Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.476.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu casus fotolar hıc gozalıcı durmuo agırlıgı gıtmıs uzerınden degıısık.Sankı fıesta gıbı onu :) umarım daha ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

deri

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Direksiyonun ordaki yeşil-kırmızı büyük ihtimalle sürgülü kapıya aittir. Anlamadığım nokta vites körüğü nerede ? :)

döşemelere deri yetmemiş, onu almışlar

• acımasız kış etkisindeki yakıt durumu: 345 kuruş, asıl önemlisi litre olarak; 8,9 evet yanlış görmediniz sekiz nokta dokuz litre.

ama burada şunu hemen belirtmeliyim, bu soğukta çok sıklıkla 3 km yol, sonra 3-5 saat durma, sonra 3 km daha yol, ya da bunun aynısının 6 km lik ve 9 saatlik versiyonu. yani hep motor ısınmadan kısa mesafe kullanmak zorunda kaldım. sonuç da bu oldu haliyle. eksi derecelerde olası bir durum, artık napalım..
  • Sogukta normal_
    benımde tuzla-b.cekmece arası 3.5 saatte gıttım dur kalk trafık 20-30 la. Gelırken otobandan geldım. 25 kurus ortala yaktıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

acımasız kış etkisindeki yakıt durumu: 345 kuruş, asıl önemlisi litre olarak; 8,9 evet yanlış görmediniz sekiz nokta dokuz litre.

ama burada şunu hemen belirtmeliyim, bu soğukta çok sıklıkla 3 km yol, sonra 3-5 saat durma, sonra 3 km daha yol, ya da bunun aynısının 6 km lik ve 9 saatlik versiyonu. yani hep motor ısınmadan kısa mesafe kullanmak zorunda kaldım. sonuç da bu oldu haliyle. eksi derecelerde olası bir durum, artık napalım..

Bizim araçta aynı şekilde yola devam ediyor. Çarşı'ya gidiyorum 2-3 km sonra araba duruyor , 1-2 saat sonra geri dönüş aynı şekilde sürüş yapdığımda 50 TL ile 150 yada 140 km gördüm. Yazın ise sıcak havadan dolayı yakıt düşüyor . Havalar güzel'ken aynı şekilde 7 Lt yakıyordum en fazla...

• quote:

Bunlar da 3 ay önce yayınlanan casus fotoğrafları. Önden sanki Renault Trafic'e biraz benziyor gibi...

Alıştığımız eski TRANSIT'ler gibi bir görüntü yok, estetiğe biraz daha önem vermişler gibi ama eski TRANSIT'ler gibi dayanıklı gelmedi gözüme, sanki biraz daha narin...

Ön taraf da bana yeni kasa FIESTA'yı andırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 26 Ocak 2012; 15:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Alıştığımız eski TRANSIT'ler gibi bir görüntü yok, estetiğe biraz daha önem vermişler gibi ama eski TRANSIT'ler gibi dayanıklı gelmedi gözüme, sanki biraz daha narin...

Ön taraf da bana yeni kasa FIESTA'yı andırdı.

Hoşgeldiniz Eray bey, ben de sizin başlıkta fotoğraflarınızı bekliyordum. Yola çıktığınızı biliyor ve takip ediyordum. Gerçi bu sabah kalitesiz (!) fotoğraflar koymuşsunuz, ama size yakışan fotoğraflar herhalde sonra gelecek...
  • Daha çok plastik havasında duruyor gibi. Transite bakınca normalde zırhlı bir aracı andırıyor. Bunun normal fotoğraflarını merakla bekliyorum.
    Zırh diyince Muğla/Ortaca sanayiisine girdiğimde yanımdaki arkadaşı ordaki ustalar tanır zamanında baya ekmek yedirmişler. Bizim arabayla ile ilgili zırhlı araç mı aldın demişlerdi
  • Connectin en çok karda tutunuşunu beğeniyorum. Ağır araç, birde kış lastiği olunca çok güzel yapışıyor yola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Connectin en çok karda tutunuşunu beğeniyorum. Ağır araç, birde kış lastiği olunca çok güzel yapışıyor yola...

Aman göstermeyin Connect'inizi, sonra neme lazım nazarımız falan değer. Eski Connect'in bir iki farını görmüştük, o da xenon değişimi için. Ne içinden ne dışından tek bir fotoğraf yok. Caddy de vardı sizde. Dünya gözüyle görseydik bari ikisini de. Maşallah hiç söylemesek, gidiyor bakalım böyle...

@set; özellikle bu karlı havalarda esirgeme bizden Connect'ini...

• Kadıkoy tarafına gıdıcektım hesap uymadı kar bastırdı bende nemelazım dıyerekten bıraktım, toplu tasımaya davet edıyorum ıett 4ever

Mehmet abı msjunı gordum cevap vermıstım
  • quote:

quote:

Connectin en çok karda tutunuşunu beğeniyorum. Ağır araç, birde kış lastiği olunca çok güzel yapışıyor yola...

Aman göstermeyin Connect'inizi, sonra neme lazım nazarımız falan değer. Eski Connect'in bir iki farını görmüştük, o da xenon değişimi için. Ne içinden ne dışından tek bir fotoğraf yok. Caddy de vardı sizde. Dünya gözüyle görseydik bari ikisini de. Maşallah hiç söylemesek, gidiyor bakalım böyle...

@set; özellikle bu karlı havalarda esirgeme bizden Connect'ini...

Buralarda bi efsane var,forumda foto paylaşınca arabanın başına bişey geliyor...

Şaka bi tarafa sabah işyerimin önüne koyuyorum aracı akşama dek yerinden kıpırdamıyor, iş güç fırsatım olmuyor. İlk fırsatta foto çekerim. Caddy epey eskidi, değiştireceğiz yaza... Şu an sincanda... Bakalım yaz ola karar vere. Connectmi, caddymi bakıcaz. Aslında yazın connectin yenisi çıkacak diyorlar, otomatik vites seçeneği falan olsa süper olur. Neyle karşılacağız bilmiyorum,yaz olsun hele... İki araçtanda memnunuz. Tek isteğim var,connectin hiçbir yerine dokunmasınlar,sadece motoru yenilesinler. Connectin motoru çok eskidi, çok gürültülü, daha sessiz motor bekliyorum.

• quote:

Buralarda bi efsane var,forumda foto paylaşınca arabanın başına bişey geliyor...

Şaka bi tarafa sabah işyerimin önüne koyuyorum aracı akşama dek yerinden kıpırdamıyor, iş güç fırsatım olmuyor. İlk fırsatta foto çekerim. Caddy epey eskidi, değiştireceğiz yaza... Şu an sincanda... Bakalım yaz ola karar vere. Connectmi, caddymi bakıcaz. Aslında yazın connectin yenisi çıkacak diyorlar, otomatik vites seçeneği falan olsa süper olur. Neyle karşılacağız bilmiyorum,yaz olsun hele... İki araçtanda memnunuz. Tek isteğim var,connectin hiçbir yerine dokunmasınlar,sadece motoru yenilesinler. Connectin motoru çok eskidi, çok gürültülü, daha sessiz motor bekliyorum.

O efsaneye ben de inanmaya başladım artık. Kamyonun üç tane hasar dosyası oldu.

Siz fotoğraf yüklemiyorsunuz, ben bir fotoğraf koyayım, bakalım tanıyacak mısınız mekanı.

• quote:

quote:

O efsaneye ben de inanmaya başladım artık. Kamyonun üç tane hasar dosyası oldu.

Siz fotoğraf yüklemiyorsunuz, ben bir fotoğraf koyayım, bakalım tanıyacak mısınız mekanı.

Sen şimdi gör oraların halini...

Bugün kar yok ama her taraf buz. Yarın kar var diyorlar Ankarada... Bakalım...

• quote:

SALI günü oradaydım, biz araçları yükleyip çıktıktan iki saat sonra sağlam bir kar yağmış, bereket ona yakalanmadık.
  • Evet ankara da dün acayip kar vardı.

Zincirim olmasa dağın başında kalacaktım

• quote:

quote:

SALI günü oradaydım, biz araçları yükleyip çıktıktan iki saat sonra sağlam bir kar yağmış, bereket ona yakalanmadık.

Hocam benim bazen kamyona ihtiyaç oluyor, telefonunu göndersene bana pm den...Yüküm olunca rahatsız ederim.
  • arkadaşlar 2012 model o aldıgım 110 glx connectime kaput koruma yaptırmaya karar verdim ankara lummar bayisi olan çagrı yapıya gittim 200.00 tl ye anlaştık kaputa ve çamurluk kenarlarına lummar marka kaput koruma malzemesi uygulandı iş bittikten sonra en az 6 yerde maket bıçagı yarası gördüm bunlar bu işi en iyi yapanlarsa başkalarını düşünemiyorum kaput koruma düşünen varsa maket bıçagı çiziklerinede razı olacak paranızla boyayı çizdirmeyin burakın kazara taş deysin nokta iz olur benin araçta bir çamurlutta 9 cm bıçak cizigi var düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından paylaşmak isyedim saygılar
  • Pekı bu olayı ıletmedınız mı
  • Amerika'da ikinci el, kullanılmış ve satışa sunulmuş Connect'ler...

• 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.