Ben opet alıyorum ..dün istanbul dan ankara ya geldim 110-120 civarı hızla geldim .ortalamaya bakmadım yalnız . 4.5 litre yaktı ortalama .
O kadar takılmayın böyle şeylere..benim tavsiyem mümkünse aynı yerden işini düzgün yapan,sirkülasyonu çok olan bir istasyondan almaya bakın..
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
O kadar takılmayın böyle şeylere..benim tavsiyem mümkünse aynı yerden işini düzgün yapan,sirkülasyonu çok olan bir istasyondan almaya bakın..
Her yerde bulunmaz ama Total Excellium Euro'yu tavsiye ederim...
Sanırım total doco
Total deki ürünlerin farkı nedir acep ? Pahali ucuz, kaliteli, cok km gitmesi v.s
Bu arada bende ilcenin merkezinde cok is yapan shell den nitro aliyorum. Bir kez baska islek bir yerden aldim Opet diye hatirliyorum. (Opet kullananan arkadaslar yanlis anlamasin bende merakimdan bu konuyu actim) Arabanin resmen sesi degisti cekisi düştü. Yolda kalıcaz diye korktum. Ben yasadigimi soyluyorum markaya göre farkediyor usta.
Su an sadece Shelle devam
Firmaların kendilerine ait istasyonlar var, onları araştırın, markadanziyade istasyon önemli bence.
1.5dci clio 4 aracimda lukoil ve tp aliyorum hem ucuz hem guzeller.
Aktif olarak calisan her istasyondan alirim, multijet yakit secmiyor :)
tasshelhoff
kullanıcısına yanıt
İnternetten firmalara ait istasyonlar diye arayınca cıkıyordu bir ara, halkalıda bir BP bir total var karsıyı bilmiyorum.
Zamaninda sifir km aldigimiz megane 2 dci aracimiza 90.000 km boyunca hep totalden almistik bi sorun cikmamisti
tp extra diesel 30bin km dir kullanıyorum çok memnunum ses ve çekiş çok güzel. daha önce yıllarca shell kullandık değiştirdik diye hiç bir problem yaşamadık