Şimdi Ara

FORD CONNECT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile aracı olarak kullanmak için araç bakıyorum ford connect buldum 2012 75lik 145.500 Km'de araç bildiğim bir araç yani 75likler o konusunda bi kaygım yok fakat km konusunda endişelerim var sizin öneriniz ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TR.SEMİH.TR

Aile aracı olarak kullanmak için araç bakıyorum ford connect buldum 2012 75lik 145.500 Km'de araç bildiğim bir araç yani 75likler o konusunda bi kaygım yok fakat km konusunda endişelerim var sizin öneriniz ne olur

Hocam 3 yıl 145 bin KM yılda nerden baksanız 50 bin KM yapılmış %100 şirket veya kiralama aracı ve şirket araçlarının kullanım tarzları hakkında en azından bir fikriniz vardır diye düşünüyorum.En azından küçük esnaftan,aileden falan denk getirip alın.
  • Ben tavsiye etmem connecti.75 likler hem eşek ölüsü gibi hantal hem de gereğndan fazla yakıyor.Gerçe hangi connect az yakıyor ki?
  • Connecti tercih etme sebebim sağlamlığı iş nedeni ile 2015 doblo kullanmaktayiz 22.000 km'de araç ben connectin daha sağlam olduğu düşüncesindeyim yakit olarak doblo kat kat ustun fakat sağlamlik olarak connect düşüncesindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 multijet 95 beygir Fiorino tam size göre. Yakıt olarakta sağlamlık olarakta kaygısız kullanabilirsiniz.

• Connect kütük gibi bir arabadır doğruya doğru şimdi ama gel gelelim gerçekten sağlam araba at yükü banamasın demiyor nazik bir kullanım istemiyor gir istediğin yerlere basar gider sağlamlık konusunda gerçekten çok güzel.

Ama tavsiyem 75 lik bakmayın 110 luk bakın en az yakan 110 bg olanları diye biliyorum.
  • Makaslı süspansiyon olduğu için arkada oturanlar çok fazla rahatsızlık duyar bozuk yollarda.
    Gereğinden fazla yakıt tüketimi var ve km bakım masrafı yüksek(bana göre)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>>RENAULT SYMBOL<<<
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aile aracı olarak bu tip araçları almayın derim. Ayrıca 75lik pek tutulmuyor. 90lık aranıyor genelde.
  • 75 lik hantal ama bana uyar sorun yok diosan o ayri. Km ye gelince fiyat cazipse neden olmasın.

• Canım çekti gene connect (: o 110 luk connect nasıl birşey ya. Kendimi buluyorum serefsizim.. Mevcut aracimi satayim ilk isim connect olacak. Forumdan bilenler bilir , alırım deyince alırım. Fav.kayın bu entryi görün bakalım (: temiz bir 110luk connecti olan varsa Megane 3 aracimla takas ederin

• Hocam aileyi üzer o araç kullanmış birisi olarak söylüyorum.Arka koltuklardaki yolcular böbrek taşı döker. Yalıtım sıfırdır yolculuklar işkence haline gelebilir.Ayrıca 75 lik olan hantaldır hemde en fazla yakandır. 1 sene kadar 75ps 2010 kullandım, 4-5 ay kadarda 110 ps kullandım 2011.
  • Ford connect aileye gelmez

• İyi forumlar arkadaşlar
    Ford Connect 2007 model 75 PS Delux modeli
    Dizel 190.000Km çift sürgülü
    Hususi otomobil ruhsatlı, gümüş grisi
    otomatik cam,orijinal çelik jant,sis farı, klimalı, cd çalarlı

23.000 TL fiyat pahalı mıdır nasıldır performansa göre ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.