Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 Test Sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşımın sahip olduğu Ford Fiestayı inceledik araç 1.25 Atmosferik motora sahip , aracın dış görselini daha sportif kılmak için Ege ek olarak ST görünüm yapmış,

Sizin Düşünceleriniz araç hakkında nasıl ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 27 Mayıs 2017; 19:35:50 >

• Ford Fiesta ve Vw Polo klostrofobik bir mekanları var. Ben bunalıyorum şahsen. Opel Corsa ve Hyundai İ20 daha ferah ve daha geniş.
  • Polonun önü çok sadece şahin gibi fiesta ise gerçekten çok karamsar insan üstüne geliyormuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Polonun önü çok sadece şahin gibi fiesta ise gerçekten çok karamsar insan üstüne geliyormuş gibi.

Aynen, söylediklerinize katılıyorum.
  • Yol tutuş olarak bence B segmenti lideri. İç ortam ise güzel fakat dar. Polo tam bir mezar ve odun gibi iç mekanı var. İç mekan genişliği konusunda jazz açık ara önde. Fakat fiesta kadar güzel giremiyor viraja.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

kalite iyice düştü CV Films'de fakirleşti vergi zamlarına dayanamadılar. Artık 1.25 fiesta 1.0 polo falan inceliyorlar. Şu yabancı plakalı araçlar olmasa doğru düzgün araba göremeyeceğiz.

Ülkede zaten 1.6 ya kadar araç var, doğru düzgün araç yok ki...hocam adam ne yapsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    ford fiesta 1.4 tdci ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://youtu.be/7e7R3y-qwZ0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hitap etmeteye çalışıyorum bu araç çok isteniyordu , kalitenin düşmesi söz konusu değil bence :) Teşekkürler

• Bir kaç arkadaş iç mekandan bahsetmiş. Bu segmentte Yaris cok iyi. İçi gerçekten ferah ve geniş.

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    3 tane fiesta sahibi olmuş birisi olarak maalesef clio 4 daha iyi yol tutuyor ve daha güven verici bir araç. Renaulttan nefret ederim, sırf param ona yetti diye aldım ama direksiyon hissi hariç clio 4, fiestadan daha iyi ve içi daha geniş.

• Ford Fiesta 1.25 Test Sürüşü

Kırmızı ile işaretli cisim ne işe yarıyor?

@ExtremeZer0 sizin bir bilginiz var mı? Ya da arkadaşınızın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 28 Mayıs 2017; 13:4:5 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Ford Fiesta 1.25 Test Sürüşü

Kırmızı ile işaretli cisim ne işe yarıyor?

dijital klimanın sensörü

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Araçta dijital klima yok. Sonradan yapılan birşey değilse alarm varsa onun ışığı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Mayıs 2017; 12:5:29 >
  • Yan koltukta oturan eleman çok kasmış video zevk vermedi sıkıcı, onun dışında gözüm daha çok arkada ki otobüse gitti canavar gibi viraj alıyor hey yavrum be

• Motor vasat, malzeme ve işçilik kalitesi vasat, tok bir hisse sahip değil, iç mekan fazla con con, dar ve karanlık. Donanım zayıf. Tek esprisi sürüş hissi o da zayıf atmosfeirk motorlarla ne sürüş hissi verecekse. Sınıfında polonun hayli gerisinde ve hem iç hem dıştan yüzü artık çok eskidi. Yeni fiestanın bir an önce ülkemiz pazarında satılması lazım artık. Bu sınıfta yenilenen modelerle rekabet iyice kızışacak.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Motor vasat diyorsunuz ama sonuçta sadece bu motor seçeneği yok, 1.0 ecoboost var, 1.6 105 beygir atmosferik var. İç mekan genişlikleri hemen hemen aynı, malzeme kaliteleri aynı. Donanım da değişken, sonuçta polonun da lounge gibi özel donanımları hariç dolu bir araç olduğunu söyleyemeyiz. Mevcut kasalarda polo ile fiesta arasında hiçbir fark yok, gençler için de fiesta çok daha cazip geliyor tasarımıyla ve sürüş keyfiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Motor vasat diyorsunuz ama sonuçta sadece bu motor seçeneği yok, 1.0 ecoboost var, 1.6 105 beygir atmosferik var. İç mekan genişlikleri hemen hemen aynı, malzeme kaliteleri aynı. Donanım da değişken, sonuçta polonun da lounge gibi özel donanımları hariç dolu bir araç olduğunu söyleyemeyiz. Mevcut kasalarda polo ile fiesta arasında hiçbir fark yok, gençler için de fiesta çok daha cazip geliyor tasarımıyla ve sürüş keyfiyle.

Güzel özetlemişsiniz :)
  • Araçta dijital klima yok alarm da yok.

Kitapçığı inceledim ama göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Araçta dijital klima yok alarm da yok.

Kitapçığı inceledim ama göremedim

demekki fabrikadan standart çıkıyor orası digital klima sensörü ama içi boş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.