Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4 tdci 2011 Testim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Önden bakıldığında 200 beygir havası veriyor"

Hmm....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    jantı ford servisinden aldım , 3 seçenek vardı. fiyatları aynı idi. Ben bunu tercih ettim. 4 jantı 600 liraya aldım. isteseydim aynı paraya o çok görülen jantlardanda alabilirdim. Hatta biraz vaktim olsa , fabrikadan siparişle daha çok yurt dışında kullanılan orjinal jantlardan da alabilirdim
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    ses yalıtımı hariç hepsine katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: postgisman

jantı ford servisinden aldım , 3 seçenek vardı. fiyatları aynı idi. Ben bunu tercih ettim. 4 jantı 600 liraya aldım. isteseydim aynı paraya o çok görülen jantlardanda alabilirdim. Hatta biraz vaktim olsa , fabrikadan siparişle daha çok yurt dışında kullanılan orjinal jantlardan da alabilirdim

Spnuç olarak diyorsunki senin aldığın jant orjinal titanium jantı değil.

Ford bayisinde satılan jantlardan biri.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    kardeşim aldığım jant , diğer titanim lardaki gördüğün jantlar gibi fiesta için üretilmiş ama otosan yurt dışında kullanılan 5-6 jant çeşidinden 2 veya 3 tanesini titanium araçlara takmış veya o şekilde istemiş ama türkiyede o 5-6 jantta satılıyor. Sen istediğini kullan hepsi orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: postgisman

kardeşim aldığım jant , diğer titanim lardaki gördüğün jantlar gibi fiesta için üretilmiş ama otosan yurt dışında kullanılan 5-6 jant çeşidinden 2 veya 3 tanesini titanium araçlara takmış veya o şekilde istemiş ama türkiyede o 5-6 jantta satılıyor. Sen istediğini kullan hepsi orjinal

bende diyorum ki o jantlar orjinal titanium jantı değil. Dediğin gibi çok sayıda jant seçeneği var fiesta titanium için ama senin aldığın jant aralarında yok. Eğer orjinal titanium jantı olduğunu hala iddia ediyorsan internettti orjinal titanium resimlerinden bulur buraya bir kaç tane koyarsın diyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    gerçi ses yalıtımı neyle kıyasladığınada bağlı biraz, üst segment araçlar olucak ama bi golf,fluence beni çok yormuyor. ama fiesta ile özellikle 140 km civarı, ses olarak yorucu biraz
  • Sen de haklisin 40-50 milyar verdigin arabanın eleştirilmesi seni rahatsız etmiş olabilir. kusuruma bakma . Güle güle bin , Allah kaza bela vermesin. Ne yazikki fiesta uzun yolda yorucu en azından beni yordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 Titanyum 1.4i kullanıyorum. Geri vites problemi yaşamayan yok. Kronik sorun. 3 arabanın 2sinde direksiyon problemi var. Otoban dışındaki yollarda giderken her taraftan cızırtı tıkırtı sesleri geliyor. Bunlar dışında güzel araba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.