Şimdi Ara

Proje için tecrübeli kişilerden yorum lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bariscinaarr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler merhaba arkadaşlar tecrübeli kişiler fikrini ve yorumunu yapabilirmi bunu şununla değiştir dediğiniz bir cihaz varmı bi anlık heves ile sanal bilgi içersinde amatörce sistem topladım plansız projesiz denk geldi panzot sevmiyorum o sebeple kapı uyumlular ile devam ettim ortanın bi tık üsttü ürünler tercih etmek istedim uyumsuz ürün varmı acaba hepsini farklı zamanlarda aldım toparlamam 6 ayı buldu bütçe olarak. Kablo seti çözüp montajlatacağım inş ürünler takılmadan fikir almak istedim.

Amfi olarak tek amfi ile bitirmek istedim öyle twitere ayrı basa ayrı 3 üst sokaktan beni duysunlar gibi derdim yok.

Force 5 | QLine 5 Kanal Hibrit Amplifikatör

RMS GÜÇ - 4 OHM :STEREO : 4 OHM 4X100W

MONO KANALI : 1X450W rms

RMS GÜÇ - 2 OHM :STEREO : 2 OHM 4X150W

MONO KANALI : 1X800W rms

---- Ön kapılara 16 cm jbl tercih ettim

JBL Stadium 62CF 16 Cm - 110 rms

---- Arka kapılara midrange tercih ettim

JBL 100 RMS Shock Wave 100W65

---- Subwoofer olarakta

TS-W3004D4 Maximum Music Power2400 W RMS800 W

Frequency Response20 Hz to 1.6 kHz

---- Ek olarak ön konsola tweeter eklemek istedim teyp uyumlu cengiz parçaları açıldıgında eşlik etsin diye.

For-x XF-69N Tweeter 30W RMS POWER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscinaarr -- 2 Ocak 2025; 14:2:17 >

• bariscinaarr B kullanıcısına yanıt
    arka kapılara midrang yerine amfiye girebilen jbl coaxiel tercih edilebilir. ön kapılara konulacak componentlerde zaten tweeter mevcut, ayrıca tweetera gerek yok. subwoofer için litreli L port mdf kabin yapılırsa iyi olur.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Aldığım nokta yakın ve yardımcı olacağını dile getirmişti. midrangler için tekrar gideceğim teşekür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.