Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 Test Sürüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Motor vasat, malzeme ve işçilik kalitesi vasat, tok bir hisse sahip değil, iç mekan fazla con con, dar ve karanlık. Donanım zayıf. Tek esprisi sürüş hissi o da zayıf atmosfeirk motorlarla ne sürüş hissi verecekse. Sınıfında polonun hayli gerisinde ve hem iç hem dıştan yüzü artık çok eskidi. Yeni fiestanın bir an önce ülkemiz pazarında satılması lazım artık. Bu sınıfta yenilenen modelerle rekabet iyice kızışacak.

POLO ;

Uzunluk 3970 mm.
    Genişlik 1682 mm.
    Yükseklik 1462 mm.

Fiesta ;

Uzunluk 4040 mm.
    Genişlik 1734 mm.
    Yükseklik 1483 mm.

Bu varan 1.

2- Motor vasat demişsiniz o motor 1.25 atmosferikler arasında performans yakıt ve sorunsuzluk konusunda lider sayılır.

Varan 3. Polo'nun Trendline donanıma nazaran Trend x donanım daha doludur inceleyebilirsiniz. Malum Polo zamanında kapı kollarını bile boyasız satmıştır.

Varan 4. Polo'nun dış tasarımı kusura bakmayın ama Fiesta'nın gerisinde. Makyaj yaptık diye çıta koyup piyasaya sürdüler Polo'yu. Fiesta ise makyajda hem motor hem donanım hem dış görünüş değişikliğine gitti.

Varan 5. Yeni Fiesta ne kadar piyasayı sallar bilemem. Fakat Fiesta 2009 da çıktığında çağının ilerisinde bir tasarım sunarak liderliği rahatlıkla almıştı. Yenisinin de ciddi rekabet yaratacağı aşikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Motor vasat, malzeme ve işçilik kalitesi vasat, tok bir hisse sahip değil, iç mekan fazla con con, dar ve karanlık. Donanım zayıf. Tek esprisi sürüş hissi o da zayıf atmosfeirk motorlarla ne sürüş hissi verecekse. Sınıfında polonun hayli gerisinde ve hem iç hem dıştan yüzü artık çok eskidi. Yeni fiestanın bir an önce ülkemiz pazarında satılması lazım artık. Bu sınıfta yenilenen modelerle rekabet iyice kızışacak.

POLO ;

Uzunluk 3970 mm.
    Genişlik 1682 mm.
    Yükseklik 1462 mm.

Fiesta ;

Uzunluk 4040 mm.
    Genişlik 1734 mm.
    Yükseklik 1483 mm.

Bu varan 1.

2- Motor vasat demişsiniz o motor 1.25 atmosferikler arasında performans yakıt ve sorunsuzluk konusunda lider sayılır.

Varan 3. Polo'nun Trendline donanıma nazaran Trend x donanım daha doludur inceleyebilirsiniz. Malum Polo zamanında kapı kollarını bile boyasız satmıştır.

Varan 4. Polo'nun dış tasarımı kusura bakmayın ama Fiesta'nın gerisinde. Makyaj yaptık diye çıta koyup piyasaya sürdüler Polo'yu. Fiesta ise makyajda hem motor hem donanım hem dış görünüş değişikliğine gitti.

Varan 5. Yeni Fiesta ne kadar piyasayı sallar bilemem. Fakat Fiesta 2009 da çıktığında çağının ilerisinde bir tasarım sunarak liderliği rahatlıkla almıştı. Yenisinin de ciddi rekabet yaratacağı aşikar.

Madem kıyas yapmak istiyorsunuz detaya girelim.

1. Dış mekan ölçüsüne bakıp iç mekan ölçü kıyası mı yapıyorsunuz? Açın bakalım iç mekan ölçülerini, interior dimensions diye. Ki onları bile yanlış almışsınız, fordun sitesinde verdiği ölçüsü 3969 boy misal, polo 3972 misal. Polo arka diz mesafesi daha fazla, bagaj hacmi daha fazla.
    2. Lider falan değil 1,25 tırt bir atmosferik motor fanatiklik yapmayın. Hangi marka koyarsa koysun vw, honda, kia, hyundai, ford fark etmez böyle motor tırt işte. Atmosferikte 1.6 altı motor vasat kalır. Bu modelde de farklı değil.
    3. Fiestanın en dolusunda bile arkada disk fren yok, geçtim önü, arka park sensörü gibi temel özellikler bile yok. Poloda lounge'ı geçelim ki ezer, all star donanım bile titanium ile kıyas kabul etmeyecek seviyede yüklü.
    4. Polonun da fiestanın da tasarımları eski ve kötü, ikisi de yenileniyor.
    5. Fiestanın malzeme kalitesi poloyla aynı demiş bir arkadaş güldüm. Bir lounge polonun içine otursun, sonra fiesta titanium'a otursun aynı şeyleri söyleyebilecek mi bakalım. Poloda iç mekan kalite intibası, işçilik ve malzeme, yol konforu, izolasyon fiestadan bariz daha iyi. Bundan dolayı da sınıfının en çok satan araçlarından clio ile beraber.

• Aracın sahibi neden o kadar üzgün ve ezik acaba sanırım 1250cc arabadan utanıyor.
    Arabası var diye sevineceğine sürekli arabayı kötülüyor,böyle olmamak lazım yoksa hayatın tadı çıkmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 28 Mayıs 2017; 17:21:13 >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Güleceğinize cevap verseydiniz konuşurduk. Lounge donanım olunca ne oluyor, deri kaplı konsol falan mı geliyor? Eğer öyle değilse evet fiesta ile polonun iç mekanları aynı kalitede. Siz de trendine poloya ve trend fiesta ya binin bakalım, mermer gibi konsol var trendline poloda, işinize gelmeyince bahsetmiyorsunuz tabi, fiesta da en azından donanıma göre genel kalite değişmiyor. Fiesta ile polo aynı ayarda araçlardır, birbirlerine üstünlükleri yok denilebilir. Sadece polo konfor, fiesta ise sportiflik ve keyif odaklı, o yüzden biraz sert. Ayrıca polonun çok satması da birşey ifade etmez, symbol de çok satıyor neticede. Otomobil dergilerinde yapılan küçük sınıf karşılaştırmalarında fiesta hep liderdir, bunu en az 4-5 karşılaştırmada gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Uzaktan kumandalı merkezi kilidin algılayıcısı.
  • Sanırım sahibi bizim yan apartmanda oturuyor Sürekli park halinde görüyorum bu aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeActivate

Ford Fiesta ve Vw Polo klostrofobik bir mekanları var. Ben bunalıyorum şahsen. Opel Corsa ve Hyundai İ20 daha ferah ve daha geniş.

Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    videonun amaçı objektif şekilde aracın artı ve eski yönlerini anlatmak , herşey çok güzel muazzam deseydi objektif olmazdı. En iyi araçta bile eksi yönler çıkıyor :)

• Ön camın önündeki tomruk ışık sensörü.Ambiyans ve aydınlatma için, gece-gündüz ayrımı yapmaya yarıyor...
  • 1.25 motor bu araca yetiyor mu? Performansı nasıl acaba?

• Orası burası ayrı oynayan fiestayıda segmentinin lideri yaptılar ya la öve öve bitiremediler en iyi motormuş 1.25 peh 😁

Çekemeyenler bu mesajımda şikayet edip sildirsin bunuda ...

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Evet tabii ki öyle ama bu videoda aracın sahibinin söylediklerinden ziyade tavrı sanki , - bu araba benim ve ben bu yüzden çok üzgünüm - gibi.
  • Bu aracın aynısından kullanıyorum video da şu dikkatimi çekti araca mercekli far takmış çoğu servis bu farların bu modele uymayacagını söylüyor acaba arkadaş nasıl yapmış aydınlatırsanız sevinirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06anil06

Bu aracın aynısından kullanıyorum video da şu dikkatimi çekti araca mercekli far takmış çoğu servis bu farların bu modele uymayacagını söylüyor acaba arkadaş nasıl yapmış aydınlatırsanız sevinirim ...

Videonun altındaki yorumlarda Egeye bu tarz konuda soru soran olmuştu sanırım mail adressini yazmıştı oraya orada ulaşabilirsiniz sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.