Şimdi Ara

FORD COURİER 16 TDCİ TİTANİUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok istiyorlarmış hocam . Mavi veya kırmızı renk almaya bak . Gerçekten güzel gösteriyor aracı . Valla bizim akrabada var önceden 1.5 clio 65 lik vardı araçtan memnun tek eksisi rüzgardan etkilenmesi o da yüksek olduğu için ben de kangoo var courier ile 200 km yol yaptım herhangi bir eksi görmedim araçta . Orta halli aileler için uzun süreli kullanılacak bir araç . Otoparkın sohbet kısmında konu var orda 1-2 tane kullanıcı var onların yorumlarına da bak hocam .

@ozgur_gs_91 Hocam ruhsatta kamyonet olarak yazsada vergide panelvan olarak geçer hatta plaka sorgulamada falan BB van yazar . Kapalı kasa olanlar transit courier oluyor ticari kullanım odaklı versiyonlar .Camlı van da tourneo olan binek odaklı versiyon . Eğer arkadaş tourneo courier alırsa çift sürgülü camlı var veya bb van yazarlar . Kullanım tipine de hususi yazılır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Size birkaç sorum olacak
    1.Titaniumda hız kontrol özelliği var titanium plusta buna ek olarak hız ayarlıyıcı varmıs bu nedemek oluyor yanı tıtanıum aracta hızı 90 km ye ayarlayıp gaz pedalına basmadan sabit hızda gidebiliyormuyuz
    2.Aracınızda rüzgar sesi var mı ayrıca A sütünuyla konsolun birleştiği kısımda ayrılma oluyormus bu durum sızdede olustu mu?
    3.Aracın sızın tespıt etııgınız bır kronık sorunu yada şu olmasaymıs yada şu olsaymış dıyebılecıgınız bır yanı var mı ?
    4.Yakıt tüketim oranları nedir ve siz memnunmusunuz.
    5.Arka koltukta 3 kişi rahat bir şekilde oturabiliyor mu ?
    6.Aracın radyatör fanıyla alakalı olumsuz bir durum var mı?
    7.burada 1.6 bir otomobilin vergisi 945 tl fakat 1.6 kamyonetin 1286 tl az dediğiniz fark bumu yada bu araçın mtv si panelvan olarak mı ödeniyor çünkü oda 945 tl.

Ben cevaplayayım.Aracım Courier titanium.

1. Titaniumda hız sabitleyici var istediğin hıza sabitleyip gidebilirsin hatta gaza basmadan düğmeden gaz verip hızlanabilir veya yavaşlayabilirsin. Plus versiyonunda olan hız limitleyicisi olabilir tam bilgim yok.
    2. Ayrılma yok ancak 100 kmden sonra rüzgar sesi alıyor.
    3. Sorun mu bilemem ama klimayı çalıştırınca örneğin camı buğu için ısıtmak istiyorsanız eğer önce tüm ızgaralardan soğuk hava üflüyor sonra ayarlanan yöne havayı veriyor. Can sıkıcı birşey. Bir de araç 1. viteste hantal biraz.
    4. Yakıt tüketimi gaza basmadıkça çok ekonomik. Ancak basarsanız illaki yakar.
    5.Araç ruhsatta 4 kişilik olarak geçiyor ve arka koltuğun ortasında çıkıntılı bir sünger var. 3 kişi oturunca kimi yumuşak rahat diyor kimi de rahatsız edici diyor.
    6. Fan problemi yaşamadım.
    7. Aracın yıllık mtvsi 945 tl

• 2014 12 ayinda arkadasim deluxe modelini aldi. aracin ici genis ve ferah. Bagaj hacmi yeterli. Yakit tuketimi km 6lt civari. Simdiye kadar tek sorunu arka camin tirnaklarinin yerinden cikmasi. Bu fiyata alinabilecek en kaliteli araclardan birisi oldugunu dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    vaadettiği 3.6 lt gibi değerler imkansız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam vergi diliminde panelvan olarak geçer . Bu fiyata bu dolulukta binek araç yok zaten . Birde binek versiyonun fiyatını alın arada çok fark yoksa binek almaya çalışın . 2.el de falan elinizden daha rahat çıkar . A sütunundaki parçaya dikkat et hatta otopark sitesinin incelemesi var onu izle aklında şüphe olmasın . Kelebek camlarına silikon çekiyorlarmış onu bir araştır . Eğer bu tarz araçlardan kullanmadıysan rüzgar sesi fazla gelebilir .

ruhsatta kamyonet yazıyor fakat vergiyi alırken panelvan olarak yüksek oranda alıyorlar öyle mi, bugün oto pazarında araçların ruhsatlarına baktığımda kamyonet yazıyordu ama vergisini sorduğumda ilgili kişi olmadığından öğrenemedim.
    kamyonet diye alıyorlarsa daha ucuz yok eğer panelvan diye alıyorlarsa ki o zaman bu işte bir saçmalık var yani ruhsatta kamyonet yazsın ama vergisi panelvan olsun

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam devlette hangi iş doğru düzgün işliyor ki Ruhsetta camlı van veya kamyonet yazar . Ama vergi panelvan vergisi olur . Bu yine iyi hocam kamyonet vergisi alınsaydı kimse bu araçları tercih etmezdi . Otomobil altyapısını kullanıp panelvan vergisi diye ayrı seçenek çıkarmada saçma madem öyle birşey çıkıyor bu seferde ötv yi fazla ödeyip otomobil ruhsatlı almayı neden tercih sebebi yapıyorsun ? Kamyonet yazıyorsa panelvan vergisi alırlar hocam .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.