Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25 trend x Alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70- 80 arasina 2010-2014 modelleri var.Bu parayi Clio,Sandero gibi araclara verecegime bundan alayim diyorum mantikli mi sizce.Başka onerilere acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sizin için en önemli şey kaporta durumu,km ve yaş ise Yaris 1.0,Fiesta 1.25,Peugeot 208 1.0 dan yana tercih yapabilirsiniz.Özellikle bu araçlardaki teknoloji ilkel olduğundan ve çok fazla elektronik sistem olmamasından kaynaklı gayet sorunsuzlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınır kendini kanıtlamış yıllarca üretilmiş bir motor, yüklü uzun yol seyahatleri çok sık yapılmıyorsa ve performans beklentisi de yüksek değilse gayet ekonomik dertsiz tasasız bir motor ben lpg ile kullanıyorum, motosikletle gezermisim gibi para çıkıyor cebimden. Yol tutuş direksiyon hissiyati şasi dengesi vs ford markasinin hakkını veriyor. Memmun olmadığım nokta ise hacim, 3bin devir altında uzun dik yokuşlarda zorlanma yaşaması ve sert süspansiyonlari.

• Teknoloji ilkel? Bu pek doğru bir düşünce değil. Bütün altyapıları aynı. Kasa, şase, elektronik donanım hazırlıkları. Bu araçların olayı üst modellerindeki donanımların kırpılmış olması. Yani altyapıları hazır. Teknolojisi zaten ona göre kurgulanmış ama donanımları koyulmamış. Bu açıdan teknolojik değil demek pek doğru olmaz. Son zamanlardaki araçların az arıza yapmasının temel nedeni bilgisayar simülasyonların çok gelişmiş olması, tüketicilerden sorunsuz araçlara gelen taleplerin çok güçlü olması ve firmaların birbirleriyle ciddi rekabet içinde olmasıdır. Yani aynı araçların üst donanımlarıda yeterince sorunsuzdur emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 8 Ağustos 2020; 10:29:32 >
  • Çekilin bu arac benim aracim :)

2012 yilinda aldim aracimi 1.25 duz vites.. Oncelikle hic bir sekilde en ufak bir ariza dahi yapmadi buna masallah diyorum :) Bakimlarini zamaninda yapin ki benim dedigim periyodik bakimlar oyle agir bakim falan da degil..

Hiz sabitleyici ve deri direksiyon vites topuzu arka karartilmis camlar alasim jant falan var.. Yani bis degil araba.. Bakinca dogru duzgun gorunuyor..

Bakin arac hakkaten az yakiyor.. Ozellikle 50000 km den sonra sacma sapan az yakmaya basladi.. Tabi ki dikkat ederek kullaniyorum zaten yillardir ayni arabayi kullandigim icin artik birbirimizi de iyi taniyoruz.. Bolu - Istanbul cevre yolu 100km falan 4.7 civari yakiyor.. Hadi siz deyin 5.0 bundan fazlasi yok.. Sarigazi - Goztepe sehir ici trafiginde de 6.5 civari yakiyorum bu aralar.. Hatta daha az yakiyor trafigin durumuna gore.. Yani iyi durumda bir araba aliyorsaniz motoru vs. arac az yakacak emin olun..

Plastigi falan fena degil trim sesi oluyor hani yalan degil kesinlikle rahatsiz edici sekilde degil..

Bu kasa zamaninin efsane kasasiydi.. B sinifi tum zamanlarin clio ile birlikte en ses getiren en iyi satan ve bence hala referans tasarimi olan arac bu.. Yani alirsaniz guncelligini koruyacak satmaniz da zor olmayacak..

Ben bakimlarin bosch car da yaptiriyorum son bir kac yildir ve gayet uygun tutuyor. Uzun sure ford servislere yaptirdim hic bir fark yok. Yani bakimi vs. cok tutmuyor.

Surusu bence zevkli..

Bu paralara temiz bir arac bulursaniz bence tercih edebilirseniz.. Evet eski dogru ama Corsa ve Polo dan daha zevkli bir araba.. Clio ile arasinda kalirsaniz ve dokunmatik ekran falan bulursaniz Clio tercih edilebilir.. Onun disinda 208 ya da c3 falan kesinlikle Fiesta kadar degerli araclar degil..

Ben 8 yildir kullaniyorum.. Iyi ki almisim diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Çekilin bu arac benim aracim :)

2012 yilinda aldim aracimi 1.25 duz vites.. Oncelikle hic bir sekilde en ufak bir ariza dahi yapmadi buna masallah diyorum :) Bakimlarini zamaninda yapin ki benim dedigim periyodik bakimlar oyle agir bakim falan da degil..

Hiz sabitleyici ve deri direksiyon vites topuzu arka karartilmis camlar alasim jant falan var.. Yani bis degil araba.. Bakinca dogru duzgun gorunuyor..

Bakin arac hakkaten az yakiyor.. Ozellikle 50000 km den sonra sacma sapan az yakmaya basladi.. Tabi ki dikkat ederek kullaniyorum zaten yillardir ayni arabayi kullandigim icin artik birbirimizi de iyi taniyoruz.. Bolu - Istanbul cevre yolu 100km falan 4.7 civari yakiyor.. Hadi siz deyin 5.0 bundan fazlasi yok.. Sarigazi - Goztepe sehir ici trafiginde de 6.5 civari yakiyorum bu aralar.. Hatta daha az yakiyor trafigin durumuna gore.. Yani iyi durumda bir araba aliyorsaniz motoru vs. arac az yakacak emin olun..

Plastigi falan fena degil trim sesi oluyor hani yalan degil kesinlikle rahatsiz edici sekilde degil..

Bu kasa zamaninin efsane kasasiydi.. B sinifi tum zamanlarin clio ile birlikte en ses getiren en iyi satan ve bence hala referans tasarimi olan arac bu.. Yani alirsaniz guncelligini koruyacak satmaniz da zor olmayacak..

Ben bakimlarin bosch car da yaptiriyorum son bir kac yildir ve gayet uygun tutuyor. Uzun sure ford servislere yaptirdim hic bir fark yok. Yani bakimi vs. cok tutmuyor.

Surusu bence zevkli..

Bu paralara temiz bir arac bulursaniz bence tercih edebilirseniz.. Evet eski dogru ama Corsa ve Polo dan daha zevkli bir araba.. Clio ile arasinda kalirsaniz ve dokunmatik ekran falan bulursaniz Clio tercih edilebilir.. Onun disinda 208 ya da c3 falan kesinlikle Fiesta kadar degerli araclar degil..

Ben 8 yildir kullaniyorum.. Iyi ki almisim diyorum..
    Bence de cok guzel yav clio sandero egea gibi tenekelere binecegime buna binerim daha iyi.

• Bugun yolda buyuk bir cukur vardi tam yanina dogru da adamin biri duraklamis yani yer de yok kacacak ben de yavaslayarak durakladim.. Arkamda bir hizli gelen bir kamyonet varmis, basti frene ama yetmedi tabi geldi vurdu bana.. Hani dokunma falan degil baya vurdu yani arkadan.. Indik baktik en ufak gocuk dahi olmamis dusun koca kamyonet bu ki tamponlarda pek darbeye dayanikli degildir.. Yani kasa da saglam cikti dostum bunu da ekleyelim :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.