Şimdi Ara

Ford B max - Honda Jazz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar,
    3 kucuk cocuklu ailem icin, agirlikli sehir icinde kullanacagim, dar alanlara kolayca park edebilecegim bir arac bakiyorum ve aklimda 2 arac var; Ford B max ve Honda Jazz. Siz olsaniz, hangisini secersiniz ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 2 Ocak 2013; 23:31:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ford B-Max daha iyi bence tam aile arabası ileride aileniz büyürse araç değiştirmen gerekmez hani derlerya büyük al seneyede giyersin o misal.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 2 Ocak 2013; 23:21:23 >
  • B-Max daha yeni ve Jazz a göre daha güzel bir araç..
  • ikisine de binin test sürüşü yapın
    jazz yıllardır piyasada olan bi araç.yıllarca da üretilecek bi araç.bu açıdan yeni bir b max e göre avantajlı
    özellikle otomatik düşünüyosanız kesinlikle jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 3 Ocak 2013; 11:10:05 >
  • Jazz B-max ten daha geniş bir araç ve motor şanzıman yakıt ekonomisi,donanım yönünden B-max ten daha başarılı.Jazz ın 400 litrelik bagaj hacmi b segmenti mvp araçlar içinde en iyi değerlerden birisi b-max i 2-3 kere inceledim iç hacim olarak Fiestadan çok farklı gelmedi bana sadece tavanı biraz daha yüksek. 4 senedir Fiesta kullanıcısı olduğum için b-max e binince Fiestadan pekte farklı olmayab bir araca binmiş gibi hissettim,geniş ve ferah bir araç hissi uyandırmıyor kesinlikle.
  • motor ve donanım olarak, ikinci el olarak jazz daha iyidir, daha memnun kalırsınız ama jazz da biraz pahalı maalesef. 2012-2011 model colt düşünebilirsiniz, 25binlere bulabilirsiniz. Paranız cebinizde kalır.
  • İki aracı da incelemiştim. Ben B-Max diyorum. Jazz a göre daha yeni ve daha güncel görünüme sahip. B-Max ın iç hacimi daha geniş. Beni şaşırtan B-Max ın eski amerikan araçları gibi direksiz oluşuydu. Hayran kalmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jazz'ın joy donanımı mı yoksa Fun mı ? Otomatik mi düz mü ?
    B-max'in de motor çeşitliliği fazla hangi motor düşünüyorsunuz ?
    ---------------
    B-max 1.4titanium donanımına jazz joy donanım alınıyor...İkiside aynı fiyat ama B-max'in donanımı çok iyi...Jazz'ın artısı yakıt tüketimi ve performansı iyi
    En full donanım alınacaksa B-max 1.0ecoboost alınır...Yakıt tüketimi düşük,performans iyi,donanım yeterli...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 3 Ocak 2013; 15:37:34 >
  • Honda jazz
  • Hocam bende aynen sizin gibi arada kaldım ve B-Max aldım.
    B-Max titanium+x paket otomatik benzinli aldım ve Jazz Fundan daha ucuza...
    Kesinlikle test sürüsü yapın ve neden B-max aldıgımı anlayacaksınız.
    Honda ile 120km ye cıkın araba ucacak gibi geliyor ve hiç guven vermiyor uzun yolda.

Honda Jazz'ın tek avantajı yakıt ve 70litre bagajı fazla baska bir artısı yok.
  • Hocam aracı kesin test edin.Bmax sürgülü kapısını test edin yokusta kilidi nasıl calısıyor mesela.
    Kapı sizi cok rahat ettirecek cocukları indirip bindirirken.
    Sizi yonlendirmek istemem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurs28

Hocam bende aynen sizin gibi arada kaldım ve B-Max aldım.
    B-Max titanium+x paket otomatik benzinli aldım ve Jazz Fundan daha ucuza...
    Kesinlikle test sürüsü yapın ve neden B-max aldıgımı anlayacaksınız.
    Honda ile 120km ye cıkın araba ucacak gibi geliyor ve hiç guven vermiyor uzun yolda.

Honda Jazz'ın tek avantajı yakıt ve 70litre bagajı fazla baska bir artısı yok.

Hız rekoru kırmaya niyeti olan Jazz yerine Civic alır

• Jazz 1.4 fun Cvt için 44000 tl, ford b max 1.5 tdci titanium+x+plus paket için ise 49000 tl fiyat aldım (her ikisi de 2012 model) fakat sonunda B max de karar kıldım. Aslında Ford B max'ın 1.0 ecoboost motorlusunu düşünüyordum fakat bulamayınca, 1.5 dizele yöneldim. Ilk izlenimlerimhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73219647&p=1#73219647 selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 9 Nisan 2013; 22:25:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.