Şimdi Ara

Ford Fiesta Kullanıcıları Bir Bakar Mısınız Özellikle 2012 Modelle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu 2012 model iki araç kiralayacağız bunlardan biri fiesta olacak diğeri de linea olacak.Araçların ikisi de manuel ve dizel olacak.

Siz kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum var araçla ilgili

Öncelikle araç muhtemelen en baz donanımdır avis firmasından kiralayacağız.En baz donanımlarda teyp mp3 çalıyor mu?
    İkinci olarak da araç 68 beygir sanırım bu beygir gücü çok az değil mi gerçi araç dizel ama nasıl bir performans sağlıyor özellikle dizel linea ya kıyasla hangisi iyidir?
    Bunun haricinde aracın herhangi bir kronik problemi var mıdır nelere dikkat etmeliyiz uzun yol yapıcaz İstanbul-Bursa arası.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• fiesta en baz modelde, cd ve usb(flash bellek) bağlantısı var, en baz donanım ve dizel motorlar karşılaştırılınca linea daha güçlü olabilir gerçi 100kg daha ağır :)
  • fiesta (2011 1.4 tdci benim araç) mp3 çalmaz ama aux girişi vardır istediğin mp3 çaları bağlayabilirsin. Linea (6 ay kullandım) üst modelleri mp3 çalıyor ama baz modeller çalmaz ve aux girişide yok. Performansa ve yakıt tüketimine gelirsek; fiesta lineaya göre acaip seridir ve az yakar, linea fiestaya göre hem çok yakıyor hemde çok hantal bi araç ( okadar çeşit araba kullandım linea kadar hantal başka bir araba yoktur.) ben fiestayla 1 depoyala şehir dışında 110km ortalama ile 800 km gidiyorum, linea ile 600 gidiyordum. ayrıca bursa İstanbul pekte uzun yol sayılmaz.
  • Mazotlu 68 hp fiesta kullandım klima açık yokuşta kesildi araba çekmedi. 4 kişi vardı. Araba bildiğin yoruldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.