Şimdi Ara

Ford'a Özel F Kasko'nun Avantajı ve Dezavanatajı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 model Ford Fiesta Trend X aldım. Bu Ford'a özel F Kasko'yu kulanan var mı? Avantajı ve dezavantajı nelerdir? Şimdiden sağolun.

• Bahsettiğiniz F kasko Axa sigortanın F kaskosu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahad1r kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Aracınızı sadece antlaşmalı Ford yetkili servislerinde yaptırabilirsiniz antlaşması olmayan yetkili servise veya özel servise götürmeniz dahilinde çıkan masrafın yaklaşık %30'unu cebinizden ödersiniz bunun dışında pek fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç sigortacı bana markaya özel kaskoların sadece kandırmaya yönelik olduğunu söylemişti.
    Hatta sistemden kontrol etmiştik , onca muafiyete rağmen marka kaskosu normal kaskodan 50-60 Tl ucuza çıkıyordu buna rağmen belirli yetkili servislere gitme ve diğer bir çok muafiyet ile dezavantajlı hale geliyorudu.

Tabii sigortacı arkadaşlar daha iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Bir kaç sigortacı bana markaya özel kaskoların sadece kandırmaya yönelik olduğunu söylemişti.
    Hatta sistemden kontrol etmiştik , onca muafiyete rağmen marka kaskosu normal kaskodan 50-60 Tl ucuza çıkıyordu buna rağmen belirli yetkili servislere gitme ve diğer bir çok muafiyet ile dezavantajlı hale geliyorudu.

Tabii sigortacı arkadaşlar daha iyi bilir.

Söylediklerinize imzamı atarım hocam bir sigortacı olarak.

Birde ford firmasının kendi üretimi olan değişik bir kaskosu da var emin olamadım hangisi olduğundan.İkisini de önermiyorum sonuç olarak
  • Söylenenle pratikte karşılaşılan aynı olmadığı için Ford sahipleri bu kaskoyu (http://www.ford.com.tr/ford-servis/ford-kasko) denemiştir diye sormak istedim.

F Kasko'yu sunarken söylenen iki şey var; orijinal cam değişimi ve servise gelince öncelik, son olarak kaza durumunda orijinal parça değişimi için Ford Servisleri kullanılacak. Anladığım kadarıyla Ford bu kaskoyu, millet yan sanayiye kaçmasın diye yapmış, benzini Opet'ten al hesabı. Örneğin; Opet'ten benzin alırsan ve benzin kaynaklı bir sıkıntıda olursa, bu problemi Ford kabul ediyor.

Şimdi hem Axa hem de Allianz tarafından Ford marka araçlar için F Kasko seçeneği var. İki sigorta firmasının farklı şubelerinden ve Ankara'da olduğum için Ford satan bayilerin sigorta departmanlarından F Kasko için teklifler aldım. Özetle kasko aynı kasko olmasına rağmen; fiyat teklifleri 1000-1700 TL arasında değişiyor. Bu ne biçim iş anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.