Şimdi Ara

FORD CONNECT TRACK CD ÇALMA SORUNU VAR ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENDE FORD CONNECT VAR ARACIM TRACK CD'LERİ ÇALMIYOR. BAZEN 1. PARÇAYI BOZUK ÇALIYOR KALAN ŞARKILARI HİÇ ÇALMIYOR. Bİ TÜRLÜ ANLAM VEREMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ

• kardes aynı sorun bendede var arac sadece track cd leri çalıyor mp3 çalamazsın yani maksımum şarkı sayın 20 ve track olarak cekilmiş cd olmalı
  • MP3 ÇALMADIĞINI BİLİYORUM ZATEN SORUN TRACK ÇALMAMASI ŞÖYLE ANLATAYIM CD'Yİ TAKINCA 1. TRACK PARÇAYI BOZUK ÇALIYOR KALAN PARÇALARI ÇALMIYOR.
  • hocam fazla parça sayısı çekmişsiniz :) 18 şarkı cekseniz yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominivacikomşi

BENDE FORD CONNECT VAR ARACIM TRACK CD'LERİ ÇALMIYOR. BAZEN 1. PARÇAYI BOZUK ÇALIYOR KALAN ŞARKILARI HİÇ ÇALMIYOR. Bİ TÜRLÜ ANLAM VEREMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ

slm.
    çalmadığı cd'ler orjinal değilde pc'de yazma ise
    yazımı nero ile yapıp yazarken audio cd seçeneğini seçip en fazla 17-18 şarkı yazarsanız bir sıkıntı olmuyor.
    lakin orjinalleride çalmıyorsa lazer kirli yada bozulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

BENDE FORD CONNECT VAR ARACIM TRACK CD'LERİ ÇALMIYOR. BAZEN 1. PARÇAYI BOZUK ÇALIYOR KALAN ŞARKILARI HİÇ ÇALMIYOR. Bİ TÜRLÜ ANLAM VEREMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ

slm.
    yazımı nero ile yapıp yazarken audio cd seçeneğini seçip en fazla 17-18 şarkı yazarsanız bir sıkıntı olmuyor.

HMM DİYELİM LAZER KİRLİ VEYA BOZULDU NE YAPMALIYIM. ARKADAŞLAR 1 AYDIR ARABA BU HALDE BIKTIM ARTIK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

slm.

HMM DİYELİM LAZER KİRLİ VEYA BOZULDU NE YAPMALIYIM. ARKADAŞLAR 1 AYDIR ARABA BU HALDE BIKTIM ARTIK

slm.
    ilkönce bence bi elektronikcide lazeri temizlet.
    eğer sorun devam ediyorsa sakın lazeri değiştirme işine felan girme asla verim alamazsın 2 gün çalar 3. gün yine sapıtır.
    yeni cihaz al. mümkünse kartlı yada usb'li birdaha cd eziyeti çekmezsin.
    kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ANLIYORUM PEKİ BU OKUYUCUYU TEMİZLEMEK İÇİN CD VARMIŞ UÇLARI TARAKLI ONLARLA DÜZELMEZ Mİ ACABA?
  • quote:

ANLIYORUM PEKİ BU OKUYUCUYU TEMİZLEMEK İÇİN CD VARMIŞ UÇLARI TARAKLI ONLARLA DÜZELMEZ Mİ ACABA?

slm.
    onlar pek bir işe yaramıyor. aracın cd'si çekmeceli olsa bi nebze iş görür ama.
    cd kızak sistemi ile aldığı için cd'nin ucundaki solisyon ve tarak eziliyor.
    ama yinede bir denemekte fayda var.
  • ANLADIM ÇOK TEŞEKKÜRLER YARDIMINIZ İÇİN İNŞALLAH FAZLA BİŞEY TUTMAZ TAMİRİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.