Şimdi Ara

Ford Fiesta 2008-2012 satın almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 30 bin ile 35 bin TL arasında bütçem var. Bu arabaların kasaları ve sürüşü çok hoşuma gidiyor. Bu bütçe arasında bu modelden almayı düşünüyorum. Fakat Trend donanım da neredeyse hiçbir şey yok. 2 hava yastığı var sadece. Sizce bu araba nasıldır ? Verilen paraya değer mi ? Başka neler önerirsiniz ?

• Yaklaşık 1 sene şirket arabası olarak fiesta trend 1.4 tdci kullandım, gerek yol tutuşu gerekse yakıt tüketimi gayet makul nasıl makul şöyle belirteyim 2000dd ila 2200dd arası vites atarsan ki max torku verdiği için rahat rahat yürütüyor, fakat aşırı sert kullanımda ortalama 8-8.5 litreleri gösteriyor. Eğer kovalarsanız o bütçe ile titanium donanımda bulabilirsiniz km olarak biraz yüksek olur ama donanım olarak bir hayli dolu.
  • parasının arabası bence alınabilir
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumunuz ve tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Yol tutuşu ve yakıt konusunda merakım vardı fakat yazdıklarınız merakımı giderdi. Dediğiniz gibi sıkı bir takip ile o fiyat aralığına titanium donanımı bulunabilir. Ancak bulunmadığı taktirde My fiesta veya Trend donanımları da alınır mı ? Çok bir fark var mı Titanium ile Trend arasında ?
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler fakat neye göre bunu söylüyorsunuz ?
  • Kankirmizibayrak kullanıcısına yanıt
    o paradaki diğer arabalara göre iyidir
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler
  • Titanium içlerinde en dolu donanım...Tam olarak nereler var bilmiyorum ama sis farı , otomatik klima , koltuk kumaşları daha farklı , çelik jant , krom cam , halojen far , direksiyonun sağ tarafında tuş var trend'te yok bular gördüklerim...
  • 2012 dizel titanium x plus paket kullandım. (anahtarsız çalıştırma park sensörü yağmus sensörü....... ve sony müzik sistemi vardı) Ailem genişledi artık sığmaz oldu ve sattık. Hala baktığımda içim gidiyor. Eğer temiz kullanmış bir arabaysa sana sıkıntı çıkarmaz B sınıfı olarak kişisel tercihim ya corsa ya fiesta :) Araba 80 - 100 arası şehir dışı 4 lt civarı yakar ancak 100 ve üstünde 5 lt altına inmez. şehir içi normal sürüş 5,5 lt civarı. Çok sıcaklarda klima full açıksa rampalarda seni kızdırabilir. onun dışında B sınıfı için ideal...
  • bizim 2009 1,4 dizel fiesta 110-120 km'le yokuş çıkarken hararet yaptı motor 5 milyarlık masraf açtı. Hangi mantıkla o arabaya hareret göstergesi konmaz hiç anlamıyorum. Onun dışında ekonomik, 72-78hp(tam hatırlamıyom) iyi gidiyor.
  • hararet 90i gecince, sesli uyari verip kirmizi isik yakiyor+olarak ortaki ekrandada uyari veriyor, bunlarun hic birine dikkat etmezken hararet gostergesine bakip hararetin yukseldigine mi bakacaktiniz?
  • makyajsız fiestalarda titanyum jant olmazsa olmaz bana göre. hem araca bambaşka bir hava katıyor hem de 16" olması yol tutuşuna katkıdır.
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi konusunda dikkatli kullanıldığı sürece gayet ekonomik görünüyor. Merak ettiğim diğer bir şey ise, yaşadığım şehirde kışın havanın -30 derecelere düştüğü zamanlar oluyor. Dizel araç kullanmanın dezavantajı olur mu böyle durumda ?
    -20den sonra mazot, mazot filitresi donuyor. Çalıssa bile ısınması baya bi zaman alır, ankarada bu sene max -13 gördüm, içeriye ılık üflemesi 5km civarı :)
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Peki 1.6 LPGli modeller hakkında fikriniz var mı :)
    TABİ ARKADAŞ ÖZETLEMİŞ DURUMU. ANCAK HER ARABADA DEZAVANTAJ VAR. DİZEL SÜRMEK ZEVKLİDİR. BENCE DİZELDE ISRAR ET. TEMİZ ARABA BULMAK MESELE
  • Merhaba Arkadaşım Öncelikle cevapların hepsini okuyamadım sana yardımcı olmak isterim.
    max bütçe 35 gözüyle bakarsak titanium olanının temizini bulman zor. bir ihtimal 2010 model olursa olabilir.
    Bende 2012 titanium x smart fiesta war 1.4 tdci 70hp euro5. Aracın takla felan attıgını soyluyolar inanılmaz zorluyorum aracı 16 jant var bende(orjinalınde 15) lastik tabanını oynamadım 195-45-16 kumho marka lastikler efsane viraj yapıyorum o konuda sıkıntı yok. Çekiş motor durumunu sorarsan çok iyi değil ama kötüde değil. Aslında motor vasat 1.4tdci 70hp 160NM Tork. Sınıfının en güçsüz motoru diyebilirim. Fakat ağırlıktan dolayı sıkıntı olmuyo 1070kg. o yüzden rahat rahat götürüyo.
    Eğer motor ve yol sesi konusunda sıkıntım olmaz diyorsan al gitsin on numara bi araba. Yalnız ben motor ve yol sesinden dolayı sevmez oldum bu aralar. Özellikle soğuk havalarda. 2010-2012 arası kasa olarak tip olarakta benım diyen hb b segmentini ezer geçer.

• Ford Fiesta 2008-2012 satın almayı düşünüyorum
    ARacımda bu arada bu :D
  • tolgaoo7 T kullanıcısına yanıt
    Kasa olarak bayılıyorum bu modele. Dediğiniz gibi ilanlarda titanium modelin teminini 35 bin TL ye bulmak zor ama takip ediyorum sürekli. Lakin Trend modeline 35 bin TL vermekte bana ağır gelir çünkü Trend modeli gerçekten boş. Yani Titanium a göre çok eksiği var donanım olarak. Peki yakıt tüketiminiz nedir ?
  • Dedigin gibi trend cok bos. Titanium 2009 150bin km civarinda bulunabilir 35 36ya. Ben biraz agresif biraz normal antalya trafiginde daha 1 hfta oldu hesap yapali 0.27 kurus yakiyor şuanki akaryakit fiyatlariyla.

Yol bilgisayarina gire 6.8 6.9 lt /100km gosteriyo 0.32 kurus felan yapar yol bilgisayarina inanmamak lazim. İspartaya karaoze gittim geldim hafta sonu 4 kisi git gel 90 km yol bilgisayarini yola cikinca sifirladim 4.7 lt/100km yaziyordu geldigimde.3 gundur sehir icinde biniyorm 5.4 e yukseldi ;) 4.7yi kasmadan yakaladim zaman zaman 80 90 zaman zaman 110 120 km hizlarda seyrettim yakitta uzmez sorun ariza dada uzmez ama benim gibi hastalikliysan motor ve yol sesi konusunda alma derim yoksa baska bi sorun yok. Cicek gibi araba. Baska sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.