Bildirim
ford connect rahat mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugcan51
merhaba arkadaşlar ramazandan sonra 2.el ford connect almayı düşünüyoruz ford connect rahat bir arabamı uzun yollar için ideal mı konfor için nasıl parçalar alınmalı ortalama ne kadar yakıt yakar bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
rahat bir arabamı diye sormuşsunuz ; evet bence çok rahat sanki jeep kullanuyor gibi hissediyordunuz kendinizi , konfor demişsiniz ; binek araçlardaki kadar konforlu değil ama onlarıda arastmayacak derecede konforlu diyebiliriz , bende 110 luk glx var şehir içi 7.1 litre tüketimi oldu , uzun yol için ideal bir araç hiç sıkıntısı olmaz.
Bence tek sorunu ; motor sesini biraz fazla içeriye alması.
saygılar . -
1.6 90'lık 2006 model dizel var bizde. böyle, bir eli köyde veya ailesi geniş olanlar için müthiş. akıl almayacak yükleri alabiliyorsunuz. arka bagaj dolu arabaya çocuklarda dahil olmak üzere 14 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. ezildik falan ama sonuçta gittik yani. aracın sürüşü, frenleri falan mükemmel, fakat araç yüksek olduğundan, binek araçlar alçakta kalmakta bu yüzden binekleri sürmekte alışmanız lazım.
yol tutuşu olsun komforu olsun, güvenliği olsun gayet güzel. ailecek yayıla yayıla sıkılmadan uzun yol yapabilirsiniz. 6 yıl oldu 100,000'e yaklaştık düzenli servise götürdük onun dışında bize öyle harici tek kuruş bir masraf çıkarmadı.
araç doblo kadar seri değil ve çabuk kaçamıyor. ama doblo connect kadar güvenli ve sağlam değil. connectte sanki tank sürüyorsunuz. beygiri yüksek olanları almanızı tavsiye ederim. otobanda max. 140 gördüm.
sonuç olarak tavsiye edeceğim bir kamyonet. binek araba merakım olmasa kendime de alırım. lakin ortalama 22krş falan yakıyore.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersiiin09
1.6 90'lık 2006 model dizel var bizde. böyle, bir eli köyde veya ailesi geniş olanlar için müthiş. akıl almayacak yükleri alabiliyorsunuz. arka bagaj dolu arabaya çocuklarda dahil olmak üzere 14 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. ezildik falan ama sonuçta gittik yani. aracın sürüşü, frenleri falan mükemmel, fakat araç yüksek olduğundan, binek araçlar alçakta kalmakta bu yüzden binekleri sürmekte alışmanız lazım.
yol tutuşu olsun komforu olsun, güvenliği olsun gayet güzel. ailecek yayıla yayıla sıkılmadan uzun yol yapabilirsiniz. 6 yıl oldu 100,000'e yaklaştık düzenli servise götürdük onun dışında bize öyle harici tek kuruş bir masraf çıkarmadı.
araç doblo kadar seri değil ve çabuk kaçamıyor. ama doblo connect kadar güvenli ve sağlam değil. connectte sanki tank sürüyorsunuz. beygiri yüksek olanları almanızı tavsiye ederim. otobanda max. 140 gördüm.
sonuç olarak tavsiye edeceğim bir kamyonet. binek araba merakım olmasa kendime de alırım. lakin ortalama 22krş falan yakıyore.
kardes sen connecti tarif etin yoksa dobloyumu..
1- 1.6 demişin o dobloda var heralde 1.8 olacak connectte
2-doblo kadar seri değil demisin yanlış dobloyu yağlamısın
3-doblo konforlu connectte konfor diye bişey yok
4-doblo zaten en fazla 140 yapar connect 185 görmüşlüğum var
-
110 ps GLX kullanıcısıyım.Konfor'dan şahsen pek memnun değilim,özellikle arkadaki yolcular için tam bir hüsran.Performansından gayet memnunum,araç düz yolda rahatlıkla 200km/h+ görüyor sıkıntı yok.Hızlanması da idare eder kasa biraz ağır. Yedek parça ucuz denilebilir,zaten servise pek uğramazsınız bakımlar dışında.Sağlam bir araç. -
Konfor beklentiniz varsa, özellikle arkadakiler için eziyet olur uzun yolculuklar başka araç bakın derim hatta bu sınıftan uzak durun.. -
Bir panelvan/kombi tipi arabaya göre konforlu sayılır ama koltuklarını sevmiyorum nedense .
Doblo'nun koltuklar daha rahat sanki.
-
2007 moedel 110ps glx connecttimiz var çok memmnunuz araçtan fakat satıp memleketten ev alma planlarımız arabamız temiz 2007 model 27000 km de masrafsız temiz kullanılmıştır.Connect almaya karar verirseniz aklınızda bulunsun 532 454 40 61 -
connectte konfor diye birşey yok, bindim biliyorum. konfor istiyorsan düşünmeden caddy al. -
bende ford connect 2008 var 110 beygır gucunde konfor arabası degıl... ama suana kadar cok memnunum araba canavar rampa dınlemıor aha :D -
Ticari araç için gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 11 Ocak 2013; 21:59:23 > -
evet 51 hemşerim koltukları geniş ve rahat 1 araçtır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayerdox
evet 51 hemşerim koltukları geniş ve rahat 1 araçtır..
Sen koltukları geniş ve rahat bir araca binmemişsin.. -
Connectle doblo kasa olarak bile kıyas edilemez bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: halil_20
Yeni kasasını çok övüyorlar bakalım
Eğer ki arkası yine makaslıysa kaderi aynı olur.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Yeni kasasını çok övüyorlar bakalım
Eğer ki arkası yine makaslıysa kaderi aynı olur..
İlk bakışta teknik özelliklerinden daha çok kasa tipi gözüme takılıyordu. Ama zaten bu özellikleri ve yakıt tüketimini değiştirmedilerse şimdiki güncel kasaya devam
Ben konfor bakımından demiştim..
-
2008 model 110 luk connect 43000 de full orijinal aksesuarlı. 24950 tl ye satıcam ilgilenenler 05338100787 den ulaşabilirler. 104121769 Sahibinden de resmi var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X