Şimdi Ara

Ford Fiesta 2006 - Android teypte direksiyon kontrolleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model ford fiestam var ve android teyp almayı düşünüyorum.

aliexpress.com
    US $53.92 40% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Multimedya Oynatıcı'de 2.5D Android 8.1 2 Din araba radyo multimedya GPS Video oynatıcı 2DIN Volkswagen Nissan Hyundai Kia toyota LADA Ford chevrolet AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000089441556.html?spm=a2g0o.cart.0.0.3b343c00J2ao6P&mp=1

almayı düşündüğüm teyp bu ve giriş soketlerinde benim arabamın soketi bulunmuyor.

Ford Fiesta 2006 - Android teypte direksiyon kontrolleri ?

satıcı universal cable ile teybi bağlayabileceğimi ama direksiyon üzerinde ki tuşlar konusunda bir şey söyleyemedi.

Bu ara eklenti ile, iso girişe çevirip, android üzerinden çalıştırabilir miyim acaba ? Teyp modelleri arasında iso girişi bulunuyor çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 26 Eylül 2019; 14:53:35 >

• Hocam merhaba bendede aynı araç var ne yaptınız acaba son durum nedir?
  • Merhabalar sorunu çözdüm. Direksiyondan kontrol kumandasından 2 adet kablo geliyor.
    Tyler jenkinsyoutube
    2005 Ford focus steering wheel radio control set up
    https://www.youtube.com/watch?v=whErV3deXps

Video da görünen uçlar bunlar.

Key1'i direksiyon kumandasından gelen bir kabloya, Key2'yi direksiyon kumandasından gelen ikinci kabloya ve aynı kabloya şaseyi bağlayarak çözdüm. Şuan tüm tuşlar sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Tabi her tuşu android cihaza ayrı ayrı tanıtmanız gerekiyor. Tuşa basılı tutarak hangi fonksiyona atayacağınızı seçiyorsunuz.

Ford Fiesta 2006 - Android teypte direksiyon kontrolleri ?.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.