2008 model ford fiesta 1.4 TDCi 76 bindeki aracımda durur konumdayken direksiyonu sağa çevirirken problem yok ama sola çevirmek istediğim de zorlanma ve sürtünme şeklinde bir durumla karşılaşıyorum , zorlanmanın olduğu anda ise hem sürücü hemde ön yolcu konumundakilerin ayağının altlarından ses geldiğini hissettim, özel servise gösterdim direksiyon kutusu değişmesi lazım dedi, çok pahalı bir olduğu için yetkili servise de gösterdim onlarda direksiyon kutusu arızası dedi ve 3560 TL fiyat çıkardı.
Sanırım değişim şart , acaba çıkma direksiyon kutusu mu bulup taktırsam ya da yan sanayi mi bulup taktırsam, bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Çıkma da olsa tavsiye öneriniz, yan sanayi de olsa alabileceğim yada yaptırabileceğim bir öneriniz olursa sevinirim.
konudışı olacak ama, bu araçta 2008 model makyajlı eski kasalarda ABS standart mıdır?
Abs standart olması lazım.Benimkisi comfort versiyonu ve abs mevcut.
Benim Fiesta'm da 2008.. Ufak bi kaza neticesinde bende de aynı sorun oluştu. Direksiyon düzken bir sorun yok ama tam sağ yapıp sonra sola doğru çevirirken takılıyor ve zorlanma oluyor. Ancak ben sizin verdiğiniz fiyatı ilk defa sizden duydum. Bir arkadaşım'da kango var ve o 430 tl'ye aldı direksiyon kutusunu. Yakında ben de değişeceğim mecbur ama sizin fiyat uçuk gibi geldi. İyice bir araştırın derim. Selametle.
FatihDervişF
kullanıcısına yanıt
Direksiyon kutusu ile ilgili Uygun bir fiyat alabilirseniz , bana da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Tamam inşaallah, aklımda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme