Şimdi Ara

FORD COURİER 16 TDCİ TİTANİUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford courier titanium için 45250 fiyat aldım aracı almak üzereyim son kez size sormak istedim bu fiyatta alabileceğim bu araca göre daha mantıklı bir araç var mı binek olarak kullanacağım ticari bir amaçla kullanılmayacak araç.Benzili yada dizel olması önemli değil daha ekonomik yada daha kaliteli araç tavsiyeleriniz bekliyorum.

• Bu fiyata bu donanimda alabileceğin binek bir araç yok. Ufak tefek dezavantajlarla binek araç konforunu aratmayacak donanimli dizel bir araç aliyorsun. Fiyat da uygun bence kaçırma.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Aracın dezavantajarı nedir ?
    Şunu öğrenmek istiyorum aracın şehiriçi hız sınırı otomobillerle aynımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray_16 -- 17 Mart 2015; 14:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Aracın dezavantajarı nedir ?
    Şunu öğrenmek istiyorum aracın şehiriçi hız sınırı otomobillerle aynımı?

Hız sınırları farklı internetten arattır bulursun. Her sene muayene, daha yüksek mtv, istanbuldaysan 1. Köprüden geçememe Dezavantajlari var
    bayide sordugumda mtv nin 6 aylık 472 tl olduğunu söyledi zaten fiyatı hesaplarken 472 tl yıde hesaba kattı gib sitesinden baktıgımda kamyonetlerin mtvsi 1286 tl olarak geçiyor kafam karıştı açıkçası. acaba ruhsatta panel van olarak mı geçiyor yada farklı bşr durummu var
  • quote:

Ford courier titanium için 45250 fiyat aldım aracı almak üzereyim son kez size sormak istedim bu fiyatta alabileceğim bu araca göre daha mantıklı bir araç var mı binek olarak kullanacağım ticari bir amaçla kullanılmayacak araç.Benzili yada dizel olması önemli değil daha ekonomik yada daha kaliteli araç tavsiyeleriniz bekliyorum.

Cok saglam indirim almissin 5 bin listeden indirim neredeyse o kadar indirim nasil aldiniz
  • Sifir km alan arkadasim aracında olan sanziman arizasi nedeniyle nedeniyle aracini teslim almadi. Bu araçlarda genel bir sorun olduğu söylenmiş otosan tarafından sorun çözüldüğünde servise cagiracaklarini söylemişler. Arkadasta araci bu haliyle almayacagini belirtmiş, ayrıca aracin döşeme, arka Kapi ve kapida olan camin tam yerine oturmadigini söyledi.
  • lexus kullanıcısına yanıt
    liste fiyatından araç alan birini hiç göremedim bu ülkede hocam zaten aracı peşin almak istersen 47700 tl ye hemen bırakıyorlar bunun üzerine tedarikçi indirimi birazda pazarlık teknikleri ile bu fiyatı verdiler.
  • quote:

liste fiyatından araç alan birini hiç göremedim bu ülkede hocam zaten aracı peşin almak istersen 47700 tl ye hemen bırakıyorlar bunun üzerine tedarikçi indirimi birazda pazarlık teknikleri ile bu fiyatı verdiler.

Anldim hocam arac kamyonet olarak geçiyor hiz limitleri düşük her yere giremiyor ancak cok iyi donanimlari var bence
  • Mtv zaten 1.6 araçla aynı sayılır çok fark yok diğer kısımllar önemli senede 1 muayne egzoz filan yapılıyo. Hız limitinde şimdiye kadar fark görmedim ben normalde otomobil 90 la gidiceği yerde 90 gidiyorum radar varken biri durdurupta ceza yazmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Mtv zaten 1.6 araçla aynı sayılır çok fark yok diğer kısımllar önemli senede 1 muayne egzoz filan yapılıyo. Hız limitinde şimdiye kadar fark görmedim ben normalde otomobil 90 la gidiceği yerde 90 gidiyorum radar varken biri durdurupta ceza yazmadı.
    daha mantıklı olanı fiesta , ticari olarak kullanmayacaksanız neden minibüs gibi araç alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 17 Mart 2015; 15:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbzn061

Sifir km alan arkadasim aracında olan sanziman arizasi nedeniyle nedeniyle aracini teslim almadi. Bu araçlarda genel bir sorun olduğu söylenmiş otosan tarafından sorun çözüldüğünde servise cagiracaklarini söylemişler. Arkadasta araci bu haliyle almayacagini belirtmiş, ayrıca aracin döşeme, arka Kapi ve kapida olan camin tam yerine oturmadigini söyledi.

Nasil bir arizasi vardi acaba sakıncası yoksa bilgilendirme açısından yazabilir misiniz?
  • fiestanın iç hacmiyle bu aracın iç hacmi birmi çok daha ferah olduğu için tercih ettim
  • quote:

bayide sordugumda mtv nin 6 aylık 472 tl olduğunu söyledi zaten fiyatı hesaplarken 472 tl yıde hesaba kattı gib sitesinden baktıgımda kamyonetlerin mtvsi 1286 tl olarak geçiyor kafam karıştı açıkçası. acaba ruhsatta panel van olarak mı geçiyor yada farklı bşr durummu var

Bayinin söylediği doğru rakam. Mtv fazla derken alt dilimden ödemeye daha geç başlıyorsun dolayısıyla sene hesabina vurduğunda daha cok vergi Ödeyeceksin.
  • Bu paraya sıfır km bu donanımda bir araç zaten yok.titanium plus olursa tadından yenmez.otopark'ın test videosunu izlerseniz zaten almaya kesin karar verirsiniz
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Size birkaç sorum olacak
    1.Titaniumda hız kontrol özelliği var titanium plusta buna ek olarak hız ayarlıyıcı varmıs bu nedemek oluyor yanı tıtanıum aracta hızı 90 km ye ayarlayıp gaz pedalına basmadan sabit hızda gidebiliyormuyuz
    2.Aracınızda rüzgar sesi var mı ayrıca A sütünuyla konsolun birleştiği kısımda ayrılma oluyormus bu durum sızdede olustu mu?
    3.Aracın sızın tespıt etııgınız bır kronık sorunu yada şu olmasaymıs yada şu olsaymış dıyebılecıgınız bır yanı var mı ?
    4.Yakıt tüketim oranları nedir ve siz memnunmusunuz.
    5.Arka koltukta 3 kişi rahat bir şekilde oturabiliyor mu ?
    6.Aracın radyatör fanıyla alakalı olumsuz bir durum var mı?
    7.burada 1.6 bir otomobilin vergisi 945 tl fakat 1.6 kamyonetin 1286 tl az dediğiniz fark bumu yada bu araçın mtv si panelvan olarak mı ödeniyor çünkü oda 945 tl.

fazla mtv dedikleri 6 senede alt dilime geçmekmiş şimdi anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Bu paraya sıfır km bu donanımda bir araç zaten yok.titanium plus olursa tadından yenmez.otopark'ın test videosunu izlerseniz zaten almaya kesin karar verirsiniz
    Hocam vergi diliminde panelvan olarak geçer . Bu fiyata bu dolulukta binek araç yok zaten . Birde binek versiyonun fiyatını alın arada çok fark yoksa binek almaya çalışın . 2.el de falan elinizden daha rahat çıkar . A sütunundaki parçaya dikkat et hatta otopark sitesinin incelemesi var onu izle aklında şüphe olmasın . Kelebek camlarına silikon çekiyorlarmış onu bir araştır . Eğer bu tarz araçlardan kullanmadıysan rüzgar sesi fazla gelebilir .
  • saldıray_16 kullanıcısına yanıt
    Bende courier yok başka bir ticari araç var. Mtv si kamyonet üzerinden ödenir kapalı kasa kamyonel veya camlı van filan geçebilir tam nasıl yazdıklarını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam vergi diliminde panelvan olarak geçer . Bu fiyata bu dolulukta binek araç yok zaten . Birde binek versiyonun fiyatını alın arada çok fark yoksa binek almaya çalışın . 2.el de falan elinizden daha rahat çıkar . A sütunundaki parçaya dikkat et hatta otopark sitesinin incelemesi var onu izle aklında şüphe olmasın . Kelebek camlarına silikon çekiyorlarmış onu bir araştır . Eğer bu tarz araçlardan kullanmadıysan rüzgar sesi fazla gelebilir .

otoparkın incelemesini izledim genel anlamda başarılı bulmus ama benım ıcın kullanıcıların yorumları cok önemli. binek model için artı 12000 tl istiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.