Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • 2013 yılında çıkacak olan yeni Mondeo, Amerika'da Fusion adıyla tanıtılmış. Çok yerde bu fotoğraflar dolaşıyordu ama resmi olarak bu Fusion'un Avrupa'daki Mondeo olacağı da resmen duyuruldu.

Kaynak burada

Önden Aston Martin'e çok benziyor, ne de olsa kardeş firmalar...

• Birde yeni connecti görsek... Tabi varsa böyle bişey... Üretimden kalkacak diyenlerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Birde yeni connecti görsek... Tabi varsa böyle bişey... Üretimden kalkacak diyenlerde var.

Az kaldı, muhtemelen tasarımda son aşamaya gelmişlerdir. Üretimden kalkmaz, zira Amerika'da Connect'in üzerine epey yatırım yaptılar, Amerika'da en çok satılan Crown'un üretimini dahi Connect yüzünden durdurmuşlar, sadece Connect satılsın diye.

Takip ediyorum, henüz internete düşen bir şey yok, ama eli kulağındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

@set,

Konuyu öğrendim. Millet işi gücü bırakmış, bir günde tam 9 defa benim imzayı şikayet etmiş, sonra da gereken yapılmış. Demek tek işi buymuş bu arkadaşın.

http://forum.donanimhaber.com/m_56099993//tm.htm

Sana özelden yazdığım gibi, inşallah DH yönetimi bu konuda adil davranıyordur.

ne vardı ki senin imzada şikayet edilecek?

• quote:

quote:

Birde yeni connecti görsek... Tabi varsa böyle bişey... Üretimden kalkacak diyenlerde var.

Az kaldı, muhtemelen tasarımda son aşamaya gelmişlerdir. Üretimden kalkmaz, zira Amerika'da Connect'in üzerine epey yatırım yaptılar, Amerika'da en çok satılan Crown'un üretimini dahi Connect yüzünden durdurmuşlar, sadece Connect satılsın diye.

doblo-combo kazası gibi olmasın da aman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

quote:

doblo-combo kazası gibi olmasın da aman...

Amanın hayır söyle...

Korkutma bizi.......

• tahmin ve temenni sadece benimkisi. bir bilgim yok.

1,4 motor 140-150 beygir motor, aerodinamik ve göze hoş gelen bir kasa, işlevsel iç tasarım, geniş ve makyajlı kasadaki gibi küçültülmemiş ama kaba olmayan yan aynalar, 2. sınıf oldukları izlenimi yaratmayan iç plastik döşeme ve kumandalar istiyor ve bekliyoruz.
  • Arkadaslar connect leriniz istediğiniz kadar düşürülür kendim bizzat yapıyorum ve kendı aracımada yapmıs bulunmaktayım bilginize ilgilenen arkadaşlar 0541-420-0998 nolu telefondan direk olarak bana ulasabilirler. kendi aracımın resimlerini en kısa zamanda siteye ekliceğim bilginiz olsun.
  • Yeni haber:

Connect'in yerine Türkiye'de üretilecek olan küçük hafif ticari araç 2014'de bantlardan inecek. 2012'nin son çeyreğinde yeni Transit geliyor.

KAYNAK

-----

Bu şu demek değil; Connect'in yenisi de 2014'de çıkacak. Hayır, bu manaya gelmiyor, ancak şu anlamı çıkarabiliriz, yeni küçük hafif ticari'nin bantlardan ineceği zamana kadar Connect Türkiye'de üretilmeye devam edecek.

Henüz başkaca yeni bilgi yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illeqal89

arkadaşlar benim pederde 2008 connect var. geçenlerde teyp kilit kodu istiyordu. daha önce de olmuştu. kodunu girip açtık. bu seferde açtık ama bu sefer radyo çalışıyo fakat hiç bir cd yi okumuyo. bu sorunu nasıl çözebiliriz???

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık.

Servise götürün...

izmirde gösterebileceğimiz servisi var mı.?nerde? manisa servise gittim. teyp işine bakmıyorlarmış söküp izmire yolluyorz dedi. izmir veya denizli servislerini bilen var mı blaunkuptun?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar benim pederde 2008 connect var. geçenlerde teyp kilit kodu istiyordu. daha önce de olmuştu. kodunu girip açtık. bu seferde açtık ama bu sefer radyo çalışıyo fakat hiç bir cd yi okumuyo. bu sorunu nasıl çözebiliriz???

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık.

Servise götürün...

izmirde gösterebileceğimiz servisi var mı.?nerde? manisa servise gittim. teyp işine bakmıyorlarmış söküp izmire yolluyorz dedi. izmir veya denizli servislerini bilen var mı blaunkuptun?

http://www.ford.com.tr/SBE/yetkili-satici-arayin/p=1204974984502

adresinde, aşağıda servis noktalarından İzmir'i işaretlediğinizde İzmir'deki servislerin iletişim bilgilerini görebilirsiniz.

• Connect'ler de kamyonet olarak geçiyor değil mi? Fakat daha büyük kamyonetler de var, hatta yollarda Nissan Navara'ları gördük mü, büyüklüğünden ürkerdik. Bütün bildiklerinizi unutun. Ben kamyonete kamyonet demem, kamyonet aşağıdaki gibi olmayınca. Dikkatinizi çekerim, kamyon değil, kamyonet. Hem de 2.5 metre boyunda sudan geçebilen bir kamyonet. Buyrun.

Hem de Türkiye'de satılıyor, çok cüz'i bir fiyatı var. Reis, Ankara'daymış, yolun düşerse bir ilgileniver istersen...

Buyurun satış linki

• Siz Sayın Connectçilere bir sorum olacak
    Elime geçen hafta bir 1-2 saatliğine bir connect geçti devir yükselince vites büyüt anlamımda ok çıkıyordu motor bayılıncada küçült diye.
    Galiba bu özellik yenilerde yok varsada ben göremedim. Bu özelliğin adı nedir, amacı nedir, yeni modellerde olmamasının nedeni arıza filanmıdır?

DİPNOT:Sistemin amacı bence yakıt tasarrufu sağlamak ama insan gaza geliyo bastıkça basası geliyor.
  • quote:

Connect'ler de kamyonet olarak geçiyor değil mi? Fakat daha büyük kamyonetler de var, hatta yollarda Nissan Navara'ları gördük mü, büyüklüğünden ürkerdik. Bütün bildiklerinizi unutun. Ben kamyonete kamyonet demem, kamyonet aşağıdaki gibi olmayınca. Dikkatinizi çekerim, kamyon değil, kamyonet. Hem de 2.5 metre boyunda sudan geçebilen bir kamyonet. Buyrun.

Hem de Türkiye'de satılıyor, çok cüz'i bir fiyatı var. Reis, Ankara'daymış, yolun düşerse bir ilgileniver istersen...

Buyurun satış linki

• quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Amerikan park + Jdm stlyle Sis :)
    Orjinal parklar iptal...

Gündüz pek belli olmuyor. Resimdende anlayacağınız gibi...

Telefon gece güzel resim çekemediği için resim kalitesi için kusura bakmayın. Bu işlemi yapmak ellerimde geçici çizik ve 1-2 kesiğe sebep oldu. Kesik ve çizikler farın ordaki demir yüzünden oldu. Tek kesik tam kemiğin orası arada bir sızlıyıp duruyor. Değdimi derseniz. Çok hoşuma gitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

Siz Sayın Connectçilere bir sorum olacak
    Elime geçen hafta bir 1-2 saatliğine bir connect geçti devir yükselince vites büyüt anlamımda ok çıkıyordu motor bayılıncada küçült diye.
    Galiba bu özellik yenilerde yok varsada ben göremedim. Bu özelliğin adı nedir, amacı nedir, yeni modellerde olmamasının nedeni arıza filanmıdır?

DİPNOT:Sistemin amacı bence yakıt tasarrufu sağlamak ama insan gaza geliyo bastıkça basası geliyor.

Amacını siz zaten sorunuzun içinde açıklamışsınız; ekonomi.

O ışık, yeni Connect'lerin genellikle 110 hp olanlarında var. Makyajsız Connect'lerin hiçbirisinde yok.

• s.a arkadaşlar ben yeni transit connect almayı düşünüyorumda hani tip motor seçeneği önerirsiniz ve kullanan arkadaşlar km'de kaç kuruş yakıyo acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudun.kiyisinda

s.a arkadaşlar ben yeni transit connect almayı düşünüyorumda hani tip motor seçeneği önerirsiniz ve kullanan arkadaşlar km'de kaç kuruş yakıyo acaba ??

Maddi durumunuz el verdiği sürece 110 Ps olan modeli seçerseniz sizin için daha iyi olur.
    Yakıt konusuna gelince burası sizin elinize kalmış birazda . Şehir içi 7-9 Lt arasında oynar. Hatta zorlarsanız 10 Lt'de görürsünüz.
    Şehir dışı ise 5-6.5 Lt arasında bir değerler elde edebilirsiniz. 5 Lt altı görmekte mümkün olabilir. Dediğim gibi sizin kullanımıza bağlı olarak değişir. Benim söylediğim rakamlar çoğu kişinin genel olarak yaktığıdır. Herşey sizin ayaklarınızda bitiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

Siz Sayın Connectçilere bir sorum olacak

Amacını siz zaten sorunuzun içinde açıklamışsınız; ekonomi.

O ışık, yeni Connect'lerin genellikle 110 hp olanlarında var. Makyajsız Connect'lerin hiçbirisinde yok.

Peki sistemin adı nedir?

• 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.