Şimdi Ara

#### ford fiesta&hyundai İ20 ####

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 aya yakındır 2.el araçlara bakıyorum ancak istediğim gibi bir araç bulamadım ve 2.elde fiyatlar aşırı derecede yüksek.
    2.el araçlara yüksek fiyatlar vermek yerine biraz daha para ekleyip sıfır araç almayı düşünüyorum.
    araç aile aracı olarak kullanılacak, bu nedenle otomatik vitesli olaması gerekiyor.
    aklımda hyundai i20 ve ford fiesta var.
    bu araçlar güvenlik, sürüş, bagaj hacmi ve geniş gibi vb. özellikler bakımından hangisi daha iyidir?
    sizce bu araçlardan hangisi almak daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arashan -- 19 Mart 2015; 20:08:13 >

• hocam görünüş olarak fiesta iyi ama beklentiniz nedir,konforsa sakın sıfır dahi olsa fiestaya bulasmayın derım,eskılerınde motor sesı asırıydı sımdı yalıtılmıs dıye sevınıyordum takı 80-100km hıza cıkana kadar,ınanılmaz bır yol sesı alıyor normal muzık sesını bastırıyor uzun yola gıdıp gelen zaten satar arabayı,ayrıca i20 kesınıkle daha donanımlı,daha sorunsuz,daha az yakıt tuketır
  • quote:

Orijinalden alıntı: noneed1982

hocam görünüş olarak fiesta iyi ama beklentiniz nedir,konforsa sakın sıfır dahi olsa fiestaya bulasmayın derım,eskılerınde motor sesı asırıydı sımdı yalıtılmıs dıye sevınıyordum takı 80-100km hıza cıkana kadar,ınanılmaz bır yol sesı alıyor normal muzık sesını bastırıyor uzun yola gıdıp gelen zaten satar arabayı,ayrıca i20 kesınıkle daha donanımlı,daha sorunsuz,daha az yakıt tuketır

Hocam aracı yeni aldım denemek için 150kmh çıktım ama rahatsız edici bir ses alamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.