Şimdi Ara

ford fiesta abs?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar 2004 dizel fiesta aldım..fakat abs var mı yok mu anlayamadım..bunu nasıl anlayabilirim?

• araba açılırken abs diye bir ışık yanar sol tarafta eğer yanıyorsa abs var yanmıyorsa yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

araba açılırken abs diye bir ışık yanar sol tarafta eğer yanıyorsa abs var yanmıyorsa yoktur

dururken frene basmak yeterli mi yoksa sürekli mi yanacak
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Arabayı çalıştırmadan önce birkaç sn beklediğiz konumda iken, (hava yastığı işareti vb. bir süre yandığında) ABS ışığı da yanması lazım. Sürekli yanmaz, yanarsa problem işaretidir.

ford fiesta abs?
  • yok hocam 2004 fiestada abs yok bu arada ne kadara aldınız acaba piyasası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidolgoo -- 8 Ekim 2009; 23:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

yok hocam 2004 fiestada abs yok bu arada ne kadara aldınız acaba piyasası nedir?

hocam gerçekten yokmuş..75 binde 16.500 aldım..frenlerinden memnunum..ama abs olması güzel olurdu..şimdi içime kuşku düştü..acaba abs frende çok mu fark yapar?
  • yok hayır emin ol hocam gerekse koyarlardı bu araca taş gibidir taş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus
    7 yıl önce açıldı
    Fiat Linea ESP
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten bir dizelden beklenmeyecek derecede iyi performans verdi....herkes abs herzaman devreye girmiyor diyor ama işin içine güvenlik girince insan tedirgin oluyor...
  • ben 1 defa abs yi devreye soktum önüme tali yan yoldan tır çıktı hızlıydım fren e bastım araba kızakladı sağ sol manevra yapmama izin verdi sanırım abs olmasa araba kayacaktı bence abs her araçta olması gereken bir özellik
    yukarda bir arkadaş demiş taş gibi diye harbiden de öyle taş gibi araba amortisörler taş gibi benim ki 2006 dizel makyajlı kasa fiesta
  • quote:

yok hocam 2004 fiestada abs yok bu arada ne kadara aldınız acaba piyasası nedir?

Tamam, 2004'te ABS standart değildi ama opsiyonel olarak yanılmıyorsam Güvenlik Paketi altında alınabiliyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: devilkid

quote:

hocam gerçekten yokmuş..75 binde 16.500 aldım..frenlerinden memnunum..ama abs olması güzel olurdu..şimdi içime kuşku düştü..acaba abs frende çok mu fark yapar?

ABS %99,9 fark yapmaz, ama bir fark yapar tam yapar.
    ABS ile araba kızaklamaz, frene asılırken arabaya yön verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 9 Ekim 2009; 2:21:41 >

• quote:

benim aracım 2004 model ve abs var. o zaman opsiyonel olarak satılıyordu.
  • kullanma kılavuzunda abs var gösteriyor..ayrıca servisteki adam da var dedi..ama alışta filan abs işareti yanlmıyor...anlamadım gitti..
  • kullanma klavuzunda yazar çünki o tüm fiesta üst alt donanım için standart geliyor benim klavuzda da otomatik klima otomatik kapanan yan aynalar gibi özellikler yazıyor ama bunların hiç biri yok eğer açılışta yanmıyorsa malesef yoktur
  • Göstergelerde ABS ışığı yanarsa vardır, öyle bir ışık yoksa ABS yoktur. Özel bir simgeside yoktur, sarı renkte ABS yazar. Bu kadar basit. Kullanım kılavuzları arabaların donanımlarına özel basılmaz, o modelin en donanımlı olanına göre basılır.
  • Arkadaşlar mrb ford my fiesta 2011 model bi aracım var sıkıntısı arac abs devreye girdiğinde aşırı derecede kayıyor normal firen absden daha iyi tutuyor ...lastikelrim yeni
    2 farklı ustaya götürmeme rağmen aracın firen sisteminde sıkıntı olmadıgını abs ölçüm cihazında herşeyin normal oldugunu söylediler fakat aracla 40 50 km hızla gittiğimde dahi kaza yaptıracak kadar aracım kayıyor firen tutumuyor .....geneleme olarak fiestalarda bu sıkıntı olabilrimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.