Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Direksiyonun ordaki yeşil-kırmızı büyük ihtimalle sürgülü kapıya aittir. Anlamadığım nokta vites körüğü nerede ? :)

Sanki orayı tamamen açmışlar gibi, neredeyse şanzıman görülecek...
  • CONNECT TÜRKİYE'DE, TÜM ARAÇLAR BAZINDA 2011 YILINDA EN ÇOK SATILAN ARAÇ.

Çok yakıyor, iyi kaçıyor, odun, kütük, yaşlı, ihtiyar, sert, sallıyor, yan yatıyor, çamura batıyor deniyor ama satıyor işte. Otomobil, kamyon, otobüs, at arabası her ne varsa hepsini sollamış geçmiş. Türkiye'de en çok satılan araç Connect.

1.Ford Connect: 37.883 adet
    2.Renault Symbol: 37.478 adet
    3.Fiat Doblo: 37.232 adet
    4.Ford Transit: 34.758 adet
    5.Fiat Linea: 33.762 adet
    6.Renault Fluence: 30.287 adet
    7.Fiat Fiorino: 28.131 adet
    8.Opel Astra Hatchback: 25.139 adet
    9.Ford Fiesta: 24.076 adet
    10.Toyota Corolla: 18.505 adet
    11.Hyundai Accent Era: 17.499 adet
    12.Ford Focus Sedan: 16.373 adet
    13.Volkswagen Polo: 14.964 adet
    14.Renault Kangoo: 14.947 adet
    15.Volkswagen Jetta: 14.383 adet
    16.Opel Corsa: 13.594 adet
    17.Volkswagen Caddy: 13.461 adet

...

Listenin tamamı ve kaynağı burada

Hey gidi KARA TAY'ım be. Şimdi nerelerdesin, kimlerlesin ???

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

CONNECT TÜRKİYE'DE, TÜM ARAÇLAR BAZINDA 2011 YILINDA EN ÇOK SATILAN ARAÇ.

Çok yakıyor, iyi kaçıyor, odun, kütük, yaşlı, ihtiyar, sert, sallıyor, yan yatıyor, çamura batıyor deniyor ama satıyor işte. Otomobil, kamyon, otobüs, at arabası her ne varsa hepsini sollamış geçmiş. Türkiye'de en çok satılan araç Connect.

1.Ford Connect: 37.883 adet
    2.Renault Symbol: 37.478 adet
    3.Fiat Doblo: 37.232 adet
    4.Ford Transit: 34.758 adet
    5.Fiat Linea: 33.762 adet
    6.Renault Fluence: 30.287 adet
    7.Fiat Fiorino: 28.131 adet
    8.Opel Astra Hatchback: 25.139 adet
    9.Ford Fiesta: 24.076 adet
    10.Toyota Corolla: 18.505 adet
    11.Hyundai Accent Era: 17.499 adet
    12.Ford Focus Sedan: 16.373 adet
    13.Volkswagen Polo: 14.964 adet
    14.Renault Kangoo: 14.947 adet
    15.Volkswagen Jetta: 14.383 adet
    16.Opel Corsa: 13.594 adet
    17.Volkswagen Caddy: 13.461 adet

...

Listenin tamamı ve kaynağı burada

Hey gidi KARA TAY'ım be. Şimdi nerelerdesin, kimlerlesin ???

İşte bu yüzden bir türlü kasa değişimine gitmiyor Ford,oysa kasa değiştirse 2. sırada olan otomobille arasında ki fark çok daha artar

Fotoğraflarda gerçekten çok hoşmuş,connecti özlememek imkansız ancak yeni aracınız connecti pek aratmaz gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koyuncu332 -- 18 Ocak 2012; 9:48:50 >

• Sayın lukunku sakın bizim Connect lerin akibeti de ikinci resimdeki Connect in anneanesi Anadol gibi olmasın her ikisi de Otosan ya.Şaka şaka kim ne derse desin tespit ettiğiniz rakamlar ortada her açıdan Connect 1 numara kullanan bilir.Sanki siz de benim gibi Kara Tay ı yavaş yavaş arar gibisiniz.
  • slm arkadaşlar bende aranıza yenı katılıdım arcacım tabıki connect 2007 delüx 67 bınde muzıksıstemlı tv li hoş bır arac
  • arkaşlar bu resim yukleme olayını anlatırsanız
  •  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Dağların yamaçlarında kar var ,kısmetse birgün gidicez. Hoş bir görüntü sunuyor. Yolda hep bakarak giderim :)

• Merhaba arkadaslar nasılsınız 280 tl aksgorta kaskom nasıll? Bu arada 37000 oldum ıstanbuldayım:). Aralıkta 140 a sgorta yaptırdım sıra muaynede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzeltıyorum 380 olucak :)
  • Gecikme için özür dilerim. İşlerimden dolayı dönemedim...

quote:

Orijinalden alıntı: Koyuncu332
    İşte bu yüzden bir türlü kasa değişimine gitmiyor Ford,oysa kasa değiştirse 2. sırada olan otomobille arasında ki fark çok daha artar

Fotoğraflarda gerçekten çok hoşmuş,connecti özlememek imkansız ancak yeni aracınız connecti pek aratmaz gibi :)

quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Sayın lukunku sakın bizim Connect lerin akibeti de ikinci resimdeki Connect in anneanesi Anadol gibi olmasın her ikisi de Otosan ya.Şaka şaka kim ne derse desin tespit ettiğiniz rakamlar ortada her açıdan Connect 1 numara kullanan bilir.Sanki siz de benim gibi Kara Tay ı yavaş yavaş arar gibisiniz.

Muhammed bey ve Melih bey; ilginiz için teşekkür ederim...

Connect damağımda bir tad olarak kaldı, ilk sıfır aldığım araçtı, onunla bazı yerlere ilk defa gittim, yine onunla beraberken fotoğraf makinası ile hem aracın hem de doğanın çok güzel fotoğraflarını çektim, üzerine çok titredim, temiz tutmaya çalıştım. O nedenle hala içim sızlayarak anarım. Ama bu anmak, "aramak" manasına gelmiyor, şu andaki aracımdan aldığım keyfi malesef Connect'te alamamıştım. Passat Variant, Connect'ten kesinlikle çok kaliteli, çok konforlu ve çok keyifli bir araç. Tıpkı Connect aldığım ve kullandığımdan pişman olmadığım gibi, Connect'i satıp Passat almaktan da asla pişman olmadım. Zira Connect aldığım zaman şartlar onu gerektiriyordu, sattığım zamanki şartlar da onu satmamı gerektiriyordu. Connect alacağım zaman, geri gelse hiç düşünmem yine Connect alırdım, satacağım zaman yine hiç pişman olmadan satar yine bu aracımı alırdım. İkisi çok çok farklı şeyler. Yani Passat'ın yerine Connect'i arıyor gibi anlaşılmasın, sadece bir özlem, bir anma, bir vefa, bir yâdetme, bir "hakkını teslim etme" diyebiliriz.

Çok cefamı çekti, çok yerler gezdik, güzel hatıralarımız oldu. Her ne kadar bir "teneke parçası" olsa da, evet itiraf ediyorum; bugüne kadar sahip olduğum hiç bir aracımla olmayan duygusal bir bağ oluştu aramızda. Bunu inkar edemem. Fakat "Passat'tan o kadar bıktım ki, onu satıp yeniden Connect alacağım" manasına gelmemeli. Bu yine başka bir ters manaya çekilip "bundan sonra asla Connect almam, almayacağım" manasına da gelmemeli. Bir gün hafif ticari bir araç olsam gidern yine Connect alırım.

Üfffff. Çok dallandırıp budaklandırdım. Umarım meramımı anlatabilmişimdir. Vefa, vefa. Başka bir şey değil...

• quote:

Fotoğraflarını çekmeden önce, hem gölgeyi hem ışığı aynı kareye sığdırmak yerine gölge ya da ışıktan birini seçip makinanı da ona göre ayarlarsan hem makinanı, hem de fotoğrafı görecek olanların gözünü yormamış olursun. Şu anda bak, araba bile zor seçiliyor, iyice içine girmek gerekiyor.

Ayrıca çekilen fotoğrafı ham haliyle buraya eklemeden önce renk ayarlarıyla oynarsan biraz daha albeni katmış, biraz daha çekici bir görünüm kazanmış olur. Benim yukardaki fotoğraflarda, ilk paragrafta anlattığım olay var, ama ikinci, renk ayarlarıyla oynama olayı yok. Onu sadece görüntü ile ayarlamaya çalıştım sadece.

Paylaşımların için de çok teşekkür ederim. Devamlı olması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Merhaba arkadaslar nasılsınız 380 tl aksgorta kaskom nasıll? Bu arada 37000 oldum ıstanbuldayım:). Aralıkta 140 a sgorta yaptırdım sıra muaynede

Merhaba Uğur kardeşim, inşallah keyfin de yerindedir. Biraz kendinden bahset, neler yapıyorsun, özel mesajla da söyledim, ama okumamışsın bile daha...

Kasko fiyatın da uygunmuş. Benim Passat için 1500 TL fiyat veriyorlar.
  • USA

• karda

• Reis'in arabası Sarp Sınır Kapısında

• Truck Season

• @Lukunku
    Resimleri telefon kamerasıyla çekebildim. Ve yolda resim çekerken bakanları görünce canım sıkılıyor. Yaşadığımız yer(Muğla/Dalaman) ufak olduğu için biraz resim çekerken canım sıkılıyor. Telefonun manzara modunda renk olayları biraz daha güzel , 2-3 resim çektikten sonra fark anca durumu fark edip düzelttim. Resimlerin genelde parlaklık ve kontrastlarıyla oynuyorum. Renkler biraz daha canlı gözükmesi için.
    Bir daha ki resim çekme sırasında güneşi arka plana almaya çalışırım. Telefon kamerası 5.0 ama çözünürlüğü kötü :)
  • quote:

@Lukunku
    Resimleri telefon kamerasıyla çekebildim. Ve yolda resim çekerken bakanları görünce canım sıkılıyor. Yaşadığımız yer(Muğla/Dalaman) ufak olduğu için biraz resim çekerken canım sıkılıyor. Telefonun manzara modunda renk olayları biraz daha güzel , 2-3 resim çektikten sonra fark anca durumu fark edip düzelttim. Resimlerin genelde parlaklık ve kontrastlarıyla oynuyorum. Renkler biraz daha canlı gözükmesi için.
    Bir daha ki resim çekme sırasında güneşi arka plana almaya çalışırım. Telefon kamerası 5.0 ama çözünürlüğü kötü :)

Telefonla bile olsa, güzel manzara peşinde olman güzel. İnşallah güzel bir fotoğraf makinan da olur, onunla daha güzel kareler yakalarsın.

• YENİ TRANSİT MART'TA GELİYOR.
    630 milyon dolar yatırımla geliştirilen yeni nesil Ford Transit, mart ayında yapılacak Cenevre Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkacak. 4

Fuara Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da katılacak. Gölcük'te üretilen araç yılın ikinci yarısında satışa sunulacak. Türkiye'de bir model için gerçekleşen en büyük yatırıma sahip yeni global Transit'in fuarda minibüs versiyonu ile Ford standının yıldızı olması bekleniyor. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, ana üretim üssü oldukları yeni nesil Transit'in iki farklı tipi, iki farklı şasisi ve iki farklı platformu olacağını belirterek, Cenevre'de dünya vitrinine çıkacak yeni Transit'in bunlardan ilki olacağını, ikinci modelin ise 2013 yılında devreye gireceğini kaydetti. Şirket Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner ise sergilenecek modelin sadece aracı tanıtıcı mahiyette olacağını söyledi. Bu yüzden içine binip inceleme şansı bulunmayacağını kaydeden Özüner, "Sergilenecek araç, dışarıdan fikir edinilmesini sağlayacak nitelikte olacak ama konsept değil, nihai ürün şeklinde olacak. İçine binip detayla incelenecek diğer versiyonlar ise büyük ihtimalle sonbaharda Paris fuarında sergilenecek." dedi.

Kaynak: Gazeteler

Bunlar da 3 ay önce yayınlanan casus fotoğrafları. Önden sanki Renault Trafic'e biraz benziyor gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

@Lukunku
    Resimleri telefon kamerasıyla çekebildim. Ve yolda resim çekerken bakanları görünce canım sıkılıyor. Yaşadığımız yer(Muğla/Dalaman) ufak olduğu için biraz resim çekerken canım sıkılıyor. Telefonun manzara modunda renk olayları biraz daha güzel , 2-3 resim çektikten sonra anca durumu fark edip düzelttim. Resimlerin genelde parlaklık ve kontrastlarıyla oynuyorum. Renkler biraz daha canlı gözükmesi için.

Telefonla bile olsa, güzel manzara peşinde olman güzel. İnşallah güzel bir fotoğraf makinan da olur, onunla daha güzel kareler yakalarsın.

Aslında alabilme imkanım var ama şuan arka plana atıyorum. Etrafımda istediğimde alabileceğim SLR makineler var. Yazın büyük ihtimalle gezerken kendisinden istiycem. Şuanlık sadece telefonla idare ediyorum.

Hafiften de olsa makro yapabiliyor kendincen.

• 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.