Şimdi Ara

Förbix gts 35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Förbix gts 35 adlı kumaş temizleyici üründen kullanan arkadaş var mı işe yarıyor mu? Krem rengi araç iç kısmı konsol ve döşemede kullanmayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kullandım ama kumaşta kullanacaksanız divortex in döşeme temzleyicisi var o daha başarılı ve güzel, mağazaları var n11 de veya diğer sitelerde araştırırsanız bulabilirsiniz.
  • Çok yorum okudum arkadaşlar çok iyi diyen de var çok kötü diyen de arası yok maalesef ben de bu ürünü kullanmaktan vazgeçtim .
    Kosla Halı Şampuanı yada aspirin kullanmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesbih05

Çok yorum okudum arkadaşlar çok iyi diyen de var çok kötü diyen de arası yok maalesef ben de bu ürünü kullanmaktan vazgeçtim .
    Kosla Halı Şampuanı yada aspirin kullanmayı düşünüyorum
    büyük marketlerden carpex kumaş temizleyici alın deneyin.Yada cif ultra hız her yer gibi ürünleri deneyin.

Öncelikle çok göze gürükmeyen yerde lokal olarak deneyin sonuca göre işlem yapın.
  • Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

büyük marketlerden carpex kumaş temizleyici alın deneyin.Yada cif ultra hız her yer gibi ürünleri deneyin.

Öncelikle çok göze gürükmeyen yerde lokal olarak deneyin sonuca göre işlem yapın.

Alıntıları Göster
    carpex'i denedim gayet başarılı bir ürün; çikolata lekesini temizledi...
  • geçen hafta cif her yerde isimli bir ürünü uyguladım . özellikle video paylaşım sitesinde çok ça izlediğim ve memnun kalma oranı yüksek diye yaklaşık 3 saat uğraştım.
    sonuç:gnel manada temiz oldu özellikle krem rengi döşemelerde etkili çok kirli yerlerde kusma oldu ona bir çözum bulunca tekrar yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesbih05

geçen hafta cif her yerde isimli bir ürünü uyguladım . özellikle video paylaşım sitesinde çok ça izlediğim ve memnun kalma oranı yüksek diye yaklaşık 3 saat uğraştım.
    sonuç:gnel manada temiz oldu özellikle krem rengi döşemelerde etkili çok kirli yerlerde kusma oldu ona bir çözum bulunca tekrar yazacağım.
    kusma olan yerlerde vakumlama kullanmanızı öneririm.

Förbix için döşemelerin sonradan pörsüdüğü şeklinde bir şikayet aldım bir kullanıcısından... Kendim Amway in L.O.C. unu kullanıyorum.

Selam
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    vakumlama dediğiniz nasıl oluyor hocam. aslında LOC vardı evde keşke onu kullansaydım.
  • Tesbih05 kullanıcısına yanıt
    halı yıkama makinesi işte hocam, vakumlama derken yöntem olarak kastettim.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam olmadı o şekilde yapacağım teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.