordu. Ayrıca oyun bulsanız bile karşımıza gelen rakiplerin çoğu yüksek seviyeli oyunun ustası olmuş oyuncular, bize nefes aldırmıyorlardı inanın baş edemedik ve üzülerek oyunu bıraktık.
Oyunun teması geçtiği dönem falan tam bizim tarzımızdı oysa ki çok beğenmiştik.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ederim bilgi icin hocam o zaman world war z alicam ben yeni biseyleri deneyimlemis olim bariquote:
Orijinalden alıntı: aLdacTrack
Hocam biz arkadaşımla yakın zamanda başlamıştık oynamaya, hikaye kısmını güzelce bitirdik. Multiplayer tarafına güzelce alışır oynarız diyorduk, bir süre idare ettik ama bırakmak durumunda kaldık en sonunda. Oyuncu sayısı ciddi derecede azalmış maalesef oyun zor buluyordu. Ayrıca oyun bulsanız bile karşımıza gelen rakiplerin çoğu yüksek seviyeli oyunun ustası olmuş oyuncular, bize nefes aldırmıyorlardı inanın baş edemedik ve üzülerek oyunu bıraktık.
Oyunun teması geçtiği dönem falan tam bizim tarzımızdı oysa ki çok beğenmiştik.
Bu arada oyun cok agir ve arcade olmadigi icin tutmadi bence arcade ozellikleri biraz arttirilsaydi mukemmel olurmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dediğiniz doğru kesinlikle. Eşleştirme sistemi öncesine göre çok çok iyi mesela eskiden atıyorum sen 2 prestijsin karşına 80 100 prestij birisini atabiliyordu kullandığı karaktere bakmaksızın. Artık sen 2 prestijsin ikisi de orochi karşına 2 prestij raider atıyor ama kullanan kişinin toplam prestiji yine 80 90. Anlatabildim mi bilmiyorum, yani kısaca karakter tecrübesi üzerinden eşleştiriyor ama genel tecrübeye bakabilecek kadar oyuncu olduğunu sanmıyorum. Eğer ki oynamak isterseniz size elimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya çalışırım belli başlı trickleri bildikten sonra oyun çok daha mekanikleşiyor ve daha az zorluyor çünkü
Arcade var ama çöp baya, + paralı dlc. En baştan sevilmesinin sebebi de ağır olması ve çok kemik bir kadroya hitap etmesi hocam. Tecrübe çok önemli ama bir kere alıştın mı oynadığın en iyi oyunlardan biridir. World war z zaman geçirtir ama for honor hayatına dönüşür diyip reklam yapayım burada
Rica ederim. Evet oyunun o yapısından mekaniklerinden dolayı herkese hitap etmiyor doğrudur. Alışması zaman alan bir oyun :)
Anladım hocam. Teşekkür ediyorum inanın bu anlattığım durumlar sonrası daha fazla dayanamayıp bırakıp silmek durumunda kaldık arkadaşımla. Ne zaman girsek 3-4 kişi kovalayıp, köşeye sıkıştırıp eğleniyorlardı valla bizimle 😁 Adamlar için eğlencelidir eminim o kadar gelişip karakter kastıktan sonra ama bizim açımızdan oyundan soğumamıza neden oldu fırsat dahi tanımıyorlardı 😁 İleride tekrar geri dönüş yapar mıyız bilemiyorum doğrusu :)
Zaten çoklu modlara girerek büyük hata yapmışsınız orada kıyafetler de etki ediyor statlara çünkü. Sizin yeriniz 2v2 olmalıydı birebir savaş hem sizi geliştirir hem de kimse o kadar ezemez sizi aklınızda bulunsun hocam
2v2 modlara da giriyorduk hocam orası biraz daha keyif veriyordu geliştiğimizi hissediyorduk en azından ama yine usta oyuncular denk gelince işler değişiyordu tabi. Oyuncu sayısı düşük olduğu için oyuncu bulmakta da zorluk yaşıyorduk o da hevesimizi kaçırdı.
-
Arkadaslar oyunun pri ya da sec hakkini satan varsa pm atabilir mi
-
-
For Honor'a PS4 ten giremiyorum. Hata veriyor. Başka oynayamayan var mı yoksa bitek bende mi var sıkıntı?
Hata : Cannot communicate with SSL -
Konsoldan Google DNS dene. Google DNS yapınca olması lazım. Olmazsa "Varsayılan Ayarları Geri Yükle" seçeneğini yap.
-----
Varsayılan Ayarları Geri Yükle
Sistemi varsayılan ayarlarına geri yüklemek için (Ayarlar) > [Sıfırlama] > [Varsayılan Ayarları Geri Yükle] öğelerini seçin ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
manuals.playstation.net
Varsayılan Ayarları Geri Yükle | PlayStation®4 Kullanım Kılavuzuhttps://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/restore_setting.html
-----
Ya da "Sistem Yazılımını Yeniden Kur"
Güvenli Mod'u kullanarak PS4 sistemini sıfırlama ve Sistem Yazılımını yeniden yükleme
6. ve 7. Güvenli Mod seçeneklerini kullanarak PS4 konsolunuzu "fabrika ayarlarına sıfırlama" işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenin. Bu adımlar tüm kullanıcı verilerini siler ve PS4 sabit yazılımını yeniden yükler.
PS4 sisteminizi Sıfırlama işlemi, PS4'ünüzün sistem depolama alanındaki tüm verileri siler. Bu işlem genellikle "fabrika" veya "donanım" sıfırlaması olarak bilinir. Sıfırlama işlemi ayrıca tüm kullanıcıları ve verilerini sistemden siler. 7. PS4 Güvenli Mod seçeneği (Sistem Yazılımını Yeniden Kur), sistemdeki tüm sabit yazılımları da değiştirir. Bu seçeneklerden herhangi birinin seçilmesi, sorun giderme sürecinde son adım olarak kabul edilmelidir.
https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/help-library/system---hardware/system-software/safe-mode-initialise-ps4-reinstall-system-software/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Nisan 2020; 15:3:37 >
-
Oynayanlar ekleyebilir PSN: Alp-Luachra
Bu oyunu almayı düşünüyorum Deluxe edition olunca ne fark oluyo fiyat farkı var
-
Dijital Deluxe Paketi içeriği:
- İnfazlar için güneş ışını efekti
- 3 Süsleme
- Özel Amblem paketi
- 7 Günlük Şampiyon Statüsü
- 2 Leşçil Sandığı
Bunların hepsini veriyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X