Şimdi Ara

Force Mastery Kullandım, Ne mi Düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Can sıkıntısı nedeniyle, biraz da işe yarar bilgiler olduğunu düşünerekten, kullandığım force mastery karakter hakkında tecrübelerimi aktarmak istiyorum.

Oluşturduğum yapılandırma;

Pacheon :90
    Fire :90
    Force: 90
    Cold: 30 şeklindeydi.

Bu yapılandırmayı vaktiyle çok sevdim, neden mi?

1. Alt edilmesi çok zor bir karakter
    2. Dikkat ve beceri ile alt edemeyeceğiniz çin karakter yok
    3. Force Mastery şu an hala fazla yaygın olmadığı için size daha bir "eşsiz" (doğru kelime olmayabilir) gözü ile bakılıyor
    4. Force Archer olmanın bir diğer güzelliği, zaten yüksek critical değerlerine sahip bir karakterin, force debuff'ları ile devasa hasar verebilmesi

Artık bu yapılandırmayı pek de sevmiyorum, neden mi?

Tekrardan oluşturmayı düşündüğüm yapılandırma;

Pacheon: 90
    Fire: 90
    Light: 90-30
    Cold: 30-90 kararsızım.

1. Force debuff'larının (parry ratio decrease ve attack rating decrease hariç) euro karakterlerin "Holy Spell" buff'u karşısında herhangi bir işlevselliği yok
    2. Light Mastery kullanmadığım için dibime kadar gelen bir rakipden uzaklaşamıyorum
    3. Hızlı koşma scroll'larına giden para bir servet oluşturur
    4. Purification Pill kullanımında halen bir bug mevcut; rakip kişi tek bir pill içmeyle 3-4 debuff'u da silebiliyor
    5. Force Mastery kullanımı hiç de kolay iş değil

Şimdilik aklıma gelenler bunlardı. Force Mastery açmayı düşünenleri bir kez daha düşündürtür umarım. Farklı yapılandırmalar deneyenler de tecrübelerini aktarırlarsa işe yarar bir kaynak olur diye düşünüyorum.

Herkese iyi oyunlar.

EDIT: Donanimhaberin "kelime reklam" olayından nefret ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 28 Ocak 2009; 12:14:13 >

• Zamanında bu olumsuz yönlerin hepsine değinmiştik ama kimse dinlememişti.
  • bosunamı sp kasıyorum 90cold a valla hıc dusunme cold a gıt phy defansını fulle , yınede kısısel tercıhıne kalmıs bısı lıght ın da kullanıslı yonlerı var
  • Savaş esnasında veya mesleklerde bir parti üyesini ayağa kaldırmakdan daha iyi bir özelliği size light veya cold da ne verebilir.
    Evet bireysel oynayacaksanız haklısınız.
    Yoksa grup halinde bir şeyler yaparken gerek kasma gerek savaş ve meslekler hiç bir skill res den değerli olamaz.
    Benim bakış açımla aslında çin karakterlerini açmak yanlış.
    Benim 1 adet (ilk ve son) karakterim saturn de full str force+fire bow. Bir daha açacak olsam avrupa karakteri açardım.
    Gayet memnunum force un 3 tane skillini kullanıyorum rebirth,halka ve zehirler. Geri kalanı çok işe yaramıyor.Ama mp 15000 benim (devilspirit yok) Str çar için iyi.
    Ama eğer bireysel oynayacak olsaydım bu çarla force yerine bicheon açıp blader+archer olurdum. 110 capa kadar idare ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 28 Ocak 2009; 13:39:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

bosunamı sp kasıyorum 90cold a valla hıc dusunme cold a gıt phy defansını fulle , yınede kısısel tercıhıne kalmıs bısı lıght ın da kullanıslı yonlerı var

bende zamanında keşke biraz daha sp kasıp cold 90 yapsaydım diyorum. cold-ligt 60 yaptık, char cacık oldu.
  • Vaktiyle 90 lvl cold kullandım. Memnundum. Fakat farklı bir şeyler denemek istediğim için açmıştım force mastery'i.

bedlam
    Haklısın; ama ressurection işlemi için çin karakterler pek de işlevsel değiller. Bir eu karakterin ressurection skill'i çin'inkini ezio resmen. Ama çin karakter açma karşıtı olduğun için bunu dikkate alma
    Çin karakteri açma/açmama konusunda da haklısın; ama 90 lvl cap olduğu sürece. Birçok ksro videosu izlemişliğim var. Eu karakterlerin şu anki 90 lvl cap'indeki kadar bir işlevselliği yok. 100 lvl yolunda iki ırk arasında bir denge olacağına dair bir izlenimim oldu. Tek işe yarar yönleri parti buff'u basabilmeleri.
  • Lighting siz çar olmaz arkadaş ne adam gibi kasar ne pvpde canını kurtarır.. hayatta lighting siz çarı oynayamam
  • sana bişey diyimmi arkadaşım (emeğine saygım var) ama sen o çarı boşa kasmışın force archer bence en uygunsuz ch str buildi çünkü uzaktan vuruyon rakibe force debuffları atmak için nuke menziline girecen o zaman neye archer oldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.