Şimdi Ara

Ford almayı düşünüyorum ama hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Cmax ghia TDCİ veya Ford ghia TDCİ HB almayı düşünüyorum ama hangisini almaya karar veremedim. Cmax bagajı büyük (biz dört kişilik bir aileyiz) o yüzden almak istiyorum. Ama bazı problemler varmış forum okuduğuma göre ve temizini çok az buluyorum ve istedikleri fiyat 37 Milyarın altında değil (ankara için), Ford HB tipi hoşuma gidiyor ama bagajı problem yaratır mı bilmiyorum. Küçük gelebilirmi. Bunu da 34.5 milyar TL buldum, sizce uygunmu. Ayda 1200-1300 km yol yapıyorum, sadece bagaj tatile giderken lazım oluyor açıkcası. Arabaların modelleri 2006.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btopuz -- 14 Ağustos 2007; 19:16:09 >

• Sorunları genelde aynıdır.. İşini hangisi görecekse onu al..
  • Focus II Sedan al, bagajına 10 tane kurbanlık koyun sığar. Piyasada çok var, temizini bulabilirsin, çoğu şirket arabası oluyor ama ben de şirket arabası aldım gayet temizdi, arabadan da çok memnunum, tavsiye ederim, tipi de Cmaxtan iyidir.
  • 2006 model için CMAX 37000 ve HB için 34500 nasıl km 30000, sedana gelince benim de hoşuma gidiyor ama evdekileri ikna edemiyorum
  • Focus çok estetik ve motoru çok güçlü özellikle 1.6 dizel motoru asfaltı kazır.
    Ancak benim gördüğüm 2 kusuru var,
    birincisi içeri çok ses alıyor,
    2.si arka koltukları çok dar, 3 kişi bile rahat oturamıyor.
    Tavsiyem test sürüşünden ve otomobili yakından inceledikten sonra karar vermen.
  • citroen dizel 2007 model arabaya bindim onda da içeri ses sızıyor, motor konusunda haklısın (peugeot, volvo,citroen) aynı motoru kullanyor. Demek ki birşey var bu motorda hem güçlü hemde tasarruflu. Ama arka kotukların dar olması kötü. Yine şu anda benim kullandığım arabadan geniştir.(Peugeot 206).
  • ben focus un arka koltuklarının dar olduğuna katılmıyorum. Bu segment teki en hacimli arabalardan biri. İçeri pütür asfalt sesi aldığı doğru ama iyi bir lastik seçimi ile bu ses azaltılabiliyor bayağı. Üstelik şehir içinde çok sorun olmaz, uzun yolda kafa ütüler belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Srkadasşım çok ararsan ikinci elde 40bin kmde HB ve sedan TDCI Focus 2 bulursun acelen yoksa aralıkta piyasa ölür istediğin gibi at koşturursun nakit paranla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.