Şimdi Ara

2020 model 1.3 dizel egea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda sizlere danışmak istedim. Buradaki fikir alışverişi sağlıklı olduğu için sizin görüşleriniz önemli
    2020 1.3 egea 115.000 km de araç var. 4 parça boya var. Arka iki kapı ve arka iki çamurluk. Boyalar kaza boyası değil. Mikronlar ince çıkıyor. Genelde sürtme kaynaklı belli. Sol ön çamurluk ve kaput değişik. Buda önden ağır kazadan falan değil. Sol önden çarpma oluyor. Kaput yamuluyor. Kaputuda değiştiriyorlar. Ama öyle ağır kaza dalan değil hani.
    Expeerde araç iyi çıkıyor. Şaseler direkler sağlam. Önden arkadan kaza yok. Motor yürür iyi. Araç tanıdığın. Aracı biliyorum. ARACIN HASAR KAYDI YOK. Bakımları vb şeyler özenerek yapıldı hep. Orjinal parçalar vb takıldı hep. Nerde ne yapıldı hangi parçalar takıldı bilirim hep. Yakınımız olduğu için.
    Araç için 550.000 tl isteniyor. Nasıl sizce fiyat. sahibindende aynı durumdaki araçları sıraladığımda en uygun araçlardan biri çıkıyor. Borç harç durumları olduğu için araç satılık. Fiyat nasıl sizce.
    Bir taraftan aklım 800 bin bandında sıfır 1.4 egeaya kaydı. Ama bütçe olarak kendimi çok zorlamam gerekecek. Kredi yada benzeri şekilde. Aracı kullandım , açıkcası tad alamadım. O da var yani.
    Bende dedim ki alayım iki üç sene binerim değiştiririm. Ne dersiniz. Fiyat iyimi araç için sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bence fiyat iyi. 0 olsun 1.4 olsun demek de mantıksız değil ama bütçe çok sarsılacaksa yerine alınır. Umarım bomboş paket değildir

• almaya karar vermişsiniz destek bekliyor gibisiniz. alınmaz net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Easy paket hocam. Doluları daha üst fiyatlarda. Bu km de bu yaşta araçları sıraladığımda en ucuz araçlardan biri oluyor bu araç.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt
    Neden net şekilde alınmaz ?

• batarist B kullanıcısına yanıt

değişen, boya, km buradan köye yol olur. daha düşük km ve hatasız 1.4 almak çok daha mantıklı.

Km normal bence. Değişen boyada bizim kadar takan kimse yok ben bunu anladım. Kimse motor yürür sormuyor. Arabayı yürüten motor ama kafaya takılan hem kaporta oluyor. Kimse sorduysam onu gördüm. Genel olarak dedim size değil tabi
    Dün 1.4 kullandım. Çok yüksek devir istiyor kullanımda. Arabının hissizliği çok soğuttu beni. İkinci el piyasasındada 1.3 lerin daha hızlı aksiyon aldığı gözüme çarptı bu süreçte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 1.3 Multijet ,2017
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yılda 115bin km normalse, hayırlı olsun.

Dizel araba. Az yakar binilir.

• Hocam 700-750 bandına cikabiliyorsan makyajlı kasa 1.3 dizel easy plus (sis farı, yeni göğüs, ekran, hız sabitleyici gibi artıları var ve ekrana orjinal geri görüş kamerası montajı yapılıyor) hatasız boyasız servis bakımlı 50-60 binde araç alırsın ben olsam ne sıfır diye 1.4 nede ucuz diye bahsettigin şekilde bir araç almazdım.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında tam bütçem 550 hadi olsun 600 bin falan. Sonrası beni biraz zorluyor. Ya kredi çekeceğim, e oda faiz falan daha yükseğe mal oluyor, yada hisse satıcam. O da zararda olan bir kağıt. Sattktan sonra giderse falan o da zarar olacak. Elimi zorlamadan 550 600 bandına çıkabildim.
    Bu araç için dersem, piyasada sıraladığımda en uygun araçlardan biri çıkıyor. 30 bin hasar kayıtlılar 600 bin ve üstü hep. Ne dersnz sizce.
    Bide şöyle bişey var. 750 bakitim olsa 200 civarı daha zorlar sıfır 1.3 alımak daha mantklı olur gibi

• Bütçeyi zorlamak istemiyorsunuz anlaşılan, o halde 550.000 bine hayırlı olsun çünkü eğer bütçeyi zorlamayacksaniz o paraya düşündüğünüz araç (gecmisini bilmeniz ve satıcıya güveniyor oluşunuz) iyi bir alternatif 👍

• Asla asla 1.4 diyenlere kulak asmayın. Ucuz da olsa binmem bedava verseler de satar başka bir şey alırım.

Öncelikle bütçenize göre hareket etmeniz yerinde. Kendinizi zorlayarak bineceğiniz arabadan keyif almak güç hele ki 1.4'e zorlayarak binmek gerçekten cinnet nedeni olabilir :)

1.3 ile 1.4 arasında atla deve kadar fark var.

Yakıtı bariz daha az, vergisi az, taş gibi zincirli motor yağ yakmaz sorun çıkarmaz, bakımını aksatma 500 bin rahat devirir. Performans konusunda da uçurum var.

Aracı uygun alacağınız için satarken de zorlanmazsınız her daim tutulan bir seçenektir 1.3 multijetler.

Eğer aklınızda 800'lere kadar zorlamak varsa 700'lere üst paket daha düşük km 1.3 de bulabilirsiniz.

Hayırlısı olsun.

• aracı tanıdığın için mantıklı bence

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Egea 1.4 çok araç sattım. İkinci eli oldukça iyi. Motor hissizliği konusunda haklısınız bir şey diyemem. Fakat gerek dpf, enjektör vs dert olmaması gerek LPG tam uyumlu olması ile baya tutuluyor.

• 100 daha koy temizini al 1.4 motor da alma hocam

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    650 bin tl deki araçlar da bununla aynı durumdalar hocam. Çok baktım

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Ne 500 bini.. geçen doblocu bi dayinin arabaya bindim..700 kusur binde motor acmamislar daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.