< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2020 model 1.3 dizel egea
-
-
Bence fiyat iyi. 0 olsun 1.4 olsun demek de mantıksız değil ama bütçe çok sarsılacaksa yerine alınır. Umarım bomboş paket değildir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
almaya karar vermişsiniz destek bekliyor gibisiniz. alınmaz net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Easy paket hocam. Doluları daha üst fiyatlarda. Bu km de bu yaşta araçları sıraladığımda en ucuz araçlardan biri oluyor bu araç.
Neden net şekilde alınmaz ?
değişen, boya, km buradan köye yol olur. daha düşük km ve hatasız 1.4 almak çok daha mantıklı.
Km normal bence. Değişen boyada bizim kadar takan kimse yok ben bunu anladım. Kimse motor yürür sormuyor. Arabayı yürüten motor ama kafaya takılan hem kaporta oluyor. Kimse sorduysam onu gördüm. Genel olarak dedim size değil tabi
Dün 1.4 kullandım. Çok yüksek devir istiyor kullanımda. Arabının hissizliği çok soğuttu beni. İkinci el piyasasındada 1.3 lerin daha hızlı aksiyon aldığı gözüme çarptı bu süreçte
4 yılda 115bin km normalse, hayırlı olsun.
Dizel araba. Az yakar binilir.
Hocam 700-750 bandına cikabiliyorsan makyajlı kasa 1.3 dizel easy plus (sis farı, yeni göğüs, ekran, hız sabitleyici gibi artıları var ve ekrana orjinal geri görüş kamerası montajı yapılıyor) hatasız boyasız servis bakımlı 50-60 binde araç alırsın ben olsam ne sıfır diye 1.4 nede ucuz diye bahsettigin şekilde bir araç almazdım.
Hocam aslında tam bütçem 550 hadi olsun 600 bin falan. Sonrası beni biraz zorluyor. Ya kredi çekeceğim, e oda faiz falan daha yükseğe mal oluyor, yada hisse satıcam. O da zararda olan bir kağıt. Sattktan sonra giderse falan o da zarar olacak. Elimi zorlamadan 550 600 bandına çıkabildim.
Bu araç için dersem, piyasada sıraladığımda en uygun araçlardan biri çıkıyor. 30 bin hasar kayıtlılar 600 bin ve üstü hep. Ne dersnz sizce.
Bide şöyle bişey var. 750 bakitim olsa 200 civarı daha zorlar sıfır 1.3 alımak daha mantklı olur gibi
Bütçeyi zorlamak istemiyorsunuz anlaşılan, o halde 550.000 bine hayırlı olsun çünkü eğer bütçeyi zorlamayacksaniz o paraya düşündüğünüz araç (gecmisini bilmeniz ve satıcıya güveniyor oluşunuz) iyi bir alternatif 👍
Asla asla 1.4 diyenlere kulak asmayın. Ucuz da olsa binmem bedava verseler de satar başka bir şey alırım.
Öncelikle bütçenize göre hareket etmeniz yerinde. Kendinizi zorlayarak bineceğiniz arabadan keyif almak güç hele ki 1.4'e zorlayarak binmek gerçekten cinnet nedeni olabilir :)
1.3 ile 1.4 arasında atla deve kadar fark var.
Yakıtı bariz daha az, vergisi az, taş gibi zincirli motor yağ yakmaz sorun çıkarmaz, bakımını aksatma 500 bin rahat devirir. Performans konusunda da uçurum var.
Aracı uygun alacağınız için satarken de zorlanmazsınız her daim tutulan bir seçenektir 1.3 multijetler.
Eğer aklınızda 800'lere kadar zorlamak varsa 700'lere üst paket daha düşük km 1.3 de bulabilirsiniz.
Hayırlısı olsun.
-
aracı tanıdığın için mantıklı bence
-
Egea 1.4 çok araç sattım. İkinci eli oldukça iyi. Motor hissizliği konusunda haklısınız bir şey diyemem. Fakat gerek dpf, enjektör vs dert olmaması gerek LPG tam uyumlu olması ile baya tutuluyor.
100 daha koy temizini al 1.4 motor da alma hocam
650 bin tl deki araçlar da bununla aynı durumdalar hocam. Çok baktım
Ne 500 bini.. geçen doblocu bi dayinin arabaya bindim..700 kusur binde motor acmamislar daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X