Şimdi Ara

FORD COMFORT 1.4 TDCI 2005 MODEL ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yeni bir araç alacağım bütçem 17000 tl. Yakıtı cimri dizel ve temiz bir araç bakıyorum.En son biri ile anlaştım komutan arabası. 165000 km. yapmış.2005 model 4 teker yeni değişmiş michalien. Kayışı ve diğer tüm bakımları yapılmış.2014 Vizeli. 17.500 tl istiyor benden.Sizce bu arabalara bu kilometrede verilir mi bu para.İlerde satmaya kalksam çok düşer mi fiyatı ve beni yarı yolda bırakır mı ?? Arabanın bakımına önem veren biriyim.Sizlerinde bu araba ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Görüşmek üzere. Size beğendiğim arabaların resmini koyuyorum.

MAVİ FİESTA KOMPLE SERVİS BAKIMLI VE SERVİSTE BOYATILMIŞ.ARAÇTA DEĞİŞEN YOK DENİYOR.2006 MODEL 16.850 DENİYOR GALERİDEN

BENİM BEĞENDİĞİM VE TEMİZ BULDUĞUM FİESTA BEYAZ. 2005 MODEL 17.500 TL SAHİBİNDEN DİZEL 162 000 KM DE

CİTROEN C3 TE 2003 MODEL 15.600 TL İSTİYOR. 123 000 KM DE DE DİZEL SAHİBİNDEN

• İnternette aratıp kararsız kalan arkadaşlar için. aracı komutandan aldım :) 3 yıldan fazla kullanıyorum şuan 188 binde. çil çil ve mükemmel az yakıyor. çok memnunum...tekrar alırsam yeni kasa fiestalara yönelirim doğrusu... tereddütsüz temizini buldunuz mu kaçırmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.