Şimdi Ara

Ford Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ailece kullanabilmek için Panelvan tipi Ford Courier aracıma arka koltuk takmak istiyorum. Antalya'da baktım, üçlü öne katlanır koltuk için 900-950 TL fiyat söylüyorlar. Koltuğun bağlantısını kendim de yapabilirim. Antalya dışında daha uygun fiyatlarla güvenilir koltuk imalatçısı ya da satıcısı önerebilir misiniz lütfen!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Courier'nıza Arka Koltuk Takmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Ford Courier, kullanışlı ve dayanıklı bir araçtır ve arka koltuk takmak, taşıma kapasitesini ve çok yönlülüğünü artırabilir. İşte Ford Courier'nıza arka koltuk takma hakkında bilmeniz gerekenler:

Uygunluk

Ford Courier arka koltukları, tüm model yıllarına uygun değildir. 2014 yılından sonra üretilen Courier modellerinde genellikle arka koltuk takma seçeneği mevcuttur.

Malzemeler

Arka koltuk takımı, koltukların kendileri, montaj braketleri ve donanım dahil olmak üzere çeşitli bileşenlerden oluşur. Ford yetkili satıcısından veya güvenilir bir yedek parça tedarikçisinden orijinal ekipman (OEM) parçalar kullanılması önerilir.

Fiyatlandırma

Ford Courier arka koltuk fiyatlandırması, modele, donanıma ve pazar konumuna göre değişir. Tipik olarak, bir arka koltuk takımının maliyeti, işçilik maliyetleri hariç, 1.000 TL ile 2.000 TL arasında olabilir.

Kurulum

Arka koltuk takılması genellikle deneyimli bir teknisyen tarafından gerçekleştirilmesi gereken karmaşık bir işlemdir. Kurulum, koltukların montaj braketlerine sabitlenmesini, kabloların bağlanmasını ve döşemelerin takılmasını içerir.

Sonradan Açma

Bazı Courier modelleri kapalı kasa (van) olarak üretilir ve arka koltuk takma seçeneği yoktur. Bu durumlarda, yetkili bir Ford bayisi veya modifiye atölyesi, aracınıza sonradan arka koltuk açma işlemi gerçekleştirebilir.

Arka Koltuk Sökme

Arka koltukları sökmek, temizlik, bakım veya onarım için gerekli olabilir. Arka koltuk sökme işlemi, genellikle koltukların montaj braketlerinden çıkarılmasını ve bağlantı kablolarının sökülmesini içerir.

Ford Courier'nıza arka koltuk taktırarak çok yönlülüğünü artırabilir ve yolcu taşıma kapasitesini yükseltebilirsiniz. Uygunluk, malzemeler, fiyatlandırma, kurulum ve sökme işlemleri hakkında bilinçli bir karar vermek için bu kılavuzu dikkatlice inceleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Allah korusun bir kaza anında sıkıntı çıkar.Bence bulaşmayın.
  • Uyarınız için çok teşekkür ederim. Sizin mesajınızdan sonra biraz araştırma yaptım, bu tür işlerde koltuğun sağlamlığı yanında araca bağlantısı da çok çok önemliymiş. Koltuk ne kadar sağlam olursa olsun, taban bağlantısı sağlam olmazsa bir kaza anında üzerindeki yolcularla birlikte koltuk yerinden çıkıp öne fırlayabilirmiş. Bu durumda iyi bir koltukçu bulmak yeterli olmayacak, taban baglantisini da sağlam yapacak bir yöntem gerekli.

Sanırım konuyu detaylı bir şekilde araştırmadan koltuk taktirmayacagim. Konuyla ilgili önerisi olan arkadaşlar bilgi gonderebilirlerse çok sevinirim. Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panelvanı sat camlı courier veya başka ticari al

• ruhsata işlettirmeniz lazım o koltuğu. bunun içinde mühendislik firmalarından birine gidip onaylattırmanız lazım vs. uzun iş.
  • Peki araca camı nasıl takacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frm8540

Uyarınız için çok teşekkür ederim. Sizin mesajınızdan sonra biraz araştırma yaptım, bu tür işlerde koltuğun sağlamlığı yanında araca bağlantısı da çok çok önemliymiş. Koltuk ne kadar sağlam olursa olsun, taban bağlantısı sağlam olmazsa bir kaza anında üzerindeki yolcularla birlikte koltuk yerinden çıkıp öne fırlayabilirmiş. Bu durumda iyi bir koltukçu bulmak yeterli olmayacak, taban baglantisini da sağlam yapacak bir yöntem gerekli.

Sanırım konuyu detaylı bir şekilde araştırmadan koltuk taktirmayacagim. Konuyla ilgili önerisi olan arkadaşlar bilgi gonderebilirlerse çok sevinirim. Selamlar...

Hocam çünkü forumda kazası vardı.Arkaya takma koltuk takan Doblo kaza yapıyor.Arkadaki yolcular ve koltuk dahil hop öne gidiyor.Olan sürücü ve ön yolcuya oluyor.Satın aracı camlı olanı alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yetkili servis yapıyordur belki bi görüşün isterseniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nihayet tam istediğim gibi bir koltuk buldum ve montajını da çok sağlam bir şekilde yaptırdım. Koltuğun döşemesi ön koltuklarla aynı oldu. Hem görünümü hem kalitesi hem de fiyatı bana çok uygun geldi. Ayrıca firma yetkilisi de çok ilgili biri, panelvan aracına koltuk taktırmak isteyenlere tavsiye ederimwww.intero.com.tr sitesini mutlaka ziyaret etsinler.

Merak edenler olabilir diye aracımın koltuklu resimlerini de aşağıda gönderiyorum. Ford Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorum

• frm8540 F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. sürgülü kapıların sacını kestirip cam da taktırdınız bu arada değil mi? ruhsata işlettirdiniz mi?
  • Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin

• Emniyet kemeri taktırmak aklınıza gelmedi mi?
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

Sürgülü kapılar zaten camlıydı, yalnızca arka taraftaki camlar kapalı. Ruhsata işletme durumları epeyce karışıkmış, bu yüzden arka camları açtırmaya gerek duymadım. Şimdilik ruhsata işletmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnedim

Emniyet kemeri taktırmak aklınıza gelmedi mi?

Aslında koltuğun siparişiyle ilgili görüşürken intero'dan küçük bir fiyat farkı ile emniyet kemeri de takabiliriz dediler fakat koltuk heyecanı ile kemerlerin siparişini unuttuk. Koltuk geldikten sonra aklımıza geldi ama biraz geç kalmıştık. Şimdi burada bakacağız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim. Selamlar
  • quote:

Arkadaşlar nihayet tam istediğim gibi bir koltuk buldum ve montajını da çok sağlam bir şekilde yaptırdım. Koltuğun döşemesi ön koltuklarla aynı oldu. Hem görünümü hem kalitesi hem de fiyatı bana çok uygun geldi. Ayrıca firma yetkilisi de çok ilgili biri, panelvan aracına koltuk taktırmak isteyenlere tavsiye ederimwww.intero.com.tr sitesini mutlaka ziyaret etsinler.

Merak edenler olabilir diye aracımın koltuklu resimlerini de aşağıda gönderiyorum. Ford Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorumFord Courier Aracıma Arka Koltuk Taktırmak İstiyorum

Hocam öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Ben de Ford Connect panelvan aracıma koltuk taktırmak istiyorum. Sizin aracın koltuğunu çok beğendim ve bahsettiğinizwww.intero.com.tr sitesini inceledim. Sitede benim aracıma da uygun bir koltuk buldum ve almak istiyorum. İlgili arkadaş ödemeyi kredi kartıyla veya havale yoluyla peşin olarak yapmam gerektiğini söyledi. Koltuğu ancak ödemeyi yaptıktan sonra gönderiyorlarmış veya Bursada işyerinde teslim ediyorlarmış, isterseniz gelip buradan teslim alabilirsiniz dediler. Siz de bu şekilde ödemeyi peşin mi yaptınız, koltuğu gidip Bursadan mı aldınız yoksa ödemeden sonra söyledikleri gibi koltuğunuzu adrese mi gönderdiler. Ödemeyi gönderdikten sonra sıkıntı yaşarmıyım diye öğrenmek istiyorum.

• Reklam koktu.

2016 dobloya göre 3. Sıra koltuk var mı? Yapalım şunu 7 kişilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 16 Mayıs 2017; 22:41:20 >
  • hsn046 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım, 19 Mayıs tatilinden yararlanarak küçük bir şehir dışı kaçamak yaptık. Bu sebeple mesajınıza biraz gecikmeli cevap verebiliyorum, lütfen kusura bakmayın.

Ben ödemeyi kredi kartı ile yaptım. İki gün sonra kargoya veririz demişlerdi. Nitekim, koltuğum üçüncü gün elime sorunsuz olarak geçmişti. Ama yine de de takdiri size bırakıyorum.
  • senged kullanıcısına yanıt
    Bu forumun amacı zaten bilgi, tavsiye, memnuniyet veya memnuniyetsizlikleri paylaşmak değil midir?
  • quote:

Bu forumun amacı zaten bilgi, tavsiye, memnuniyet veya memnuniyetsizlikleri paylaşmak değil midir?

Hayırlı olsun Hocam.Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 22 Mayıs 2017; 18:24:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.